Opplev museer, opera og underholdning i Chelsea!

Chelsea ligger sørvest for sentrum av London, og er et hyggelig område langs Themsen. Her kan du beundre noen av Londons mest imponerende hjem og shoppe i eksklusive forretninger og designerbutikker.

Gatene i Chelsea er blitt beskrevet som velstående, eksklusive og snobbete, og har noen av de dyreste boligene i London. Du kan gå en tur langs Edgarton Crescent, også kjent som Billionaire’s Row, for å se hus i mange-millionklassen.

Foruten boligene her, er en av de mest imponerende bygningene i området Royal Hospital Chelsea, grunnlagt i 1692 for å pleie pensjonerte soldater fra British Army. Du kan se gjenstander fra eldre tiders militærliv i tillegg til kunstverk, blant annet Battle of Waterloo av George Jones. På søndager om sommeren samles mange pensjonerte soldater for å overvære Govenor's Parade, før gudstjenesten i Wren Chapel. Du kan bli med på en omvisning ledet av en av pensjonistene i skarlagenrød frakk og trekantet hatt.

Sykehusbygningen er et imponerende bygg med doriske søyler og lange fløyer omgitt av perfekte velstelte plener. Midt på gårdsplassen kan du se den høye gullstatuen av kong Karl II kledd som en romersk general. I mai arrangeres RHS Chelsea Flower Show her, i regi av Royal Horticultural Society. Du må kjøpe billetter online på forhånd til dette svært populære arrangementet.

For å se moderne kunst, kan du besøke Saatchi Gallery. Du kan få med deg en uroppførelse på Royal Court Theatre, hvor unge dramatikere får utvikle seg. Nærliggende Duke of York Square tilbyr mote og mat. Langs King’s Road, mellom Sloane Square og Eel Brook Common, finner du hundrevis av butikker, fra eksklusive luksusmerker til mer rimelige internasjonale favoritter.

Du kan også ta en spasertur gjennom Brompton Cemetery, en av kirkegårdene som utgjør Londons «Magnificent Seven». Monumenter, trær og dyreliv omgir gravstedene til kjente personer. På Chelsea Physic Garden kan du se nærmere på 5000 spiselige og medisinske planter. Ved Waterfront tilbyr høye skyskrapere enda flere imponerende hjem.

Mange reiser hit på en weekendtur for å se fotball. Få med deg en kamp med Chelsea F.C. på hjemmebanen Stamford Bridge i Fulham. For å reise til Chelsea tar du undergrunnen til stasjonen Sloane Square.

Kjent for

Shopping, Museer og Underholdning

Se på kartet

De mest populære hotellene i Chelsea

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Chelsea Cloisters
Chelsea Cloisters
3.5 out of 5
Sloane Avenue, London, England
838 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Denne leiligheten ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Victoria and Albert Museum, Saatchi Gallery og Sloane Square. Dessuten ligger Natural History ...

3.2/5 (1,433 anmeldelser)
OK to stay for a long weekend

"OK to find and to live in. Need some refunish but fine overall. Very central towards underground and stores."…"

Anmeldelse skrevet 19. jun. 2019

Chelsea Cloisters
The Hari
The Hari
5 out of 5
20 Chesham Place, London, England
3 262 kr
per natt
10. nov.–11. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Sloane Square og Hyde Park. Dessuten ligger Park Lane og Green Park kun 15 ...

4.6/5Enestående! (349 anmeldelser)

"Som alltid - god service, hyggelig betjening, gode rom og god mat til rimelig pris"…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2019

The Hari
The Chelsea Harbour Hotel
The Chelsea Harbour Hotel
5 out of 5
Chelsea Harbour, London, England
2 546 kr
per natt
21. nov.–22. nov.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Chelsea og 3 kilometer unna Stamford Bridge stadion, Battersea Park og Saatchi Gallery. Dessuten ligger Sloane Square ...

