Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller nær Chessington World of Adventures

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Chessington World of Adventures i London

Søk etter hoteller i Chessington World of Adventures på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Chessington World of Adventures ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Chessington World of Adventures
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Chessington World of Adventures
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Chessington World of Adventures. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Chessington World of Adventures
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Chessington World of Adventures – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Chessington World of Adventures?
Chessington World of Adventures ligger i et vennlig område i Kingston upon Thames som er kjent for nydelige hager og museer i toppklasse. Du finner 97 hoteller og andre overnattingssteder bare noen kilometer unna, noe som er svært praktisk.
Hva er det beste hotellet i nærheten av Chessington World of Adventures?
Chessington Safari Hotel: et hotell 3,5 stjerner har både 2 restauranter og 2 barer. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Chessington World of Adventures og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre valgmuligheter under ti kilometer unna er Foley Hotel og Rosemead Guest House.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Chessington World of Adventures?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Chessington World of Adventures.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Chessington World of Adventures?
Sett av litt tid til å se de fascinerende samlingene på Hampton Court Palace, Hampton Court og Bourne Hall museum. Ta en avslappende ettermiddag ute i friluft i Sandown Park, Bushy Park eller Claremont landskapshage. Hele familien vil få en minnerik opplevelse med et besøk til Horton Park Children’s Farm og Jurassic Encounter Adventure Golf.

Nylige anmeldelser i Chessington World of Adventures