Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Buskerud

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Buskerud

Thon Hotel Hallingdal
3.5 out of 5
Sundrevegen 82, Ål
Hent priser
4/5Very Good! (119 anmeldelser)

"Hyggelige folk, god frokost. Litt lite å gjøre på hotellet"…"

Anmeldelse skrevet 16. feb. 2020

Thon Hotel Hallingdal
Quality Hotel River Station
3 out of 5
Dr. Hansteins 7, Drammen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
995 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
4.1/5Very Good! (12 anmeldelser)
Greit hotell med veldig høye priser på lokalt øl

"Greit opphold på et nybygget hotell. Fine rom og gode fysiske fasiliteter. Ikke veldig imponert over middagsmenyen. Dårlig utvalg og høye priser på lokalprodusert øl. Kr 115 for 0,33 med Aass Bayer er rekord med negativt fortegn."…"

Anmeldelse skrevet 19. des. 2019

Quality Hotel River Station
Comfort Hotel Union Brygge - Drammen
4 out of 5
Grønland 64, Drammen
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
969 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.3/5Excellent! (802 anmeldelser)

"Veldig fornøyd. Rent og pent. Litt for sen frokost så vi rakk det ikke. Vi måtte dra før 08. Så det var eneste minus."…"

Anmeldelse skrevet 18. jan. 2020

Comfort Hotel Union Brygge - Drammen
Clarion Collection Hotel Tollboden
3.5 out of 5
Tollbugaten 43, Drammen
1 145 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.4/5Wonderful! (337 anmeldelser)
👍

"Supert hotell og veldig hyggelig ansatte"…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2019

Clarion Collection Hotel Tollboden
Quality Hotel Grand Kongsberg
3.5 out of 5
Christian Augusts Gate 2, Kongsberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 490 kr
per natt
17. apr.–18. apr.
4.2/5Very Good! (324 anmeldelser)

"ble motatt med ett smil, blide ansatte, godt renhold . frokost bufe var helt ypperlig"…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Quality Hotel Grand Kongsberg
Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member
4 out of 5
Bøeseter, Noresund, Krødsherad
Hent priser
4/5Very Good! (144 anmeldelser)
God mat, dårlig service!

"Fint hotell og fint rom. Syntes det er drøyt når man har bestilt middagsbuffet til 700kr og måtte betale 30kr for en karaffel med vann i tillegg! Maten var god, service var crap!"…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member
Skogstad Hotell
3.5 out of 5
Postboks 33, Hemsedal
Hent priser
3.7/5Good! (90 anmeldelser)
Helt greitt hotell med god beliggenhet.

"Bra beliggenhet, super frokost (både utvalg og personalets service), Rommet helt OK, bortsett fra badet- Det var så lite at det nesten var ubrukelig. Og det ble ikke større av en diger låsbar kasse på veggen som sikret toalettpapiret mot tyveri (takk for tilliten). Gode senger."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Skogstad Hotell
Thoen Hotel
2.5 out of 5
Alfarvegen 143, Nes, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 085 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
4/5Very Good! (30 anmeldelser)

"Ryddig, rent, rolig og stille! Hyggelig vertskap og god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Thoen Hotel
Hesla Gaard Apartments
3.5 out of 5
23 Hemsedalsvegen, Gol, Buskerud
750 kr
per natt
29. apr.–30. apr.
4.6/5Wonderful! (16 anmeldelser)

"Hyggelig vertinne, men ikke klar for matservering. Ser frem til kjøkken klar for middags bestilling"…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Hesla Gaard Apartments
Vestlia Resort
4 out of 5
Bakkestolvegen 81, Geilo, Hol, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 190 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
4.1/5Very Good! (299 anmeldelser)

"Alt fungerte veldig bra. Har ikke noe negativt eller innspill å komme med"…"

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2020

Vestlia Resort
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Buskerud
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Buskerud

Overnatting i Buskerud

Hotell Buskerud: Buskerud er et stort fylke i Norge, men en rekke spennende reisemål, attraksjoner og naturopplevelser. Den klart største byen er Drammen, og denne byen er også blant de mest populære reisemålene. Det er mange hoteller i fylket, og hvilket hotell du velger avhenger av hvilke(t) sted(er) du vil besøke. Du finner hoteller med alt fra to til fire stjerner i Buskerud, og du kan blant annet velge mellom romantiske hoteller, spa-hoteller og familiehoteller.

Hvis du har planer om å reise til Buskerud, bør du bruke Expedia.no til å bestille hotell. Expedias ansatte jobber hardt for at du skal få et så billig hotell i Buskerud som mulig.

