Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

De beste leiebiltilbudene i Gol

Vis alle leiebiler i Gol

Gode tilbud på leiebiler i Gol

Leiebil Gol

Bilutleie Gol – Hvis du har tenkt å reise på ferie til Gol, vil du ikke ha problemer med å finne en flott leiebil. Mange turister setter pris på friheten det gir å ha tilgang til leiebil i Gol, siden det kollektive transporttilbudet er ganske begrenset. Det er flere steder hvor du kan leie bil i Gol.

En ferie kan ofte koste en del, og derfor kan det være greit å spare litt penger på leiebilen. Hvis du er ute etter en billig leiebil i Gol, bør du bruke Expedia. Det skal mye til å finne bedre priser på leiebil enn de du finner hos Expedia, så foreta et søk i dag.

Turen til Gol

Gol ligger geografisk sentralt plassert i Norge, omtrent midt i den sørlige delen av landet. Dersom du har tenkt å fly til Gol, er den nærmeste flyplassen Fagernes Lufthavn, omtrent 50 km nord for Gol. Vær oppmerksom på at det bare er flyvninger mellom Oslo Lufthavn og Fagernes på denne flyplassen. Du sparer imidlertid to timer på å fly til Fargernes i forhold til å kjøre fra Oslo. Uansett hva du velger, er det mulig å leie bil på flyplassen. Med leiebil kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Gol, og du vil også ha tilgang til leiebil i Gol.

Leiebil i Gol

Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Gol, så bruk Expedia til å finne den perfekte leiebilen for deg. Utvalget av leiebiler i Gol er godt, og du bestemmer selv om du vil ha en stasjonsvogner med god plass til bagasje eller en liten, økonomisk bil som er gjerrig på drivstoffet, og som du enkelt kan parkere. Hvilken bil du velger avhenger nok av reisefølget ditt, men du kan iallfall være sikker på at du vil finne en passende bil hos Expedia.

Kjør til skianlegget i leiebilen

Ikke langt fra Gol sentrum finner du Gol Skipark, et flott alpinanlegg med eget barneområde, 17 nedfarter og tre heiser. Det er også en terrengpark i anlegget, dersom du vil trene på noen spektakulære hopp. Med leiebil i Gol er det bare å slenge skiutstyret i bagasjerommet og kjøre i vei til anlegget. Det er godt med gratis parkering i bunnen av anlegget, så du trenger ikke tenke på hvor du skal gjøre av bilen mens du står på ski.

Fjellturer og naturopplevelser

Det er mange flotte turløyper i området rundt Gol, noe som trekker mange turister til området. Med tilgang til leiebil på Gol kan du enkelt kjøre til startpunktet på mange forskjellige turløyper, som byr på flotte opplevelser av den spektakulære naturen i området.

Kjør til fiskevann med leiebilen

I området rundt Gol er det mange flotte fiskeelver og fiskevann, så dersom du liker å fiske har du kommet til riktig sted. Reiser du med barn kan du glede deg over at barn under 16 år ikke trenger fiskekort. Du må imidlertid huske på å kjøpe fiskekort til deg selv, dersom du har tenkt å fiske sammen med barna. Med leiebil i Gol kommer du enkelt og raskt til mange av fiskevannene.

Utforsk Gol

Utforsk Gol med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!