Bilutleie i Flesland

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Flesland

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Flesland

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Flesland
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Du kan få priser helt ned i kun 592 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Hvis du har et stramt budsjett, blir du ikke blakk av å leie en bil fra Bergen (BGO-Flesland).
Kan jeg leie bil fra Bergen (BGO-Flesland)?
Sixt og Avis er et par av valgmulighetene dine på Bergen (BGO-Flesland), så det er enkelt å komme seg av flyet og ut på veien.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Bergen (BGO-Flesland)?
Avhengig av leieavtalen kan du få tilbake pengene hvis bestillingen er kvalifisert for refusjon. Du må imidlertid kansellere minst seks timer før bilen skal hentes. Er det noe mer du lurer på? Kundeservice stiller opp døgnet rundt.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Bergen (BGO-Flesland) gjennom Expedia?
Det er utrolig mange grunner til å bestille leiebil gjennom Expedia. Se på bilene på Bergen (BGO-Flesland), så finner vi en fantastisk pris med våre medlemspriser og eksklusive tilbud. Vil du spare enda mer? Da kan du lage en pakke av leiebilen, hotellet og flyreisen du har bestilt. Jo mer du reiser og bestiller gjennom Expedia, desto mer sparer du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Bergen (BGO-Flesland) gjennom Expedia?
Uansett hva slags biltype du leter etter, hjelper Expedia deg med å finne den beste prisen. Du trenger bare å sammenligne tilbud fra pålitelige leiebilselskaper og bestille alternativet som passer best for deg. Har du lyst til å spare mer penger? Da kan du lage en pakkereise av leiebilen fra Bergen (BGO-Flesland) og hotell- og flybestillingene dine.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Du må være minst 19 år gammel. Det er imidlertid noen få ting det kan være lurt å vite hvis du er en ung sjåfør. Du må for eksempel mest sannsynlig betale en litt høyere pris. Det kan også være egne aldersgrenser for noen biltyper, som luksuriøse eller store biler. Les all informasjonen før du velger leverandør på Bergen (BGO-Flesland).
Hva trenger du for å leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Et gyldig førerkort og kredittkort i samme navn er det du trenger. Tenker du ikke å bruke leverandørens forsikring? Da må du kanskje legge frem bevis på annen forsikring. Kravene kan variere fra leverandør til leverandør, så det er lurt å sjekke på forhånd for å sikre at hentingen går knirkefritt.
Hva er den laveste leiebilprisen på Bergen (BGO-Flesland)?
Den rimeligste bilen de siste sju dagene kostet 592 kr per dag. Med så lave priser på Bergen (BGO-Flesland) kan feriedrømmen bli til virkelighet!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Bergen (BGO-Flesland)?
Klart det. Vi har et bredt utvalg av langtidsleiebiler – fra økonomibiler til store SUV-er. Bare gi oss informasjon om reisen din på siden vår for langtidsleie og velg bilkategori, så hjelper vi deg med å få den aller beste prisen på leiebil på Bergen (BGO-Flesland).
Hvor kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland) hvis jeg er under 25 år gammel?
Det avhenger av flere faktorer. Vi anbefaler at du sjekker bilutleiebyråene på Bergen (BGO-Flesland), for å se om de leier biler til sjåfører under 25, og om det kreves ekstra gebyrer. Den beste måten å gjøre dette på er å lese gjennom betingelsene og vilkårene. Det er kjedelig med overraskelser når du skal hente bilen, så sørg for at du forstår alle regler som kan gjelde for deg.