Komme seg til Buskerud

Dersom du bor et stykke unna, er det både raskest og enklest å fly til Buskerud. Selv om det ikke er noen større flyplasser i Buskerud, er det ikke langt fra Oslo Lufthavn til Drammen – som for mange er det foretrukne reisemålet i fylket. Dersom du har planer om å ha leiebil i Buskerud, kan du hente denne på flyplassen og kjøre til hotellet selv. Det er imidlertid også mulig å leie bil flere andre steder i fylket.

Museer i Buskerud

Dersom du er glad i museer, har du mange forskjellige å velge mellom Buskerud. Det mest populære, og også kanskje mest spennende av dem, er Norsk Bergverksmuseum i Kongsberg. Dette kultur- og naturhistoriske museet forvalter Kongsberg Sølvverk, et nasjonalt kulturminne. Det er mange forskjellige utstillinger i museet, blant annet Myntverksutstillingen, Skihistorisk utstilling og Sølvverksutstillingen. Et annet interessante museum i Kongsberg er Lågdalsmuseet. Dersom du har tenkt deg til Drammen, kan du ta en tur innom Drammens Museum. Dette museet har fokus på kunst og kultur, og det ligger på Marienlyst.

Bjørneparken

Dersom du reiser med familien, er et besøk i Bjørneparken i Flå et godt valg. I denne flotte parken får du se de majestetiske brunbjørnene på nært hold. I tillegg til bjørnene kan du også se gaupe, elg, rødrev hengebuksvin og pinnsvin i parken. De minste kan hilse på parkens geiter, en minneverdig opplevelse for de små. I tillegg til alle de flotte dyrene, har parken to store utendørs lekeområder, en hinderløype, zipline og et lekeland innendørs.

Attraksjoner i Buskerud

Drammensbadet er et av de flotteste badene i hele Norge, og vel verdt et besøk hvis du er i område. Badet har flere forskjellige bassenger, stupebrett og vannsklier. Reiser du på vinterstid og er ute etter en virkelig unik opplevelse, er hundespannkjøring med Husky-hunder på Geilo litt av en opplevelse. På Geilo kan du om sommeren prøve deg på rafting i elva, en opplevelse som helt sikkert vil få i gang adrenalinet ditt! Hvis du liker å stå på ski, er det mange skianlegg du kan ta turen til i Buskerud. De største av dem finner du i Geilo og Hemsedal. Begge steder er det mange heiser og varierte alpinbakker, og på Geilo er det også hundrevis av kilometer med langrennsløyper du kan bryne deg på.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Buskerud?
Best Western Plus Gyldenlove Hotell er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Noen andre favoritter basert på anmeldelser er blant annet Klækken Hotell og Tyrifjord Hotell.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Buskerud hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Buskerud.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Buskerud?
Basert på anmeldelser er Best Western Globus Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokostbuffé og gratis wi-fi.
Hva er det beste hotellet for familier i Buskerud?
Best Western Globus Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokostbuffé. Andre alternativer for familieturen er Highland Lodge og Vestlia Resort. Attraksjoner som Drammensbadet og Holmin Fjordhester passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Buskerud?
Dr. Holms Hotel er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er Vestlia Resort og Norefjellhytta Restaurant & Overnatting.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Buskerud?
Bergsjøstølen er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en bar/lounge. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Clarion Collection Hotel Tollboden og Dr. Holms Hotel.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Buskerud?
Veggli Vertshus er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. gjestgiveri kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Du kan spille golf på Norefjell Golfklubb, Hemsedal Golfklubb eller Hurum Golfklubb mens du er i byen.
Hva er det beste overnattingsstedet for en vinterferie i Buskerud?
Basert på reisestatistikken vår er Dr. Holms Hotel er et populært overnattingssted 4-stjerners, som er perfekt for en ferie om vinteren. hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og spa med full service. To andre gode valgmuligheter for skiferien er Highland Lodge og Bardøla Høyfjellshotell og Hytter. Vil du tilbringe dagen med ski på beina, kan du dra til Haglebu Skisenter, Norefjell Skisenter eller Nesbyen Alpinsenter.
Hvordan er det å overnatte i Buskerud?
Buskerud kan by på skimuligheter, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over fjellene og de arkeologiske stedene. En av byens mest populære attraksjoner er Norefjell. I Buskerud kan du velge mellom 209 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Buskerud?
Union Scene, Blaafarveværket kunstgalleri og Hole Artcenter er noen av kulturattraksjonene i byen. Attraksjoner som Drammensbadet, Holmin Fjordhester og Egge gård er moro for barn i alle aldre. Her finner du dessuten severdigheter som Sangefjell naturkatedral, Kongsberg kirke og Christian Skredsvig kunstnerhjem.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Buskerud?
Hvis du vil reise ut av byen, kan du ta tog fra Flå togstasjon, Nesbyen togstasjon eller Gol togstasjon. Kollektivtilbudet i Buskerud er muligens ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været i Buskerud?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 18 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Buskerud er 938.90 mm.

Nylige anmeldelser i Buskerud

Flere reisealternativer