Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Geilo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller på Geilo

Geilo Vandrerhjem
1 out of 5
Lienvegen 139, Hol
Prisen er 714 kr per natt
2.05 km fra sentrum
3.6/5Good! (14 anmeldelser)
Supert for et par overnattinger

"Rommet var greit. Var i utgangspunktet skeptisk til delt bad, men funket greit for oss. Stort kjøkken og stue. Helt Ok for ei natt og to. God frokost, og fikk også middag og drikke i resepsjonen på kveldstid."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Geilo Vandrerhjem
3-roms Leilighet, Soveplass til 6 med Basseng og Gratis Wifi
Leilighet med 4 Soverom, Soveplass til 8 med Basseng og Gratis Wifi
3 Roms Overnatting i Geilo
Kyrkeveien 1 app., Hol, Viken
Hent priser
0.17 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Geilo
Geilolia Ferieleiligheter
3.5 out of 5
Lienveien 1, 3580 Geilo, Norway, Hol
Prisen er 2 083 kr per natt
0.24 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (4 anmeldelser)
Praktisk og enkelt

"Et enkelt og praktisk sted å bo ifbm sportsarrangement på Geilo. Litt tregt trådløst nett og kun NRK på TVen, men god plass og lett tilgjengelig."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2018

Geilolia Ferieleiligheter
Highland Lodge
4 out of 5
Lienvegen 11, Geilo, Hol
Prisen er 1 586 kr per natt
0.29 km fra sentrum
3.8/5Good! (330 anmeldelser)

"Fint hotell midt i Geilo, med lett atkomst til skibakkene og butikker. Litt mangelfullt utstyrt på rommet, eks brødkniv, vannglass og puter. mulig fordi leiligheten også benyttes av privat eie og mye utstyr var ryddet bort."…"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Highland Lodge
Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
3.5 out of 5
Bardolavegen 33, Geilo, Hol
Prisen er 1 588 kr per natt
1.18 km fra sentrum
3.8/5Good! (68 anmeldelser)

"Flott hotell m hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
Geilolia Sentrumsleiligheter
3.5 out of 5
Slåttahølen 22, Hol
Hent priser
0.33 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Modern clean apartment

"A good place to stay for up to 8 people. Well-equipped kitchen and quite new. Best for staying at least a few days because the bed linen charge is 16 euro per person. This price (160KR) is not listed on the Expedia advertisement as it should be (just that there is a charge). We just made a 1-night ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2018

Geilolia Sentrumsleiligheter
Dr. Holms Hotel
4 out of 5
Timrehaugveien 2, Geilo, Hol
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 303 kr per natt
0.18 km fra sentrum
3.8/5Good! (401 anmeldelser)

"Hyggelig opphold på hotellet. Frekk kelner med hetsehale på sportsbaren!! Lite hyggelig"…"

Anmeldelse skrevet 14. jan. 2020

Dr. Holms Hotel
Havsdalsgrenda Apartments
4 out of 5
Nye Havsdalsveien 216, Geilo, Hol
Prisen er 1 110 kr per natt
1.15 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (62 anmeldelser)
Førjulsferie på Geilo

"Nydelig leilighet! God plass og godt utstyrt. Hadde et veldig fint opphold."…"

Anmeldelse skrevet 12. des. 2019

Havsdalsgrenda Apartments
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Geilo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Geilo

Hotell Geilo: Geilo er et av Norges største skianlegg og en populær feriedestinasjon, spesielt om vinteren. Rom på et billig hotell i Geilo gir deg frihet på både sommer- og vintertid til å drive med dine favorittaktiviteter. Du finner hotellrom i flere prisklasser og hotellstandarden er gjennomgående god. Hotellene i Geilo ligger litt spredd utover, så du kan selv velge om du vil bo nesten midt i bakken eller litt utenfor.

Uansett hvilket hotell i Geilo du bestemmer deg for, kan du være sikker på å ha skimuligheter av en eller annen variant rett utenfor døren. Fjellene i området tilbyr muligheter for raske alpintturer nedover og roligere langrennsturer bortover. Om sommeren kan hotellene hjelpe deg med å finne ut hvor du bør vandre.

Besøk Geilo både om sommeren vinteren

Et besøk på Geilo vil være innholdsrikt både om sommeren og vinteren. Beliggenheten midt inne i det tykkeste av Norge, gjør området relativt snøsikkert og egnet for besøk hele vinteren gjennom. Samtidig er en sommer med vandring i fjellet å foretrekke for mange, og høsten med alle fargene i naturen er særdeles flott på Geilo. Det er ikke så mange fastboende i den lille byen, men desto flere besøkende som har en fast hytte eller kanskje et fast hotell i Geilo. Og med naturskjønne omgivelser som bakteppe er det ikke vanskelig for noen å finne på noe å gjøre. Vinteraktivitetene har alle element av snø i seg, mens sommeraktivitetene kan foregå både på land og i vann.

Der går dessverre ingen fly til Geilo, men stedet ligger til gengjeld enkelt tilgjengelig med både bil, buss og tog.

