Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Hol

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingsmåte
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Fasiliteter
Tilrettelegging
Type reise
Geilo Vandrerhjem
1 out of 5
Lienvegen 139, Hol
Prisen er 714 kr per natt
12.82 km fra sentrum
3.7/5Good! (15 anmeldelser)
Bedre enn ventet

"Veldig fin plass og god standard. Vi trivdes godt!. Det eneste i leiligheten med tre rum var at det ikke var lås på hver rum. Når man bor med okjente er det grejt med lås. Frukost buffen var god."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Geilo Vandrerhjem
4 Roms Overnatting i Ustaoset
Osestølvegen 148, Hol, Viken
Hent priser
7.3 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Ustaoset
3 Roms Overnatting i Geilo
Ustedalen, Hol, Viken
Hent priser
8.62 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Mooie Scandinavische woning

"Beoordeeld vanuit het perspectief van twee personen. Voordelen van de woning: - Grote woning. - Mooi houtwerk. - Prima voorzieningen als keuken en badkamers en toiletten. - Mooi uitzicht op het meer. - Heel goed gelegen voor wandelroutes in de bergen en de Hardangervidda. Aandachtspunten: - Besef ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. sep. 2017

3 Roms Overnatting i Geilo
3 Roms Overnatting i Hovet
Gurostlen Nr., Hol, Viken
Hent priser
11.44 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hovet
3 Roms Overnatting i Hovet
Gurostølen Nr., Hol, Viken
Hent priser
11.47 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hovet
3 Roms Overnatting i Hovet
Gamlestugu På Larsgard, Hol, Viken
Hent priser
11.12 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hovet
3 Roms Overnatting i Hovet
Gurostølen Nr., Hol, Viken
Hent priser
11.5 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hovet
3 Roms Overnatting i Hovet
Gurostølen Nr., Hol, Viken
Hent priser
11.47 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hovet
3 Roms Overnatting i Hovet
Nygardsvegen, Hol, Viken
Hent priser
9.05 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Hovet
Geilolia Ferieleiligheter
3.5 out of 5
Lienveien 1, 3580 Geilo, Norway, Hol
Hent priser
11.72 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Sentralt på Geilo

"Var på gjennomreise, og litt tilfeldig at vi valgte Geilolia Ferieleiligheter. Sentral beliggenhet, to soverom, et med dobbelseng og et med køyeseng. Litt trangt på rommet med køyeseng. Gangavstand til alt av fasiliteter på Geilo. Hentet nøkkel etter anvisning, og leverte samme sted. Vi var der "off-season", ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2020

Geilolia Ferieleiligheter
Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
3.5 out of 5
Bardolavegen 33, Geilo, Hol
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 490 kr per natt
12.15 km fra sentrum
3.8/5Good! (68 anmeldelser)

"Flott hotell m hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
Highland Lodge
4 out of 5
Lienvegen 11, Geilo, Hol
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 190 kr per natt
11.77 km fra sentrum
3.8/5Good! (334 anmeldelser)

"Leiligheten med 2 soverom var en bra opplevelse, men det kunne vært garderobeskap der. Pizza i restauranten var en skuffelse. Den ble servert nesten kald, og vi måtte sende den tilbake for oppvarming. Ble bare litt varmere etter det. Ellers er Geilo et meget bra skisted."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Highland Lodge
Birkelund Camping
3 out of 5
5 Hovsvegen, Hol, Viken
Prisen er 650 kr per natt
14.11 km fra sentrum
3.4/5Good! (14 anmeldelser)
Koselig camping

"Koselig sted med nyoppusset hytte! Rent og pent, også dyner/puter."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2020

Birkelund Camping
Storestølen Fjellstue
3.5 out of 5
Strønde 216, Hol
Hent priser
17.74 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Zimmer mit See- und Bergblick

"Alle Zimmer mit Blick auf See und Berg. Hüttencharakter."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

Storestølen Fjellstue
Ustedalen Hotell Geilo
3 out of 5
Gamleveien 32, Geilo, Hol
Prisen er 1 100 kr per natt
10.77 km fra sentrum
3.8/5Good! (163 anmeldelser)

"Var et fint hotell, med hyggelige ansatte. Det eneste som var negativt var dårlig renhold. Det hang hår på veggene på badet og rusk på gulvet ved sengen. Dårlig med parkering når det er mye snø."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Ustedalen Hotell Geilo
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Hol
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Hol

Hotell i Hol: Hol kommune i Buskerud er et paradis for de som vil oppleve det norske høyfjellet på sitt aller beste. Hoteller i Hol kan by på et vell av friluftsaktiviteter, samt velvære på høyt nivå innendørs. Kombinert med gode restauranter og store, luftige rom, er det lite å utsette på overnatting i Hol.

