Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller i Geilo

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller på Geilo

Geilo Vandrerhjem
1 out of 5
Lienvegen 139, Hol
Prisen er 714 kr per natt
2.05 km fra sentrum
3.7/5Good! (15 anmeldelser)
Bedre enn ventet

"Veldig fin plass og god standard. Vi trivdes godt!. Det eneste i leiligheten med tre rum var at det ikke var lås på hver rum. Når man bor med okjente er det grejt med lås. Frukost buffen var god."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Geilo Vandrerhjem
Leilighet Havsdalsgrenda i Geilo - 6 Personer, 3 Soverom
3 Roms Overnatting i Geilo
Kyrkeveien 1 app., Hol, Viken
Hent priser
0.17 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Geilo
Geilolia Sentrumsleiligheter
3.5 out of 5
Slåttahølen 22, Hol
Hent priser
0.33 km fra sentrum
4/5Very Good! (1 anmeldelse)
Modern clean apartment

"A good place to stay for up to 8 people. Well-equipped kitchen and quite new. Best for staying at least a few days because the bed linen charge is 16 euro per person. This price (160KR) is not listed on the Expedia advertisement as it should be (just that there is a charge). We just made a 1-night ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2018

Geilolia Sentrumsleiligheter
Geilolia Ferieleiligheter
3.5 out of 5
Lienveien 1, 3580 Geilo, Norway, Hol
Hent priser
0.24 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (5 anmeldelser)
Sentralt på Geilo

"Var på gjennomreise, og litt tilfeldig at vi valgte Geilolia Ferieleiligheter. Sentral beliggenhet, to soverom, et med dobbelseng og et med køyeseng. Litt trangt på rommet med køyeseng. Gangavstand til alt av fasiliteter på Geilo. Hentet nøkkel etter anvisning, og leverte samme sted. Vi var der "off-season", ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2020

Geilolia Ferieleiligheter
Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
3.5 out of 5
Bardolavegen 33, Geilo, Hol
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 490 kr per natt
1.18 km fra sentrum
3.8/5Good! (68 anmeldelser)

"Flott hotell m hyggelig betjening."…"

Anmeldelse skrevet 7. des. 2019

Bardøla Høyfjellshotell og Hytter
Highland Lodge
4 out of 5
Lienvegen 11, Geilo, Hol
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 190 kr per natt
0.29 km fra sentrum
3.8/5Good! (334 anmeldelser)

"Leiligheten med 2 soverom var en bra opplevelse, men det kunne vært garderobeskap der. Pizza i restauranten var en skuffelse. Den ble servert nesten kald, og vi måtte sende den tilbake for oppvarming. Ble bare litt varmere etter det. Ellers er Geilo et meget bra skisted."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Highland Lodge
Ustedalen Hotell Geilo
3 out of 5
Gamleveien 32, Geilo, Hol
Prisen er 1 100 kr per natt
0.98 km fra sentrum
3.8/5Good! (163 anmeldelser)

"Var et fint hotell, med hyggelige ansatte. Det eneste som var negativt var dårlig renhold. Det hang hår på veggene på badet og rusk på gulvet ved sengen. Dårlig med parkering når det er mye snø."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Ustedalen Hotell Geilo
Øen Turistsenter Geilo
2.5 out of 5
Lienvegen 139, Hol
Prisen er 495 kr per natt
2.05 km fra sentrum
3.7/5Good! (32 anmeldelser)

"Leide nyoppusset hytte med to soverom. Fin hytte med fint kjøkken og bad. Langrennsløype rett utenfor som går til lysløypen på Geilo. Hyggelig personale. Bra pris. Anbefaler dette stedet."…"

Anmeldelse skrevet 4. feb. 2019

Øen Turistsenter Geilo
Dr. Holms Hotel
4 out of 5
Timrehaugveien 2, Geilo, Hol
Prisen er 1 125 kr per natt
0.18 km fra sentrum
3.8/5Good! (406 anmeldelser)

"Vi fikk oppgradert til nytt rom, da toalettet fungerte dårlig. Minus var maten i sportsbaren."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2020

Dr. Holms Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Geilo
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Geilo

Hotell Geilo: Geilo er et av Norges største skianlegg og en populær feriedestinasjon, spesielt om vinteren. Rom på et billig hotell i Geilo gir deg frihet på både sommer- og vintertid til å drive med dine favorittaktiviteter. Du finner hotellrom i flere prisklasser og hotellstandarden er gjennomgående god. Hotellene i Geilo ligger litt spredd utover, så du kan selv velge om du vil bo nesten midt i bakken eller litt utenfor.

Uansett hvilket hotell i Geilo du bestemmer deg for, kan du være sikker på å ha skimuligheter av en eller annen variant rett utenfor døren. Fjellene i området tilbyr muligheter for raske alpintturer nedover og roligere langrennsturer bortover. Om sommeren kan hotellene hjelpe deg med å finne ut hvor du bør vandre.

