Bilde tatt av Geraldine Soh

Hoteller i Flå

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Hotellklasse
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilgjengelighet
Tilgjengelighet
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Hoteller i Flå

Thon Hotel Bjørneparken
3 out of 5
Rv7, Flaa, Buskerud, 3539
Prisen er 1 711 kr per natt fra 22. apr. til 23. apr.
1 711 kr
per natt
22. apr.–23. apr.
0,29 km fra sentrum
8,4/10 Very Good! (216 anmeldelser)
"Greit sted å overnatte på gjennomreise. Ligger i samme bygg som kjøpesenter. Frokosten er bra, personalet imøtekommende. Rommet var helt ok."

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2023

Thon Hotel Bjørneparken
Motell Nor-Kro
2.5 out of 5
Hallingdalsvegen 4222, Nes, 3540
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 085 kr per natt fra 23. apr. til 24. apr.
1 085 kr
per natt
23. apr.–24. apr.
16,18 km fra sentrum
8,6/10 Excellent! (78 anmeldelser)
"Verdens hyggeligste person som møtte oss i skranken og som også jobbet i matbestillingen og hadde oversikt over alt."

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2022

Motell Nor-Kro
Quisten
3 out of 5
7 Rukkedalsvegen, Nes, Buskerud, 3540
24,65 km fra sentrum
4,8/10 (5 anmeldelser)
"Oppholdet var som forventet greit. Men mens jeg bestilte på nett;steg prisen med kr.300; deretter oppdaget jeg at dere også krevde kr.300 for rengjøring. Prisen pr. natt var opprinnelig kr.749 og det endte opp med å bli tilsammen ca kr. 2100 Om dette er vanlig forretningstaktikk, vil jeg nok unngå ..."

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2018

Quisten

Logg på og spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Flå
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn et hotell i Flå i nærheten av en severdighet

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Flå?

Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Thon Hotel Bjørneparken et av de beste valgene for turen din. Dette hotellet med 3 stjerner kan blant annet friste med frokost inkludert og en restaurant. Andre alternativer for turen din er blant annet Nice Home in Flå With 3 Bedrooms and Sauna og Amazing Home in Flå With 3 Bedrooms and Internet. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Flå.

Hva er noen av de beste ferieboligene Flå kan tilby?

Nice Home in Flå With 3 Bedrooms and Sauna: Denne høyt rangerte ferieboligen i Flå ligger i landlige omgivelser og har peis, en hage og muligheter for klesvask, slik at du enkelt kan finne deg til rette i dine nye omgivelser. Her finnes det 4 soverom i tillegg til et kjøkken med oppvaskmaskin og kokeplater. Andre boliger til leie i Flå er Amazing Home in Flå With 3 Bedrooms and Internet og Stunning Home in Flå With 4 Bedrooms and Wifi. Se alle ferieboliger i Flå.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Flå hvis jeg må avbestille?

Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Flå.

Hvilket overnattingssted er best hvis man reiser med barn til Flå?

Thon Hotel Bjørneparken er et populært overnattingssted på Expedia, og dette hotellet med 3 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og parkering inkludert. Finn flere barnevennlige overnattingssteder i Flå.

Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Flå?

Thon Hotel Bjørneparken er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. Dette hotellet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og wi-fi inkludert. Se flere kjæledyrvennlige hoteller i Flå.

Hva er det beste overnattingsstedet hvis man vil bo nær skibakkene i Flå?

Thon Hotel Bjørneparken er et populært overnattingssted med 3 stjerner og et bra valg hvis det er ski og snø som frister. Dette hotellet kan blant annet friste med frokost inkludert og wi-fi inkludert. Dette hotellet ligger nær Haglebu Skisenter. Se alle skihoteller i Flå.

Hvilke overnattingssteder i Flå har basseng?

Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member: Overnattingsstedet tilbyr spa med full service, innendørsbasseng og 2 boblebad. Et annet hotell med basseng på stedet Gol Campingsenter. Se alle hoteller med basseng i Flå.

Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Flå?

Flå har mye å tilby sine besøkende, blant annet skimulighetene, skogsområdene og kafeene. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet utsikten mot innsjøen. I Flå kan du velge mellom 10 hoteller og andre overnattingssteder. Lær mer om Flå.

Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Flå?

Vakre naturomgivelser, som Norefjell og Vassfarfjellet, bidrar til byens skjønnhet. Du finner også Haglebu Skisenter og Norefjell Skisenter i området. Sjekk hva annet du kan se og gjøre i Expedias Flå guide.

Hvordan utforsker jeg Flå?

Hvis du vil se mer av regionen, går det tog fra Flå togstasjon. Hvis du har lyst til å reise litt rundt i området, kan løsningen være å finne en leiebil i Flå.

Hvordan er været i Flå?

De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 11 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den årlige nedbørsmengden for Flå er i snitt 911 mm.

Nylige anmeldelser i Flå
Expedia-verifiserte anmeldelser