Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Tracey Clark på trover

Hoteller i Flå

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Flå

Apartment in my and Franks House in Village Center. Near to Nature, big Garden
4 Roms Overnatting i Eggedal
Sleggebergveien 87, Sigdal, Buskerud (county)
Hent priser
18.75 km fra sentrum
4 Roms Overnatting i Eggedal
Andersbu- Koselig Hytte i Fantastisk Beliggenhet
Andersnatten, Sigdal, Buskerud (county)
Hent priser
34.32 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Anbefales!

"Flott sted med fint utsikt, stor og koselig hytte."…"

Anmeldelse skrevet 11. des. 2017

Andersbu- Koselig Hytte i Fantastisk Beliggenhet
3 Roms Overnatting i Flå
Øvre Reinsjøfjell, Flå, Buskerud (county)
Hent priser
17.48 km fra sentrum
3 Roms Overnatting i Flå
Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member
4 out of 5
Bøeseter, Noresund, Krødsherad
Hent priser
21.17 km fra sentrum
4/5Very Good! (144 anmeldelser)
God mat, dårlig service!

"Fint hotell og fint rom. Syntes det er drøyt når man har bestilt middagsbuffet til 700kr og måtte betale 30kr for en karaffel med vann i tillegg! Maten var god, service var crap!"…"

Anmeldelse skrevet 5. jan. 2020

Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member
Eggedal Borgerstue
3.5 out of 5
Sentrum, Eggedal, Sigdal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 290 kr
per natt
14. apr.–15. apr.
20.62 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (17 anmeldelser)

"Veldig hyggelig sted med hyggelig personale og veldig god mat. Fin beliggenhet i forhold til turer i fjellet og kjøring fra Bærum."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Eggedal Borgerstue
Thoen Hotel
2.5 out of 5
Alfarvegen 143, Nes, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 085 kr
per natt
13. apr.–14. apr.
27.83 km fra sentrum
4/5Very Good! (30 anmeldelser)

"Ryddig, rent, rolig og stille! Hyggelig vertskap og god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Thoen Hotel
Motell Nor-Kro
2.5 out of 5
Hallingdalsvegen 4222, Nes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
950 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
18.65 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (14 anmeldelser)

"Ingen grunn til ikke å overnatte her. God service. Det var litt slitne rom. Frokosten var enkel men verdt 95 kr. Anbefales absolutt. Drar gjerne hit igjen."…"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Motell Nor-Kro
Norefjellhytta Restaurant & Overnatting
4 out of 5
Norefjell Alpingrend, Noresund, Krødsherad
Hent priser
22.49 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (13 anmeldelser)

"Veldig koselig sted med fantastisk god mat. Personalet er veldig hyggelige, hjelpsomme og gjestfrie."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2018

Norefjellhytta Restaurant & Overnatting
Sole Gjestegård
2.5 out of 5
Gammel Hallingdalvegen, Krødsherad
Hent priser
27.87 km fra sentrum
3.8/5Good! (6 anmeldelser)

"Oppholdet var bra, grei standard i forhold til pris. Kort å kjøre til skisenteret. Fint område rundt og god mat. NB ingen alkohol servering på stedet."…"

Anmeldelse skrevet 2. apr. 2018

Sole Gjestegård
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Flå
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Flå

Overnatting i Flå

Hotell Flå: Flå er en kommune og et tettsted i Buskerud fylke. Kommunen er kjent for sin flotte natur, og det mangler ikke på muligheter for de som liker å være ute. Det er også en flott bjørnepark i kommunen, og mange nordmenn tar turen for å se de imponerende bjørnene på nært hold. Det er ikke noe problem å ordne seg hotell i Flå-området. Det er flotte hoteller både i Gol, Krødsherad og Ringerike.

Når du har bestemt deg for å reise til Flå, er det lurt å bruke Expedia.no til å bestille hotellrom under oppholdet. Expedia har et godt utvalg av billige hoteller i Flå-område.

Reisen til Flå

Det er ikke mulig å fly til Flå, siden det ikke er noen flyplass i kommunen. Den nærmeste større flyplassen er Oslo Lufthavn, som ligger 140 km unna. Kjøreturen tar omtrent to timer, og skal du ha leiebil i Flå kan du hente denne på flyplassen. Med leiebil har du frihet til å kjøre rundt i Flå som du selv vil. Det kollektive transporttilbudet i kommunen er ikke så bra, så leiebil anbefales. Det er også togstasjon i Flå, og togturen fra Oslo tar omtrent to og en halv time.

Bjørneparken

Reiser du til Flå med barn, er Bjørneparken en obligatorisk stopp. Bjørneparken er en stor dyrepark med flere kjente norske rovdyr, som bjørn, rev og gaupe. Det er også mange andre dyr i parken, som elg, hjort, rådyr og sauer. Parken åpnet i 1996, og hvert år er om lag 60 000 turister innom. I tillegg til dyrene er det lekeområder for barna, med hinderløype, zipline og et innendørs lekeland. Det er ikke noe problem å få kjøpt seg mat i parken, og grilling i bamsebua er spesielt populært. Parken holder åpent hver dag fra klokken 10:00 til 17:00.

Opplevelser i Flå

Foruten Bjørneparken, er Vassfaret en av de største turistattraksjonene i Flå. Denne skogs- og fjelldalen går mellom Hallingdal og Valdres, og er tre mil lang. Det er flere store vann, elver og bekker, setrer, bratte dalsider og mye annet spennende på denne strekningen. I Vassfaret er det en rekke merkede stier, og spesielt Vassfaret natursti og Veneli fjellskog- og kultursti er interessante. Disse har informasjonsplakater underveis, så du kan lære mer om terrenget du går gjennom. På vinterstid er det fint å gå på ski i området, og det kjøres opp en rekke løyper i kommunen. Alle løypene som kjøres opp er tilknyttet Eventyrløypene, som er navnet på de sammenhengende skiløypene langs hele Hallingdal.

Turistinformasjon

Hvis du ikke har spikret alt du skal gjøre under oppholdet ditt i Flå, anbefaler vi deg å ta turen innom Flå Turistinformasjon. Turistinformasjonen holder til i Bjørneparken, som du leste om ovenfor. Legg det planlagte besøket ditt til Bjørneparken den første dagen du er i Flå, og du kan stikke innom turistkontoret samtidig. På turistkontoret får du tips om hva annet spennende du bør finne på i løpet av ferien din i Flå.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Flå?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Thon Hotel Bjørneparken et av de beste valgene for turen din. Hotell 3-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare Norefjell. Andre alternativer for turen din er blant annet Furulie Cabin - Flå og 3 Roms Overnatting i Flå.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Flå hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Flå.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Flå?
Flå har mye å tilby sine besøkende, blant annet skimulighetene, de arkeologiske stedene og skogsområdene. Turister som besøker byen, kan også glede seg over kaféene og innsjøutsikten. En av byens mest populære attraksjoner er Norefjell. I Flå kan du velge mellom 3 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Flå?
Norefjell, Bjørneparken og Vassfarfjellet er noen eksempler på byens vakre natur. Du finner også Haglebu Skisenter og Norefjell Skisenter i området.
Hvordan utforsker jeg Flå?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta tog fra Flå togstasjon. Det offentlige transportnettverket i Flå er muligens ikke tilpasset turister, så det er nok enklest å komme seg rundt med bil.
Hvordan er været i Flå?
De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 20 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -6 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Flå er 740.10 mm.

Nylige anmeldelser i Flå

Flere reisealternativer