Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Gol

Leiebil Gol

Bilutleie Gol – Hvis du har tenkt å reise på ferie til Gol, vil du ikke ha problemer med å finne en flott leiebil. Mange turister setter pris på friheten det gir å ha tilgang til leiebil i Gol, siden det kollektive transporttilbudet er ganske begrenset. Det er flere steder hvor du kan leie bil i Gol.

En ferie kan ofte koste en del, og derfor kan det være greit å spare litt penger på leiebilen. Hvis du er ute etter en billig leiebil i Gol, bør du bruke Expedia. Det skal mye til å finne bedre priser på leiebil enn de du finner hos Expedia, så foreta et søk i dag.

Turen til Gol

Gol ligger geografisk sentralt plassert i Norge, omtrent midt i den sørlige delen av landet. Dersom du har tenkt å fly til Gol, er den nærmeste flyplassen Fagernes Lufthavn, omtrent 50 km nord for Gol. Vær oppmerksom på at det bare er flyvninger mellom Oslo Lufthavn og Fagernes på denne flyplassen. Du sparer imidlertid to timer på å fly til Fargernes i forhold til å kjøre fra Oslo. Uansett hva du velger, er det mulig å leie bil på flyplassen. Med leiebil kan du kjøre rett til ditt utvalgte hotell i Gol, og du vil også ha tilgang til leiebil i Gol.

Leiebil i Gol

Det er ikke noe problem å ordne seg med leiebil i Gol, så bruk Expedia til å finne den perfekte leiebilen for deg. Utvalget av leiebiler i Gol er godt, og du bestemmer selv om du vil ha en stasjonsvogner med god plass til bagasje eller en liten, økonomisk bil som er gjerrig på drivstoffet, og som du enkelt kan parkere. Hvilken bil du velger avhenger nok av reisefølget ditt, men du kan iallfall være sikker på at du vil finne en passende bil hos Expedia.

Kjør til skianlegget i leiebilen

Ikke langt fra Gol sentrum finner du Gol Skipark, et flott alpinanlegg med eget barneområde, 17 nedfarter og tre heiser. Det er også en terrengpark i anlegget, dersom du vil trene på noen spektakulære hopp. Med leiebil i Gol er det bare å slenge skiutstyret i bagasjerommet og kjøre i vei til anlegget. Det er godt med gratis parkering i bunnen av anlegget, så du trenger ikke tenke på hvor du skal gjøre av bilen mens du står på ski.

Fjellturer og naturopplevelser

Det er mange flotte turløyper i området rundt Gol, noe som trekker mange turister til området. Med tilgang til leiebil på Gol kan du enkelt kjøre til startpunktet på mange forskjellige turløyper, som byr på flotte opplevelser av den spektakulære naturen i området.

Kjør til fiskevann med leiebilen

I området rundt Gol er det mange flotte fiskeelver og fiskevann, så dersom du liker å fiske har du kommet til riktig sted. Reiser du med barn kan du glede deg over at barn under 16 år ikke trenger fiskekort. Du må imidlertid huske på å kjøpe fiskekort til deg selv, dersom du har tenkt å fiske sammen med barna. Med leiebil i Gol kommer du enkelt og raskt til mange av fiskevannene.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Gol

Hva er den beste prisen på leiebil i Gol?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Gol .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Gol?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Gol er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Gol?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Gol?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Gol

Utforsk Gol med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!