Besøk Geilo både om sommeren vinteren

Et besøk på Geilo vil være innholdsrikt både om sommeren og vinteren. Beliggenheten midt inne i det tykkeste av Norge, gjør området relativt snøsikkert og egnet for besøk hele vinteren gjennom. Samtidig er en sommer med vandring i fjellet å foretrekke for mange, og høsten med alle fargene i naturen er særdeles flott på Geilo. Det er ikke så mange fastboende i den lille byen, men desto flere besøkende som har en fast hytte eller kanskje et fast hotell i Geilo. Og med naturskjønne omgivelser som bakteppe er det ikke vanskelig for noen å finne på noe å gjøre. Vinteraktivitetene har alle element av snø i seg, mens sommeraktivitetene kan foregå både på land og i vann.

Der går dessverre ingen fly til Geilo, men stedet ligger til gengjeld enkelt tilgjengelig med både bil, buss og tog.

Vinteraktiviteter på Geilo

Siden Geilo er en av Norges beste vinterdestinasjoner, er det lurt å tenke på å bestille hotell tidlig dersom du planlegger en ferie hit. Det er spesielt travelt rundt nyttår, vinterferien og påskeferien. Det arrangeres en rekke aktiviteter i høytidene, noe som bidrar til at fylles raskt opp på hotellene. Hvem ønsker seg vel ikke strålende dager i bakken som kan avluttes med en festlig ettermiddag på afterski?

Det finnes hele 40 nedfarter å boltre seg i for de som liker seg i alpint- og snowboardbakkene. Barnebakker er det heller ikke mangel på. Alt er tilpasset ulike nivåer. Geilo har skibakker på to sider av sentrum. En skibuss med flere avganger daglig kan ta deg mellom de ulike stedene, og det kan være lurt å teste begge fjellsider for å finne din favoritt. Det går også an å leie bil på Geilo. Da kan du selv bestemme hvor du vil dra for å stå på ski.

Hvis du vil gjøre noe annet enn å stå i skibakken er kanskje kiting aktuelt. Høye svev og mye moro karakteriserer denne sporten. Hundekjøring, ridning, fatbike og kanefart er andre aktiviteter du kan få med deg på en reise til Geilo om vinteren.

Sommeraktiviteter på Geilo

Vandring i fjellet er populært på Geilo om sommeren. Hallingskarvet nasjonalpark ligger ikke langt unna og byr på flotte turer i vakkert terreng. Dersom du vil se fjellet på en litt annen måte, kan du prøve deg med sykkel eller på hesteryggen.

Vil du ha mer action er rafting et hett tips. Numedalslågen er full av vann fra Hardangervidda, og er en av Europas beste elver for rafting. En ting er hvertfall sikkert, og det er at du ikke kommer til å kjede deg mens du er i Geilo.

Spise og drikke på Geilo

Med mye å gjøre, er det selvsagt også nødvendig med pauser mellom slagene. Derfor kan det være fint å vite hvor på Geilo det er hyggelig å sette seg ned for å få i seg en matbit. Et sted som mottar gode anmeldelser er Hallingstuene. Her serveres det både tradisjonelle hallingretter, viltretter og gourmet. Restauranten er hyggelig innrettet og ligner ekte hallingstue. I tillegg til en hyggelig atmosfære ligger restauranten sentralt til i sentrum av Geilo. Et annet alternativ er å spise på Perleporten Café og Bar. Dette er et uformelt spisested hvor det serveres hjemmelaget mat. Du skal heller ikke se bort ifra at det blir spilt av en trall på pianoet innenfor men du er der.

Hotellbestilling på Geilo

Når du setter deg ned for å finne et hotell å bo på mens du er i geilo, kan det være greit å korte ned prosessen ved å bruke Expedias søkemetoder og søkefiltre. Du finner en beskrivelse av disse under

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Geilo.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Geilo. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Geilo for dine datoer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Geilo?
Havsdalsgrenda Apartments er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med innendørsbasseng og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Geilo Hotel og Vestlia Resort også bra valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Geilo hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, kan det være mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste alternativene i Geilo.
Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Geilo?
Vestlia Resort er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis badeland og barnebasseng. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Bardøla Høyfjellshotell og Hytter og Highland Lodge. Attraksjoner som Serious Fun ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste overnattingsstedet for par i Geilo?
Havsdalsgrenda Apartments er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med et innendørsbasseng og skimuligheter rett utenfor. Noen andre muligheter for en reise med din bedre halvdel er Dr. Holms Hotel og Vestlia Resort.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Geilo?
Havsdalsgrenda Apartments er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet skimuligheter rett utenfor og et innendørsbasseng. To andre valgmuligheter for deg og kjæledyret ditt er Dr. Holms Hotel og Ustedalen Hotell Geilo.
Hva er det beste hotellet for en skiferie i Geilo?
Basert på reisestatistikken vår er Geilo Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, som er perfekt for en ferie om vinteren. et hotell kan blant annet friste med skimuligheter rett utenfor og gratis wi-fi. Noen andre gode alternativer for skiferien er Vestlia Resort og Havsdalsgrenda Apartments. De som har lyst til å stå på ski eller snowboard, kan ta turen til Geilo Ski.
Hvilke overnattingssteder i Geilo har basseng?
Dr. Holms Hotel er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, utendørsbasseng og 3 restauranter. To andre overnattingssteder med basseng er Vestlia Resort og Ustedalen Hotell Geilo.

Nylige anmeldelser av hoteller på Geilo

Flere reisealternativer