Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller nær St. Paul's Cathedral

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Mest populære hoteller nær St. Paul's Cathedral

YHA London St Paul's - Hostel
3 out of 5
0.072 km fra St. Paul's Cathedral
Hent priser
3.8/5Good! (219 anmeldelser)
Bra sørvis og flott område!

"Bra pris og i forhold til prisen hadde vi et bra opphold. Litt "bråk" fra St.Pauls katedralens "klokke"."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2019

YHA London St Paul's - Hostel
Club Quarters Hotel, St. Paul's
4 out of 5
0.045 km fra St. Paul's Cathedral
1 523 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.2/5Very Good! (4,513 anmeldelser)

"Super lokasjon på hotellet, ligger i gåavstand til det meste. enkel standar på hotellet. Badet svært utradert. Ellers romslige rom. Vi hadde tre kjempe fine netter der."…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2020

Club Quarters Hotel, St. Paul's
Leonardo Royal London St Paul’s
5 out of 5
0.1 km fra St. Paul's Cathedral
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 809 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.2/5Very Good! (1,999 anmeldelser)

"Kjempe god frokost, fantastiske mennesker som jobber både i resepsjonen og som concierge. Fantastisk hotell! Vi har hatt et strålende opphold :-)"…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2020

Leonardo Royal London St Paul’s
Crowne Plaza London - The City
4 out of 5
0.2 km fra St. Paul's Cathedral
Hent priser
4.4/5Wonderful! (1,982 anmeldelser)
Flott frokost i flotte lokaler

"Nydelig frokost på et flott hotell med super hyggelig service!"…"

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2019

Crowne Plaza London - The City
St. Paul's/fleet Steet Modern Flat
The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet
4 out of 5
0.077 km fra St. Paul's Cathedral
Hent priser
4.6/5Wonderful! (326 anmeldelser)
Fin tur med familien

"Vi kom sent til hotellet, men ble møtt av en hyggelig resepsjonist som viste oss rommet og hvordan alt fungerte. Vi var 3 stykker men hadde bare fått håndklær til 2, men det ordnet seg morgenen etter uten problemer. Lokasjonen var helt perfekt, kort vei til bakeri, frukoststeder, t-bane (St.Paul) ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. jun. 2019

The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet
Apex Temple Court Hotel
4 out of 5
0.3 km fra St. Paul's Cathedral
Hent priser
4.7/5Exceptional! (2,170 anmeldelser)

"Bodde to netter og hadde et fint opphold. Særdeles langt og trangt å gå fra heisen til rommet. Hadde booket et oppgradert rom (superior), men i bestillingseposten så vi i ettertid det ble kalt rom mot sentrum. Har opplevd dette en gang tidligere på Hotels, og skal begynne å ta bilde av nettside/app ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2019

Apex Temple Court Hotel
Malmaison London
4 out of 5
0.8 km fra St. Paul's Cathedral
1 549 kr
per natt
3. mai–4. mai
4.3/5Excellent! (1,455 anmeldelser)
Anbefales

"Veldigt fint hotell i eit stille å roligt område. Me ankom hotellet 3 timer før innsjekk, men det var ingen problem. Fekk rommet med ein gong. Reinhold var veldig bra. Hotellet ligg sentralt til shopping å sightseeing. Kort vei til undergrunnstasjon. Kjem garantert til å bu på dette hotellet fleire ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. des. 2019

Malmaison London
Sea Containers London
5 out of 5
0.7 km fra St. Paul's Cathedral
Hent priser
4.7/5Exceptional! (3,005 anmeldelser)

"Veldig fint♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️"…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Sea Containers London
Vintry & Mercer Hotel
5 out of 5
0.3 km fra St. Paul's Cathedral
Hent priser
4.8/5Exceptional! (218 anmeldelser)

"Veldig fresht hotell med fantastiske takterrasse. Hotellrommet var veldig lite, men absolutt fint. Kjedelig lokasjon, men trygg og fint og nært undergrunn"…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2019

Vintry & Mercer Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i St. Paul's Cathedral
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell St. Paul's Cathedral: St. Paul's Cathedral er et av de mest kjente landemerkene i London, og en av de største kirkene i Nord-Europa. Den berømte katedralen ligger i sentrum av London, ikke langt unna Themsen på elvens nordlige bredd, og det er enkelt å finne et komfortabelt hotell nær St. Paul's Cathedral.

