Kings Cross St. PancrasLondon

Majestetiske King's Cross – St. Pancras er Londons bindeledd til resten av Europa. Denne utsmykkede og historiske togstasjonen huser en av Europas lengste champagnebarer. I løpet av de siste tiårene har stasjonen også blitt kjent på grunn av sin rolle i Harry Potter-serien. Stasjonen gir deg i tillegg mulighet til å oppleve kunst og musikk av ulik art, noe som understreker at dette er mer enn bare et knutepunkt for transport.

Merk deg at dette komplekset består av en undergrunnsstasjon og to togstasjoner. Den røde, nygotiske fasaden på St. Pancras jernbanestasjon er mildt sagt imponerende. På innsiden finner du Searcys St. Pancras Grand Restaurant og Searcys Champagne Bar. Ta noen bilder av champagnebaren, som er den lengste på kontinentet.

Kings Cross jernbanestasjon sto ferdig i 1851, og består av to elegante, buede lokomotivstaller. For mange er plattform 9 og 3/4 selve høydepunktet på stasjonen ettersom dette er inngangen til Harry Potters magiske verden. På dette stedet kan du se en plakett og en bagasjevogn som er halvveis inni veggen. Ta bilder med vennene dine mens dere later som at dere dytter vognen inn i trollmannsverdenen.

Stasjonen har også en rekke butikker der du kan handle både gaveartikler og klær. Slapp av på en restaurant og se på at stressede pendlere haster forbi.

Dra på en utstilling eller en forestilling ved Kings Place og let gjennom de mange skattene på British Library, der du blant annet kan se en kopi av Magna Carta fra 1215.

Kjøp en billett til Eurostar og dra til en annen europeisk storby. Opplev adrenalinrushet ved å reise under vann fra London til Paris.å reise

Kings Cross – St. Pancras ligger rett nord for London sentrum. Hele seks ulike t-banelinjer som stopper her, men du kan også ta buss for å beøke stasjonen. Det er lett å komme seg hit fra andre steder i Storbritannia og Europa forøvrig.

Ingen reise til London er komplett uten et besøk til dette livlige og interessante transportknutepunktet.

Kjent for

Museer, Skyskrapere og Kultur

Se på kartet

De mest populære hotellene i Kings Cross St. Pancras

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras
Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras
2.5 out of 5
324 Gray's Inn Road, London, England
800 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 2 kilometer unna British Library og British Museum. Dessuten ligger London Transport Museum og St. Paul's Cathedral ...

3.9/5Bra! (7,086 anmeldelser)
Ok hotell

"Ok opphold, vi fikk sjekket inn tidligere fordi de hadde rom, og jobbet hardt for at reisefølgen fikk rom ved siden av hverandre. renhold var ok, kunne ha gjort bedre, gulvet var fortsatt skitten, samme med badet var ikke rent. Veldig lytt."…"

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2019

Point A Hotel London Kings Cross – St Pancras
The Standard London
The Standard London
5 out of 5
10 Argyle Street, London, England
2 187 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna British Library og Russell Square. Dessuten ligger British Museum og BT Tower ...

4.7/5Enestående! (29 anmeldelser)

"The Standard is clean, convenient to bus and train stations, and luxurious with incredibly professional staff. We enjoyed our stay and will be back in the near future."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

The Standard London
Generator London
Generator London
2 out of 5
37 Tavistock Place, Russel Square, London, England
813 kr
per natt
11. nov.–12. nov.

Dette vandrerhjemmet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Russell Square og British Library. Dessuten ligger British Museum og BT Tower kun 2 kilometer ...

3.7/5Bra! (1,996 anmeldelser)

"Veldig bra opplevelse, ble oppgradert gratis 😊"…"

Anmeldelse skrevet 29. nov. 2018

Generator London
Crowne Plaza London - Kings Cross
Crowne Plaza London - Kings Cross
4 out of 5
1 Kings Cross Road, London, England
1 379 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna British Library og Russell Square. Dessuten ligger British Museum og Old Bailey kun 2 kilometer ...

4/5Veldig bra! (2,315 anmeldelser)
Tommeln opp!

"Flott hotell med store, fine fellesområder. Rommet var litt lite (liten gulvplass), men badet og dusjen var supre, og med store, deilige håndklær. Frokostutvalget var helt topp, og det samme var bassenget. For mor/datter-tur (datter på 11år), var dette et topp valg!"…"

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2019

Crowne Plaza London - Kings Cross
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
3.5 out of 5
36-37 Cartwright Gardens, London, England
1 355 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Denne leiligheten ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna British Library og University of London. Dessuten ligger British Museum og Oxford Street ...

4/5Veldig bra! (6,644 anmeldelser)

"Hotellet lå i et stille området med lite trafikk ."…"

Anmeldelse skrevet 9. nov. 2018

Studios 2 Let Serviced Apartments - Cartwright Gardens
Ambassadors Bloomsbury
Ambassadors Bloomsbury
4 out of 5
12 Upper Woburn Place, London, England
1 296 kr
per natt
17. nov.–18. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna British Library og Russell Square. Dessuten ligger BT Tower og British Museum kun 15 minutter ...

3.8/5Bra! (1,429 anmeldelser)

"Bra hotell med god standard, relativt store rom veldig imøtekommende med både"…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2019

Ambassadors Bloomsbury

Populære severdigheter i Kings Cross St. Pancras

Buckingham Palace
Bilde av Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(68 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Buckingham Palace, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og interessante museer du også bør oppleve.