Vinteraktiviteter på Geilo

Siden Geilo er en av Norges beste vinterdestinasjoner, er det lurt å tenke på å bestille hotell tidlig dersom du planlegger en ferie hit. Det er spesielt travelt rundt nyttår, vinterferien og påskeferien. Det arrangeres en rekke aktiviteter i høytidene, noe som bidrar til at fylles raskt opp på hotellene. Hvem ønsker seg vel ikke strålende dager i bakken som kan avluttes med en festlig ettermiddag på afterski?

Det finnes hele 40 nedfarter å boltre seg i for de som liker seg i alpint- og snowboardbakkene. Barnebakker er det heller ikke mangel på. Alt er tilpasset ulike nivåer. Geilo har skibakker på to sider av sentrum. En skibuss med flere avganger daglig kan ta deg mellom de ulike stedene, og det kan være lurt å teste begge fjellsider for å finne din favoritt. Det går også an å leie bil på Geilo. Da kan du selv bestemme hvor du vil dra for å stå på ski.

Hvis du vil gjøre noe annet enn å stå i skibakken er kanskje kiting aktuelt. Høye svev og mye moro karakteriserer denne sporten. Hundekjøring, ridning, fatbike og kanefart er andre aktiviteter du kan få med deg på en reise til Geilo om vinteren.

Sommeraktiviteter på Geilo

Vandring i fjellet er populært på Geilo om sommeren. Hallingskarvet nasjonalpark ligger ikke langt unna og byr på flotte turer i vakkert terreng. Dersom du vil se fjellet på en litt annen måte, kan du prøve deg med sykkel eller på hesteryggen.

Vil du ha mer action er rafting et hett tips. Numedalslågen er full av vann fra Hardangervidda, og er en av Europas beste elver for rafting. En ting er hvertfall sikkert, og det er at du ikke kommer til å kjede deg mens du er i Geilo.

Spise og drikke på Geilo

Med mye å gjøre, er det selvsagt også nødvendig med pauser mellom slagene. Derfor kan det være fint å vite hvor på Geilo det er hyggelig å sette seg ned for å få i seg en matbit. Et sted som mottar gode anmeldelser er Hallingstuene. Her serveres det både tradisjonelle hallingretter, viltretter og gourmet. Restauranten er hyggelig innrettet og ligner ekte hallingstue. I tillegg til en hyggelig atmosfære ligger restauranten sentralt til i sentrum av Geilo. Et annet alternativ er å spise på Perleporten Café og Bar. Dette er et uformelt spisested hvor det serveres hjemmelaget mat. Du skal heller ikke se bort ifra at det blir spilt av en trall på pianoet innenfor men du er der.

Hotellbestilling på Geilo

Når du setter deg ned for å finne et hotell å bo på mens du er i geilo, kan det være greit å korte ned prosessen ved å bruke Expedias søkemetoder og søkefiltre. Du finner en beskrivelse av disse under

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Geilo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Geilo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Geilo for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Geilo?
Vestlia Resort er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og gratis badeland. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Ustedalen Hotell Geilo og Highland Lodge også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Geilo hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Geilo.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Geilo?
Vestlia Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis badeland og barnebasseng. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Highland Lodge og Bardøla Høyfjellshotell og Hytter. Attraksjoner som Serious Fun ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Geilo?
Vestlia Resort er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med spa med full service og et innendørsbasseng. En annen valgmulighet for en ferie med din bedre halvdel er Dr. Holms Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Geilo?
Havsdalsgrenda Apartments er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og et innendørsbasseng. To andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Bardøla Høyfjellshotell og Hytter og Dr. Holms Hotel.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Geilo?
Basert på reisestatistikken vår er Geilo Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og en restaurant. Noen andre gode alternativer for skiferien er Bardøla Høyfjellshotell og Hytter og Ustedalen Hotell Geilo. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Geilo Ski.
Hva er det beste spahotellet i Geilo?
Bardøla Høyfjellshotell og Hytter er blant de beste spahotellene med innendørs basseng, helsestudio, utendørs tennisbaner og bar/lounge. Hva med å koble av i badstuen? Geilo har også andre populære spahoteller, som Dr. Holms Hotel og Highland Lodge.
Hva er det mest populære hotellet i Geilo med badeland på stedet eller i nærheten?
Vestlia Resort er et hotell med 4 stjerner. Dette populære overnattingsstedet har et gratis badeland og en restaurant.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Geilo?
Geilo kan by på skimuligheter og barer, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over parkene og spasentrene. I Geilo kan du velge mellom 18 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg få med meg i Geilo?
Skigåing er en lokal aktivitet, og Geilo Ski er verdt et besøk. Du bør også legge til Geilolia Summer Park på listen over ting du bør se.
Hvordan utforsker jeg Geilo?
Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta tog fra Geilo togstasjon. Transporttilbudet i Geilo er kanskje litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Geilo?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er desember og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Geilo er 959 mm.

Nylige anmeldelser av hoteller på Geilo

Flere reisealternativer