Katedralen ligger på Londons høyeste punkt, Ludgate Hill, noe som gjør at den er godt synlig fra store deler av London. I barokkbygningen fra 1600-tallet arrangeres det fremdeles begravelser, bryllup og andre tilstelninger, og som overalt i sentrum av London er det også et godt utvalg av hoteller nær St. Paul's Cathedral.

Enten du er ute etter overnattingssteder i luksusklassen, gode hoteller i midtsjiktet eller budsjettvennlige alternativer, vil du finne det du leter etter i dette området. Dersom du har noe spesielt å feire sammen med din kjære, kan det kanskje passe med et intimt, romantisk boutiquehotell? St. Paul's Cathedral ligger i nærheten av flere gode restauranter, og noen av dem har praktfull utsikt over katedralen og store deler av London.

Flotte hoteller nær St. Paul's Cathedral

Selv den mest storbyblaserte turist vil la seg blende av alt London har å by på av attraksjoner og severdigheter. Er du i shoppinghumør, kan du finne eksklusive merkevarer i New Bond Street, prøve outlet-butikkene i Regent Street eller gå på skattejakt i Camden og Notting Hill. Etter all shoppingen kan du slappe av litt i byens berømte grønne lunge, Hyde Park, før du tar turen til London Bridge, Buckingham Palace og Westminster Abbey. Vokskabinettet Madame Tussauds er også vel verdt et besøk.

Uansett hva slags overnatting i London du leter etter, vil du kunne finne noe som passer ditt reisebudsjett. Er du ute etter et hotellrom nær St. Paul's Cathedral med det lille ekstra, ligger det flere eksklusive hoteller i dette området som kan tilby fasiliteter som flotte suiter, spatjenester og utsøkte restauranter. London er også kjent for å være en av de beste utelivsbyene i Europa, og det gjenspeiles i det gode tilbudet av konserter i alle sjangre året rundt. Tar du turen til The West End, kan du oppleve teaterforestillinger og musikaler i verdensklasse.

Billige hoteller nær St. Paul's Cathedral

Dersom du ønsker litt rimeligere innkvartering når du reiser til St. Paul's Cathedral, finnes det flere gode alternativer i nærheten av den ikoniske katedralen. De aller billigste overnattingsstedene har ofte relativt spartansk utstyrte rom, men tilbyr likevel fasiliteter som inkludert internett, daglig rengjøring og hjemmekoselig atmosfære. Og penger du sparer på å innkvartere deg på et billig hotell nær St. Paul's Cathedral, kan du istedenfor bruke på å utforske alle attraksjonene og severdighetene i Englands mangfoldige hovedstad!

London Heathrow Airport er en av de største flypassene i Europa, men det går også direkte flyvninger fra Norge til Gatwick og Stansted. Fra alle disse flyplassene kommer du deg enkelt inn til sentrum i London med offentlig kommunikasjon. Ønsker du leiebil ved St. Paul's Cathedral, er det viktig å huske på å kjøre på riktig side av veien, det vil si den venstre siden! Det er ofte raskest å komme seg rundt i sentrum av London med offentlig transport, men med leiebil kan du dra til spennende områder litt utenfor turiststrømmen.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt St. Paul's Cathedral?
St. Paul’s Cathedral ligger i et urbant område i London som er kjent for særegen arkitektur og spennende historiske severdigheter. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 854 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste hotellet i nærheten av St. Paul's Cathedral?
Leonardo Royal London St Paul’s: hotell 5-stjerners har både spa med full service og 3 restauranter. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna St. Paul’s Cathedral og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Et par andre valgmuligheter ikke langt unna er blant annet The Strand Palace Hotel og Shangri La Hotel At The Shard London.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av St. Paul's Cathedral?
Tate Modern, Tower of London og British Museum har fascinerende utstillinger. Når du er på ferie i området bør du absolutt legge inn et besøk til London Bridge, The Gherkin og The Shard. Få en lokal teateropplevelse på Barbican Arts Centre, Aldwych Theatre eller Lyceum Theatre.
Hvordan kommer jeg meg til St. Paul's Cathedral?
Med mange transportmuligheter er det lett å utforske området rundt St. Paul’s Cathedral. Gå til Blackfriars undergrunnsstasjon hvis du vil ta t-banen. Skal du hoppe på et tog til byen, er London Blackfriars stasjon den nærmeste stasjonen til Castle Baynard.

Nylige anmeldelser i St. Paul's Cathedral