trover photo by Ola Ekelund

Hoteller i Hemsedal

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Se prisene på hoteller i Hemsedal

Sjekk prisene i Hemsedal for i kveld, 23. feb. - 24. feb.23. feb. - 24. feb.
Sjekk prisene i Hemsedal for i morgen kveld, 24. feb. - 25. feb.24. feb. - 25. feb.
Sjekk prisene i Hemsedal for neste helg, 28. feb. - 1. mar.28. feb. - 1. mar.
Hemsedal, Buskerud, Norge

Hoteller i Hemsedal

Fyri Resort Hemsedal
3.5 out of 5
Totteskogen 55, Hemsedal, Buskerud
1 500 kr
per night
Mar 8 - Mar 9
3.7/5Good! (7 anmeldelser)
God komfort

"Var på kjærestehelg til Hemsedal og valget fallt på Fyri Resort. Man legger merke til at dette er et nytt hotell med litt innkjøringsutfordringer som: for få ansatte på jobb, tomt for tallerkner ved frokosrservering, tomt for menyer på middagsservering. Men dette må man nesten regne med. Rommet var ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Fyri Resort Hemsedal
Hemsetunet Apartments
3 out of 5
Hemsedalsvegen 2974, Hemsedal, Buskerud
800 kr
per night
Mar 1 - Mar 2
3.8/5Good! (23 anmeldelser)
Veldig fornøyd

"Flott og romslig leilighet med høy standard. Den var ren og fin. Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Hemsetunet Apartments
Skogstad Hotell
3.5 out of 5
Postboks 33, Hemsedal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
883 kr
per night
Mar 15 - Mar 16
3.8/5Good! (77 anmeldelser)

"Ingen middagsservering, ellers var alt O.K."…"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019

Skogstad Hotell
Fresh Familie Hytte Hemsedal
4 out of 5
Torsetveien 9, Hemsedal
Hent priser
Fresh Familie Hytte Hemsedal
Skarsnuten Hotel
4 out of 5
Postboks 110, Hemsedal
Hent priser
4.2/5Very Good! (10 anmeldelser)
Flott utsikt og grei standard

"Flott hotell og nydelig utsikt. Standarden på rommene er helt grei når man ikke betaler høysesong pris. Rommet mitt kunne nok vært vasket litt bedre, men det var overkommelig. Middagen på kvelden var veldig god og til en hyggelig pris. Frokosten var som man bør forvente, men ikke noe mer. Måtte riktignok ..."…"

Anmeldelse skrevet 1. mai 2014

Skarsnuten Hotel
Koselig Hytte i Hemsedal
3.5 out of 5
Torsetvegen 9, Hemsedal, Buskerud
2 600 kr
per night
Feb 25 - Feb 26
Koselig Hytte i Hemsedal
3 Roms Overnatting i Hemsedal
Holde Hemsedal, Hemsedal, Buskerud (county)
Hent priser
3 Roms Overnatting i Hemsedal
2 Roms Overnatting i Hemsedal
Bakken Apartment, Hemsedal, Buskerud (county)
Hent priser
2 Roms Overnatting i Hemsedal
1 Roms Overnatting i Hemsedal
Mølla, Hemsedal, Buskerud (county)
Hent priser
1 Roms Overnatting i Hemsedal
4 Roms Overnatting i Hemsedal
Golfvegen, Hemsedal, Buskerud (county)
Hent priser
4 Roms Overnatting i Hemsedal
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hemsedal
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hemsedal

Hotell Hemsedal: Hemsedal er et dalføre som ligger i hjertet av Hallingdalen og er et av Norges flotteste destinasjoner for utendørsaktiviteter. Området ligger i Buskerud fylke, kun et par timers kjøretur fra både Oslo og Bergen. Hemsedal er et av de mest populære skistedene i Norge med sine 48 bakker og 20 heiser og et svært populært reisemål både for norske og utenlandske turister. Les vider for å få noen gode reisetips til for en hyggelig Hemsedal overnatting og opphold.

Overnatting Hemsedal

Du har derfor en stor valgfrihet når det gjelder å finne hoteller i Hemsedal, enten du er ute etter billige hoteller, leilighetshoteller, skihoteller eller familiehoteller. De fleste hotellene ligger sentralt plassert enten i sentrum eller med enkel tilgang til skianlegget, men du kan også finne muligheter for overnatting i Hemsedal utenfor allfarvei eller lengre oppe i fjellet.

Aktiviteter

Det er liten tvil om at det er vinteraktivitetene som står i fokus i Hemsedal, men det er også en lang rekke andre aktiviteter å bedrive her året rundt. Om vinteren kan man prøve seg på isklatring, snøscooterkjøring, hundekjøring, eller man kan gå på langrenn. Området har over 200 km med preparerte løyper, i skogen, på fjellet og i dalbunnen. Om sommeren er sykling populært, hovedsakelig terrengsykling. Det er 21 sykkelruter for eventyrlystne her, alle med forskjellig vanskelighetsgrad. Du kan leie sykkel fra flere utleiesteder og ta skiheisen opp til toppen av den 3 km lange løypa som går ned til baseområdet. Om sommeren er det også populært å gå fottur i fjellet, og da kan også skiheisen være en fin måte å komme seg opp i høyden på før man begynner å vandre. Andre populære sommeraktiviteter her er fjellklatring, fisking og golf.

Mat, drikke og shopping

Hemsedal er et lite tettsted, men har mye sjarm og en rekke restauranter og barer. Her kan du finne velsmakende lokalprodusert mat som ost, viltkjøtt og bakverk eller hva med en tur til et flatbrødbakeri for å smake på tradisjonelle flatbrød stekt på jerntakke? Hemsedal er også kjent for sitt gode uteliv og fantastiske atmosfære på afterski. Det er flere barer og puber å velge mellom både rundt skianlegget og i sentrum. Det er også gode muligheter for shopping i Hemsedal. Uansett om du er ute etter skiutstyr og -klær, designvarer, interiørvarer eller det siste innen mote, vil du finne det her.

Skisenteret

Hovedattraksjonen i Hemsedal er uten tvil områdets skisenter. Her er det hele 48 nedfarter og 20 heiser. Det høyeste punktet du kan ta heis til er på 1450 meter over havet. Som i de fleste alpinanlegg finner du også her egne parker for de som heller vil hoppe og gjøre triks enn å kjøre fort, og det er også et stort barne- og familieområde her på totalt 70 000 kvm. Rundt om i anlegget ligger det restauranter og puber hvor du kan kose deg og slappe av når du trenger en pause fra skikjøringen. Andre spennende attraksjoner i området inkluderer Rjukandefossen - en imponerende, kraftig dobbeltløpet foss med et 19 meters fall, og Kongevegen – en vakker vei som en gang i tiden var en viktig ferdselsåre mellom Øst- og Vestlandet. Ta deg en sykkeltur eller fottur og føl det historiske suset mens du beundrer den slående vakre naturen langs denne veien.

Hotellbestilling: Hemsedal

Søk etter et hotell i Hemsedal. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Hemsedal ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Hemsedal.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Hemsedal. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Hemsedal for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Hemsedal. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Hemsedal.

Ofte stilte spørsmål

Nylige anmeldelser i Hemsedal

Flere reisealternativer