Bilutleie i Chelsea

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Chelsea

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Chelsea

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Chelsea
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Chelsea?
Avhengig av leiebilavtalen kan du ha krav på en refusjon. De fleste forskuddsbetalte bestillinger gir mulighet for full refusjon hvis du varsler oss minst seks timer før hentetidspunktet. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe.
Hva slags biler kan jeg leie i Chelsea?
Du kan velge mellom alt fra økonomibiler og store biler til premiumbiler. Den mest populære bilklassen i Chelsea er imidlertid kompakte biler. Hvis du er på utkikk etter en kostnadseffektiv og liten bil, men ikke for liten, er denne leiekategorien et godt valg. Det er dessuten enkelt å komme seg rundt i travle gater med en av disse. Kompakte biler er noe romsligere enn økonomiske biler, og de er godt egnet for par og familier på et begrenset budsjett.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Chelsea?
Chelsea byr på mye moro, men ikke bli på ett sted hele tiden. Bestill en leiebil og legg ut på den åpne landeveien for å oppleve regionen. Vi har laget en liste med forslag:

  • Du bør reise til Bath for å få et topp eventyr. Rundt 150 km fra Chelsea finner du en haug av interessante attraksjoner, som Roman Baths.
  • Neste stopp? Det må være Birmingham, som ligger ca. 160 km unna. Bullring Shopping Centre er et lokalt høydepunkt du ikke vil gå glipp av.
  • Sherwood Forest naturpark ligger ca. 200 km fra Chelsea og er et av de nydeligste naturområdene i regionen. Det er bare å strekke på beina og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Chelsea gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du ser etter til reisen, inkludert leiebiler. Med leiebilselskaper å velge fra i Chelsea gjør vi det vi kan for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, hotell eller fly, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Hvis du kombinerer bestillingene dine til en pakkereise, sparer du enda mer på reisen til Chelsea.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Chelsea hos Expedia?
Sjekk ut vurderinger og anmeldelser, velg bilklasse, og sammenlign tilbudene fra de mest populære leverandørene. Expedia gjør det lett å finne fantastiske priser på leiebil. Kombiner bestillingen av leiebil i Chelsea med bestilling av fly eller hotell, og legg ut på tur med ekstra penger i lommeboken.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Chelsea?
Aldersgrensen for å leie bil i Chelsea er 21 år. Mange krever dessuten ofte ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før bestilling, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags biltyper unge sjåfører kan leie. Noen selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese all informasjonen.
Hva trenger jeg for å leie bil i Chelsea?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. Vil du ikke bruke selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på at du har egen forsikring. Retningslinjene kan variere fra leverandør til leverandør, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Chelsea?
De to laveste dagsprisene i Chelsea de siste sju dagene var og . Så det er mulig å gjøre et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Chelsea?
Ja, og en god nyhet er at leiebilselskapene ofte tilbyr lavere priser jo lenger du leier. Ta en titt på våre tilbud for langtidsleie i Chelsea for å finne den beste prisen.
Hvor kan jeg leie bil i Chelsea hvis jeg er under 25?
Hvis du er en yngre sjåfør på utkikk etter en bil å leie i Chelsea, anbefaler vi at du leser betingelsene og vilkårene til de forskjellige bilutleiebyråene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Det kreves kanskje ekstra gebyrer hvis du er mellom 21 og 24. For å unngå uønskede kostnader ved henting er det lurt å vite hva du kan forvente.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Chelsea?
Pass på å sjekke leverandørens vilkår og betingelser før du bestemmer deg for forsikring, så får du svar på alt du lurer på angående forsikring for leiebil.