Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Hol

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Hol

Geilo Vandrerhjem
1 out of 5
Lienvegen 139, Hol
Prisen er 714 kr per natt
12.82 km fra sentrum
3.6/5Good! (14 anmeldelser)
Supert for et par overnattinger

"Rommet var greit. Var i utgangspunktet skeptisk til delt bad, men funket greit for oss. Stort kjøkken og stue. Helt Ok for ei natt og to. God frokost, og fikk også middag og drikke i resepsjonen på kveldstid."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Geilo Vandrerhjem
4 Roms Overnatting i Ustaoset
Osestølvegen 148, Hol, Viken
Hent priser
7.3 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Ustaoset
Geilolia Ferieleiligheter
3.5 out of 5
Lienveien 1, 3580 Geilo, Norway, Hol
Prisen er 2 083 kr per natt
11.72 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (4 anmeldelser)
Praktisk og enkelt

"Et enkelt og praktisk sted å bo ifbm sportsarrangement på Geilo. Litt tregt trådløst nett og kun NRK på TVen, men god plass og lett tilgjengelig."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2018

Geilolia Ferieleiligheter
Highland Lodge
4 out of 5
Lienvegen 11, Geilo, Hol
Prisen er 1 588 kr per natt
11.77 km fra sentrum
3.8/5Good! (330 anmeldelser)

"Fint hotell midt i Geilo, med lett atkomst til skibakkene og butikker. Litt mangelfullt utstyrt på rommet, eks brødkniv, vannglass og puter. mulig fordi leiligheten også benyttes av privat eie og mye utstyr var ryddet bort."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Highland Lodge
Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
3.5 out of 5
Bardolavegen 33, Geilo, Hol
Prisen er 1 788 kr per natt
12.15 km fra sentrum
3.8/5Good! (68 anmeldelser)

"Flott hotell m hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
Hallingskarvet Hotell AS
3 out of 5
104 Sudndalen, Hol, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 200 kr per natt
9.52 km fra sentrum
2.6/5 (5 anmeldelser)

"Svært god service og hyggelig betjening . Hotellet er under opp pussing ,noe det trenger men er rent og ryddig"…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Hallingskarvet Hotell AS
Storestølen Fjellstue
3.5 out of 5
Strønde 216, Hol
Hent priser
17.74 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Zimmer mit See- und Bergblick

"Alle Zimmer mit Blick auf See und Berg. Hüttencharakter."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

Storestølen Fjellstue
Blazerbu - Cabin for 8 persons - Hol
3.5 out of 5
Sløkjimyrvegen 70, Hol, Buskerud
Hent priser
17.95 km fra sentrum
Blazerbu - Cabin for 8 persons - Hol
Dr. Holms Hotel
4 out of 5
Timrehaugveien 2, Geilo, Hol
Prisen er 1 124 kr per natt
11.61 km fra sentrum
3.8/5Good! (399 anmeldelser)

"Hyggelig opphold på hotellet. Frekk kelner med hetsehale på sportsbaren!! Lite hyggelig"…"

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Dr. Holms Hotel
Havsdalsgrenda Apartments
4 out of 5
Nye Havsdalsveien 216, Geilo, Hol
Prisen er 1 110 kr per natt
10.77 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (62 anmeldelser)
Førjulsferie på Geilo

"Nydelig leilighet! God plass og godt utstyrt. Hadde et veldig fint opphold."…"

Anmeldelse skrevet 12. des. 2019

Havsdalsgrenda Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hol
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hol

Hotell i Hol: Hol kommune i Buskerud er et paradis for de som vil oppleve det norske høyfjellet på sitt aller beste. Hoteller i Hol kan by på et vell av friluftsaktiviteter, samt velvære på høyt nivå innendørs. Kombinert med gode restauranter og store, luftige rom, er det lite å utsette på overnatting i Hol.

Helt nordvest i Buskerud fylke ligger Hol kommune. Med grenser til Hordaland og Sogn og Fjordane, er Hol godt plassert på Norges tak, et populært område for naturutfoldelser og med tilhørende hoteller. Hol er delvis hjem til to av landets mest kjente nasjonalparker, Hallingskarvet nasjonalpark og Hardangervidda nasjonalpark.

