Billige flybilletter til Hemsedal

Billige flyreiser til Hemsedal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe
Widerøe

Fly til Hemsedal

Fly til Hemsedal

Hemsedal er en kommune og en bygd i Buskerud fylke. Det bor bare litt over 2300 personer i kommunen, men Hemsedal er et svært populært sted for skikjørere. Veldig mange reiser til Hemsedal for å stå på ski om vinteren – det er faktisk et av de mest populære stedene for skikjøring i hele Norge. Det kan være litt kronglete å komme seg til Hemsedal, siden stedet ikke har noen flyplass. Nærmeste flyplass ligger i Fagernes, og du kan lese mer om dette nedenfor.

Dersom du vil ordne deg billige flybilletter til Fagernes, så du kan komme deg raskest mulig til Hemsedal, bør du benytte deg av Expedia.no. Hos Expedia jobber vi hardt for å finne de billigste flybillettene til deg. Sjansen er stor for at du også skal bo på hotell i Hemsedal, og ved å bestille hotell og flybilletter samtidig kan du spare enda mer!

Skianlegget i Hemsedal

Det er det flotte skisenteret i Hemsedal, som er stedets store trekkplaster. Det er nest størst i Norge, og her finner du 42 bakker som totalt er på rundt 43 km. Med 21 heiser er det ingenting å si på kapasiteten til skianlegget. Det er også en terrengpark i anlegget, hvor du kan teste ut det nye snøbrettet eller twintip-skiene du fikk til jul. Blir du sulten eller tørst i løpet av skikjøringen, kan det være greit å vite at det er mange restauranter og kafeer i skianlegget. Du trenger med andre ord ikke ha med deg noe mer enn penger og ski. Når heisen stenger er det afterski og god stemning i bunnen av bakken, så sleng deg med!

Turistkontoret i Hemsedal

Turistkontoret på Hemsedal er kjent for å være veldig bra, og kan hjelpe deg med mye forskjellig. Det holder til midt i sentrum av Hemsedal, så du skal mye til å ikke finne frem. Her kan du få mange flotte brosjyrer om Hemsedal og omegn, melde deg på aktiviteter og arrangementer samt kjøp kart, fiskekort, suvenirer, SkiPass og mye annet. En tur innom turistkontoret garanterer deg en innholdsrik og super ferie i Hemsedal!

Flyreiser til Hemsedal fra flyplasser i Norge

Som nevnt går det ikke an å fly til Hemsedal, man må fly til Fagernes Lufthavn Leirin og deretter ta seg videre til Hemsedal fra flyplassen. Det er ikke så mange flyvninger til denne flyplassen, og alle flyvingene er til og fra Oslo. Kommer du reisende fra en annen by i Norge, må du derfor først fly til Oslo for så å fly videre til Fagernes. Bruker du Expedia.no vil ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til både Oslo og Fagernes.

Fagernes Lufthavn Leirin

Denne lille flyplassen brukes bare av Air Norway, det er derfor ikke stort av fasiliteter å finne på flyplassen. Det er ingen butikker, restauranter eller kiosker, så det er ikke noe poeng å tilbringe mer tid på flyplassen enn du faktisk må.

Fra flyplassen til Hemsedal er det rundt 70 kilometer, så det tar omtrent 90 minutter å kjøre til Hemsedal med bil. Dersom du skal ha leiebil på Hemsedal bør du ordne så den står klar til henting på flyplassen når du lander, noe som må avtales med bilutleier før ankomst. Det går buss til Hemsedal fra Fagernes, som er et alternativ dersom leiebil ikke er aktuelt for deg.

Ofte stilte spørsmål

Informasjon om flyreiser til Hemsedal
AnkomstflyplassHaukåsen
Ankomstflyplassens IATA-kodeSOG
AnkomstbySogndal
Pris for flyreisen1 454 kr

Populære flyvninger til Hemsedal

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 727 kr for enveisflyvninger og 1 454 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Widerøe
Widerøe