4.5/5Fantastisk! (693 anmeldelser)
Store rom og super service

"Flott hotell med store suiter. Flinke folk og hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 5. apr. 2018

The Chelsea Harbour Hotel
Sloane Place
Sloane Place
4 out of 5
62-64 Lower Sloane Street, London, England
2 033 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Sloane Square og Saatchi Gallery. Dessuten ligger Apollo Victoria Theatre og Victoria Palace ...

4.7/5Enestående! (93 anmeldelser)

"Koselig hotell, vi hadde et twin rom i 4.etasje mot bakgård. God plass, fint bad og gode senger."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Sloane Place
The Dome Sloane Square
The Dome Sloane Square
3.5 out of 5
31 Draycott Avenue, London, England
1 165 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Denne leiligheten ligger i London sentrum og 10 minutters gange unna Saatchi Gallery og Sloane Square. Dessuten ligger Victoria and Albert Museum og Natural ...

4.1/5Veldig bra! (206 anmeldelser)
Anbefales for en hyggelig London-tur.

"Fint rom/leilighet for 2 netter. Meget rolig nabolag. Hyggelig mottakelse. Anbefales for en tur til London. 5 minutter til undergrunn. Lokalbutikk med stort utvalg kun et par minutter unna. Kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 7. apr. 2019

The Dome Sloane Square
Sloane Square Hotel
Sloane Square Hotel
4 out of 5
7–12 Sloane Square, London, England
1 872 kr
per natt
3. nov.–4. nov.

Dette hotellet ligger i London sentrum og 15 minutters gange unna Chelsea kongelige sykehus og Harrods. Dessuten ligger Buckingham Palace og Big Ben kun 3 kilometer ...

4.1/5Veldig bra! (904 anmeldelser)

"Super beliggenhet med god atmosfære og god service."…"

Anmeldelse skrevet 22. jul. 2019

Sloane Square Hotel

Populære severdigheter i Chelsea

Sloane Square
Bilde av Sloane Square

Sloane Square

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Sloane Square, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har et elveområde som passer godt for en trivelig spasertur, og et godt underholdningstilbud du også bør oppleve.

King's Road
Bilde av King's Road

King's Road

Se etter den perfekte gaven å ta med hjem med en tur innom King's Road, et populært shoppingområde i London. Dette urbane området har både interessante museer og monumenter du bør oppleve.

Chelsea kongelige sykehus
Bilde av Chelsea kongelige sykehus

Chelsea kongelige sykehus

Hvis Chelsea kongelige sykehus er grunnen til at du befinner deg her, får vi håpe du også har tid til å utforske mer av London. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og interessante museer du også bør oppleve.

Buckingham Palace
Bilde av Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(68 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Buckingham Palace, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og interessante museer du også bør oppleve.

Big Ben
Bilde av Big Ben

Big Ben

3.5/5(82 anmeldelser)

Lær mer om bakgrunnen til stedet når du besøker Big Ben, en velkjent plass i London full av historie. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Tower of London
Bilde av Tower of London

Tower of London

4/5(54 anmeldelser)

Tower of London er et populært museum i London med en rikholdig historie. Dette urbane området har elveutsikt det er hyggelig å gå langs, og teatre du også bør oppleve.

Toppaktiviteter i Chelsea

Inngang til Tower of London med guidet Beefeater- og kronjuvelomvisning
Bilde av Inngang til Tower of London med guidet Beefeater- og kronjuvelomvisning

Inngang til Tower of London med guidet Beefeater- og kronjuvelomvisning

127 kr

Se på mer enn 1 000 år med britisk kongelig historie med et besøk til de sagnomsuste Tower of London. Beundre de glitrende kronjuvelene og kronregaliene til tidligere monarker, og utforsk festningen med de berømte vaktene kalt “beefeaters” som fortsatt vokter tårnet.