De norske høyfjellsområdene har vært et yndet feriested for mange generasjoner av nordmenn, og det er ikke vanskelig å finne hotellrom i Hol, enten du vil bo på et luksuriøst høyfjellshotell med spaavdeling, eller om du foretrekker litt mer rustikke omgivelser og hjemmekoselig stemning. Du kan skreddersy en reise til Hol etter din egen smak med de mange forskjellige tilbudene som finnes der.

Finn ditt hotell i Hol

Avhengig av hva slags ferie du er ute etter, har du et godt utvalg av hoteller i Hol å velge blant. Dersom du vil fly til Hol, må du regne med en nokså lang tog- eller kjøretur etter at flyet har landet – de nærmeste flyplassene er Sogndal lufthavn Haukåsen og Fagernes lufthavn Leirin. Til Fagernes tar det i underkant av én time å kjøre til Beitostølen, som er blant de mest populære områdene. Dessverre går det ikke mange avganger til Fagernes i uka, så det kan være enklere å fly via Sogndal, og det tar i underkant av tre timer å kjøre herfra til Hol. Det er ikke spesielt mange leiebiler i Hol å finne, men dersom du kjører fra flyplassen er det mange å velge mellom der.

Fasiliteter å forvente av hoteller i Hol

Du kan forvente mye fra hotellene som ligger i høyfjellsområdene våre. Hallingskarvet og Hardangervidda er veldig populære steder å dra for å få en skikkelig friskusferie, men samtidig er det mulig å tilbringe noen rolige dager i et svømmebasseng, en badstu eller rett og slett en peisestue, mens vinder uler rundt husveggene og snøføyka holder selv den mest hardbarkede friluftsmann innendørs. Flere og flere hoteller i Hol har investert i velværeavdelinger av varierende størrelse og luksus, og det er greit å lese seg litt ekstra opp om de forskjellige hotellenes fasiliteter.

Selv om mange forbinder ferie i høyfjellet med vinteren – og kanskje spesielt påskeferien – er det godt mulig å få seg en herlig fjelltur om sommeren også. En god del bedrifter legger også sine samlinger som julebord, kick-off og fagsamlinger til høyfjellshoteller, da disse kan tilby både ro og fokus rundt møter og foredrag, men også livlige kveldsaktiviteter, restauranter og de tidligere nevnte spaavdelingene.

Dersom du synes det blitt litt mye med alle disse fasilitetene og heller vil holde det spartansk, billig og praktisk, finnes det heldigvis en lang rekke hoteller for deg også. Hvis du sorterer etter pris fra lavest til høyest, får du som oftest de enkleste hotellene først.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Hol?
Geilo Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Vestlia Resort og Ustedalen Hotell Geilo.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hol hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Hol.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Hol?
Ustedalen Hotell Geilo er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et innendørsbasseng og en restaurant. Andre alternativer for familieturen er Geilo Hotel og Vestlia Resort. Serious Fun er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Hol?
Dr. Holms Hotel er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med senger med overmadrass og spa med full service. En annen valgmulighet for en romantisk ferie er Vestlia Resort.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Hol?
Ustedalen Hotell Geilo er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med skimuligheter rett utenfor og en restaurant. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Vestlia Resort og Bardøla Høyfjellshotell og Hytter.
Hva er det beste hotellet for en vinterferie i Hol?
Basert på reisestatistikken vår er Geilo Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og en restaurant. Noen andre gode alternativer for skiferien er Dr. Holms Hotel og Ustedalen Hotell Geilo. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Geilo Ski eller Dagali Fjellpark.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Hol?
Hol kan by på skimuligheter, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over fornøyelsesparken, spasentrene og parkene. I Hol kan du velge mellom 33 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Hol?
Blant byens kulturattraksjoner finner du Hol Museum og Dagali museum. Her finner du dessuten severdigheter som Hol gamle kirke, Skurdalen kirke og Dagali kirke. Vakre naturomgivelser, som Hallingskarvet nasjonalpark og Geilolia Summer Park, bidrar til byens skjønnhet.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Hol?
Hvis du vil se mer av området, kan du ta toget fra Ustaoset togstasjon, Haugastøl togstasjon eller Geilo togstasjon. Transporttilbudet i Hol er muligens ikke tilpasset turister, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.
Hvordan er værsesongene i Hol?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Hol er 959 mm.

Nylige anmeldelser i Hol

Flere reisealternativer