Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reiser til Zagreb 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Zagreb med Expedia

  • Bestill pakkereisetilbud for 2021 nå! Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Zagreb. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb
Hotel Esplanade Zagreb
5 out of 5
Mihanovićeva 1, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 146 kr per natt fra 18. feb. til 19. feb.
4.7/5Exceptional! (997 anmeldelser)
Luksus for en rimelig penge.

"Et luksushotell med historisk sus. Her har mange celebriteter bodd gjennom tidene. Prisen er svært rimelig i forhold til standard. Meget god service med hyggelig personale. Rent og med store rom. Ligger meget sentralt. Vil definitivt velge dette igjen. Det eneste man kan sette fingeren på er et relativt ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Hotel Esplanade Zagreb
DoubleTree by Hilton Zagreb
DoubleTree by Hilton Zagreb
5 out of 5
Ulica Grada Vukovara 269a, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 666 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.
4.5/5Wonderful! (657 anmeldelser)
10th floor pool with city view

"Fantastic pool and facilities."…"

Anmeldelse skrevet 1. nov. 2019

DoubleTree by Hilton Zagreb
Hotel 9
Hotel 9
4 out of 5
Avenija Marina Držica 9, Zagreb
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 757 kr per natt fra 23. jan. til 24. jan.
4.6/5Exceptional! (66 anmeldelser)

"Decent hotel, basic. Good location and friendly front desk personnel, however when I booked it did not specify number of passengers and it is customary for a hotel room booking to default to two passengers but they still made me pay extra for an additional guest claiming that my booking was for one ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2020

Hotel 9
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Det er svært enkelt å bestille og spare tid og penger – finn et pakketilbud med fly og hotell hos Expedia. Reisevante kunder er klar over at fly- og hotellpakker er den beste måten å spare både tid og penger på. Tenk på alt du kan gjøre i Zagreb med pengene du sparer. Få besparelser på så mye som $603 ved å benytte deg av et pakketilbud. Vår store globale database har ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men gir deg også tilgang til fantastiske priser. Ferien til Kroatia vil føles enda bedre med Expedias fantastiske priser. Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

Zagreb: steder å besøke

Vi har de aller beste forslagene til hva du bør oppleve under reisen til Zagreb. Hent penn og papir og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Med attraksjoner som Markuskirken og Dolac finnes det ikke et kjedelig øyeblikk under en reise til denne dynamiske byen. Sørg for at du også har tid til Katedralen i Zagreb og Arkeologisk museum. Mange besøkende tar turen hit for å oppleve Etnografisk museum. Hva med å gjøre attraksjonen til en del av planene dine? Dessuten burde du besøke Mirogoj kirkegård og Det kroatiske nasjonalteatret.

Flyplasser nær Zagreb

De færreste liker å vente på flyplassen. Men det er en liten pris å betale når du tenker på reisemålet som venter. Zagreb (ZAG) ligger 11 kilometer sørøst for Zagreb og er den nærmeste flyplassen.