Big Ben
Bilde av Big Ben

Big Ben

3.5/5(82 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Big Ben, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Tower of London
Bilde av Tower of London

Tower of London

4/5(54 anmeldelser)

Tower of London er et populært museum i London med en rikholdig historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og teatre du også bør oppleve.

O2 Arena
Bilde av O2 Arena

O2 Arena

4/5(15 anmeldelser)

O2 Arena er et populært teater i London med en spennende bakgrunn. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

St. Paul's Cathedral
Bilde av St. Paul's Cathedral

St. Paul's Cathedral

4.5/5(18 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker St. Paul's Cathedral, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, og kunst du også bør oppleve.

Hyde Park
Bilde av Hyde Park

Hyde Park

4.5/5(90 anmeldelser)

Opplev naturen i London med en tur til det populære grøntområdet Hyde Park. Dette urbane området har teatre og interessante museer du bør oppleve.

Toppaktiviteter i Kings Cross St. Pancras

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Bilde av Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

975 kr

The Warner Bros. Studio Tour er et obligatorisk reisemål for de som liker bøkene og filmene om Harry Potter. Se hva som skjer bak scenen, og avslør hemmeligheter fra alle de åtte filmene mens du rusler rundt på ekte filmsett brukt til å filme scener på Galtvort, Diagonalmenningen og Hekkveien, for å nevne noen.

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

413 kr

Sus gjennom London som en av de lokale på en av byens mest ikoniske toetasjes busser. Gå av og utforsk byens historiske severdigheter og ikoniske arkitektur til fots. Driv nedover langs Themsen på et sightseeingcruise og opplev den rike historien og kulturen til den engelske hovedstaden.

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

275 kr

Opplev Londons beste severdigheter og sjarmerende områder fra det åpne toppdekket på en behagelig, toetasjes buss. Dra nytte av et ubegrenset antall turer på fem ulike ruter. Gå av på hvilket som helst av de 70 stoppestedene langs veien for å ta en nærmere titt.

Tretimers Harry Potter med besøk til plattform 9 3/4 og butikken
Bilde av Tretimers Harry Potter med besøk til plattform 9 3/4 og butikken

Tretimers Harry Potter med besøk til plattform 9 3/4 og butikken

426 kr

Fordyp deg i magien og mystikken i Harry PotterTM med en fantastisk tretimers omvisning på Harry Potter-settene i Londons gater, inkludert et besøk til plattform 9 3/4 og Kings Cross stasjon hvor Harry og vennene fant Hogwarts Express til Galtvort Skole for hekseri og trolldom.

Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise
Bilde av Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise

Bytur med sightseeingbuss i London, fottur og elvecruise

341 kr

Se det beste av London uten stressende, strenge reisetider og store folkemengder på denne turen med sighstseeingbuss. Med en fleksibel billett og enkel eller flerdagerspass, kan du velge en dato du ønsker å gå om bord i en toetasjes, åpen buss for en behagelig sightseeing-ekskursjon.

Inngang til Tower of London med guidet Beefeater- og kronjuvelomvisning
Bilde av Inngang til Tower of London med guidet Beefeater- og kronjuvelomvisning

Inngang til Tower of London med guidet Beefeater- og kronjuvelomvisning

131 kr

Se på mer enn 1 000 år med britisk kongelig historie med et besøk til de sagnomsuste Tower of London. Beundre de glitrende kronjuvelene og kronregaliene til tidligere monarker, og utforsk festningen med de berømte vaktene kalt “beefeaters” som fortsatt vokter tårnet.

Andre områder i London

St. Pancras
St. Pancras fasiliteter samt torg eller plass, historisk arkitektur og høstfarger

St. Pancras

Kjent for Museer, Shopping, Tur

Ta deg noe å drikke i stilfulle omgivelser i Europas lengste champagnebar i «jernbanestasjonenes katedral».

Covent Garden
London som viser skilt, marked og kulturarv

Covent Garden

Kjent for Hager, Teatre, Urbant

Trivelige barer og vakre hager er bare noe av det byen kan friste med. Mens du er her, bør du også ta turen til Royal Opera House og Covent Garden Market, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Covent Garden undergrunnsstasjon.

Soho
Soho som viser gatescener

Soho

Kjent for Teatre, Urbant, Underholdning

Queen's Theatre og Leicester Square er to attraksjoner du bør få med deg i Soho i tillegg til byens trivelige barer. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Leicester Square undergrunnsstasjon eller Tottenham Court Road undergrunnsstasjon.

Marylebone
Marylebone som viser høstløv og gatescener

Marylebone

Kjent for Urbant, Shopping, Arkitektur

4/5(2 anmeldelser)

Få et innblikk i Londons kjendisverden i dette området som bugner av flotte restauranter og eksklusive handlegater.

London sentrum
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

London sentrum

Kjent for Teatre, Museer, Urbant

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er noen av de mest populære attraksjonene i London sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Piccadilly Circus undergrunnsstasjon eller Green Park undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, vakker elveutsikt og kjente kunstgallerier.

Mayfair
Mayfair som viser gatescener

Mayfair

Kjent for Shopping, Museer, Sport

I denne London-bydelen finner du noen av Londons beste shoppingmuligheter, berømte auksjonshus og fem-stjerners hoteller, omgitt av vakre parker.