Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Tracey Clark på trover

Hoteller i Flå

Thon Hotel Bjørneparken
3 out of 5
Rv7, Flå, Buskerud
Hent priser
2.8 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (133 anmeldelser)

"Greie rom og spisesal. Det var mye knirking i gulvet i gangen til rommene i 1 etg. Ellers kunne det vert mulig for oss røykere og hatt en plass og sitte når vi er ute."…"

Anmeldelse skrevet 23. feb. 2020

Thon Hotel Bjørneparken
Furulie Cabin - Flå
3 out of 5
Furulie 59, Flå, