Bilutleie i Flesland

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Flesland

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Flesland

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Flesland
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hva koster det per dag å leie bil fra Bergen (BGO-Flesland)?
Du kan få priser helt ned i kun 899 kr per dag. Dette er basert på prisene de siste sju dagene. Hvis du har et lite budsjett, blir du ikke blakk av å leie en bil fra Bergen (BGO-Flesland).
Kan jeg leie bil fra Bergen (BGO-Flesland)?
Kom deg fra flysetet til førersetet på kort tid etter å ha ankommet Bergen (BGO-Flesland). Sixt og Avis er noen av bilutleiebyråene du kan velge mellom.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen fra Bergen (BGO-Flesland)?
Uansett om du plutselig må jobbe eller hunden din er syk, forstår vi at uforutsette situasjoner kan oppstå. Derfor kan de fleste bestillinger kanselleres uten avbestillingsgebyr. Har du betalt på forhånd, er du kvalifisert for refusjon hvis du avbestiller minimum seks timer før bilen skal hentes. Du finner informasjonen du trenger, i avtalen du har inngått. Du kan også kontakte kundeservice hvis du trenger hjelp.
Hvorfor bør jeg leie bil fra Bergen (BGO-Flesland) gjennom Expedia?
Vi kan gi deg mange gode grunner til å leie bil gjennom Expedia. Se på kvalitetsbilene på Bergen (BGO-Flesland), så hjelper vi deg med å finne en utmerket pris med våre medlemspriser og eksklusive tilbud. Har du lyst til å spare enda mer? Da kan du lage en pakke av hotellet, flyreisen og leiebilen du har bestilt. Jo mer du reiser og bestiller gjennom Expedia, desto mer sparer du!
Hvordan finner jeg de beste leiebiltilbudene på Bergen (BGO-Flesland) gjennom Expedia?
Ta en titt på det omfattende utvalget vårt av leiebiler, les gjennom anmeldelser og sammenlign priser fra anerkjente leverandører. Med få klikk hjelper Expedia deg med å finne det beste tilbudet på leiebilen du vil ha. Har du bestilt hotell og flyreiser også? Legg til leiebilen fra Bergen (BGO-Flesland) for å spare enda mer.
Hvor gammel må du være for å leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Du må være 19 år eller eldre for å kunne leie bil i Bergen. Andre regler gjelder vanligvis for unge sjåfører, og det kreves ofte litt høyere pris per dag. Det meste vanlige er et ekstra aldersgebyr og egne aldersgrenser for leie av større og finere biler. Du bør derfor lese nøye gjennom leieavtalen du inngår med leiebilselskapet på Bergen (BGO-Flesland).
Hva trenger du for å leie bil på Bergen (BGO-Flesland)?
Førerkort og kredittkort i samme navn. Er planen å ikke bruke leverandørens forsikring? I så fall er det svært sannsynlig at du må legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så det er lurt å sjekke på forhånd for å sikre at hentingen går knirkefritt.
Hva er den laveste leiebilprisen på Bergen (BGO-Flesland)?
På Bergen (BGO-Flesland) var det mulig å leie bil fra 899 kr per dag de siste sju dagene. Med priser som dette gjør vi det enkelt å komme seg bak rattet.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger på Bergen (BGO-Flesland)?
Når flyet har landet på Bergen (BGO-Flesland), er det bare å hente bagasjen og sette seg bak rattet i en av de mange langtidsleiebilene. Med Expedias utrolige langtidsleietilbud er det lett å komme seg på bilferie i en lengre periode – for mindre penger.
Hvor kan jeg leie bil på Bergen (BGO-Flesland) hvis jeg er under 25 år gammel?
Om du kan leie bil på Bergen (BGO-Flesland) eller ikke, er opp til leiebilselskapet. Noen leverandører leier ut til sjåfører som er over 21 – og til og med yngre enn det – men du er nødt til å gå gjennom betingelsene og vilkårene. Husk at sjåfører som er under 25 år, ofte må betale ekstra. I så fall bør du få greie på hvor mye det er snakk om, før du skal hente bilen.