London Eye Experience Billetter
Bilde av London Eye Experience Billetter

London Eye Experience Billetter

333 kr

Svev høyt over den saktegående Themsen og får fugleperspektiv på Londons historiske landemerker og moderne arkitektur. Nyt den vidstrakte utsikten over St. Paul-katedralen, Tower Bridge og Tower of London mens du roterer sakte over den britiske hovedstaden.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Bilde av Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

975 kr

The Warner Bros. Studio Tour er et obligatorisk reisemål for de som liker bøkene og filmene om Harry Potter. Se hva som skjer bak scenen, og avslør hemmeligheter fra alle de åtte filmene mens du rusler rundt på ekte filmsett brukt til å filme scener på Galtvort, Diagonalmenningen og Hekkveien, for å nevne noen.

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-dagstur
Bilde av Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-dagstur

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter-dagstur

953 kr

Ta steget inn i Harry Potters magiske verden med en titt bak kulissene på filmsett, rekvisitter og kostymer på Warner Bros. Studios i London. Sjekk ut skatter fra dine favorittscener og avdekk hemmelighetene bak kinoens blendende spesialeffekter samt et stort utvalg av vakre filmsett, kostymer og rekvisitter under dette firetimers besøket.

Tur med sightseeingbuss i London
Bilde av Tur med sightseeingbuss i London

Tur med sightseeingbuss i London

413 kr

Sus gjennom London som en av de lokale på en av byens mest ikoniske toetasjes busser. Gå av og utforsk byens historiske severdigheter og ikoniske arkitektur til fots. Driv nedover langs Themsen på et sightseeingcruise og opplev den rike historien og kulturen til den engelske hovedstaden.

Billetter til Madame Tussauds London med Star WarsTM Experience
Bilde av Billetter til Madame Tussauds London med Star WarsTM Experience

Billetter til Madame Tussauds London med Star WarsTM Experience

341 kr

Meng deg med Hennes Majestet Dronningen og den britiske kongefamilien på den nye, kongelige balkongen, og velg bakgrunner og utstyr for å fotografere øyeblikket med de unge kongelige Prins Harry og Meghan Markle Gjør deg klar for en stjernespekket dag i Madame Tussauds London.

Andre områder i London

Kensington
Kensington Gardens som viser park

Kensington

Kjent for Museer, Historiske bygninger, Arkitektur

4.5/5(46 anmeldelser)

Kensington High Street og Kensington Palace er noen av de mest populære attraksjonene i Kensington. Det er bare å hoppe på metroen på High Street Kensington Station eller Gloucester Road undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, nydelige hager og flerfoldige kaféer.

Victoria
Victoria fasiliteter samt by, park og historisk arkitektur

Victoria

Kjent for Slott, Arkitektur, Urbant

Se en teaterforestilling eller besøk Londons ikoniske kongelige slott i dette omfangsrike området.

Mayfair
Mayfair som viser gatescener

Mayfair

Kjent for Shopping, Museer, Sport

I denne London-bydelen finner du noen av Londons beste shoppingmuligheter, berømte auksjonshus og fem-stjerners hoteller, omgitt av vakre parker.

City of Westminster
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

City of Westminster

Kjent for Urbant, Teatre, Museer

4.5/5(105 anmeldelser)

City of Westminster kan friste med blant annet interessante museer, spennende butikker og kjente kunstgallerier. Du kan også få med deg populære attraksjoner som Marble Arch og Park Lane. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Marble Arch undergrunnsstasjon eller Bond Street undergrunnsstasjon.

London sentrum
West End fasiliteter samt gatescener og by i tillegg til en stor gruppe med mennesker

London sentrum

Kjent for Teatre, Museer, Urbant

Her Majesty's Theatre og Piccadilly Circus er noen av de mest populære attraksjonene i London sentrum. Det er bare å hoppe på metroen på Piccadilly Circus undergrunnsstasjon eller Green Park undergrunnsstasjon og la deg fascinere av interessante museer, vakker elveutsikt og kjente kunstgallerier.

Paddington
Paddington fasiliteter samt by og torg eller plass

Paddington

Kjent for Arkitektur, Urbant, Shopping

Opplev hyggelige kanaler og den særegne arkitekturen i dette historiske området,kjent verden over takket være en liten bjørn fra Peru.