Helt nordvest i Buskerud fylke ligger Hol kommune. Med grenser til Hordaland og Sogn og Fjordane, er Hol godt plassert på Norges tak, et populært område for naturutfoldelser og med tilhørende hoteller. Hol er delvis hjem til to av landets mest kjente nasjonalparker, Hallingskarvet nasjonalpark og Hardangervidda nasjonalpark.

De norske høyfjellsområdene har vært et yndet feriested for mange generasjoner av nordmenn, og det er ikke vanskelig å finne hotellrom i Hol, enten du vil bo på et luksuriøst høyfjellshotell med spaavdeling, eller om du foretrekker litt mer rustikke omgivelser og hjemmekoselig stemning. Du kan skreddersy en reise til Hol etter din egen smak med de mange forskjellige tilbudene som finnes der.

Finn ditt hotell i Hol

Avhengig av hva slags ferie du er ute etter, har du et godt utvalg av hoteller i Hol å velge blant. Dersom du vil fly til Hol, må du regne med en nokså lang tog- eller kjøretur etter at flyet har landet – de nærmeste flyplassene er Sogndal lufthavn Haukåsen og Fagernes lufthavn Leirin. Til Fagernes tar det i underkant av én time å kjøre til Beitostølen, som er blant de mest populære områdene. Dessverre går det ikke mange avganger til Fagernes i uka, så det kan være enklere å fly via Sogndal, og det tar i underkant av tre timer å kjøre herfra til Hol. Det er ikke spesielt mange leiebiler i Hol å finne, men dersom du kjører fra flyplassen er det mange å velge mellom der.

Fasiliteter å forvente av hoteller i Hol

Du kan forvente mye fra hotellene som ligger i høyfjellsområdene våre. Hallingskarvet og Hardangervidda er veldig populære steder å dra for å få en skikkelig friskusferie, men samtidig er det mulig å tilbringe noen rolige dager i et svømmebasseng, en badstu eller rett og slett en peisestue, mens vinder uler rundt husveggene og snøføyka holder selv den mest hardbarkede friluftsmann innendørs. Flere og flere hoteller i Hol har investert i velværeavdelinger av varierende størrelse og luksus, og det er greit å lese seg litt ekstra opp om de forskjellige hotellenes fasiliteter.

Selv om mange forbinder ferie i høyfjellet med vinteren – og kanskje spesielt påskeferien – er det godt mulig å få seg en herlig fjelltur om sommeren også. En god del bedrifter legger også sine samlinger som julebord, kick-off og fagsamlinger til høyfjellshoteller, da disse kan tilby både ro og fokus rundt møter og foredrag, men også livlige kveldsaktiviteter, restauranter og de tidligere nevnte spaavdelingene.

Dersom du synes det blitt litt mye med alle disse fasilitetene og heller vil holde det spartansk, billig og praktisk, finnes det heldigvis en lang rekke hoteller for deg også. Hvis du sorterer etter pris fra lavest til høyest, får du som oftest de enkleste hotellene først.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Hol?
Havsdalsgrenda Apartments er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med innendørsbasseng og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Geilo Hotel og Vestlia Resort.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Hol hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Hol.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Hol?
Vestlia Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis badeland og barnebasseng. Andre alternativer for familieturen er Bardøla Høyfjellshotell og Hytter og Highland Lodge. Serious Fun er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk ferie i Hol?
Havsdalsgrenda Apartments er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et innendørsbasseng og skimuligheter rett utenfor. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er Dr. Holms Hotel og Vestlia Resort.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Hol?
Havsdalsgrenda Apartments er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og et innendørsbasseng. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Dr. Holms Hotel og Ustedalen Hotell Geilo.
Hva er det beste hotellet for en vinterferie i Hol?
Basert på reisestatistikken vår er Geilo Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og gratis wi-fi. Noen andre gode alternativer for skiferien er Vestlia Resort og Havsdalsgrenda Apartments. For å stå på ski eller snowboard hele dagen kan du ta turen til Geilo Ski eller Dagali Fjellpark.
Hvilke hoteller i Hol har basseng?
Dr. Holms Hotel er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, utendørsbasseng og 3 restauranter. Andre overnattingssteder med basseng på stedet er Vestlia Resort og Ustedalen Hotell Geilo.

Nylige anmeldelser i Hol

Flere reisealternativer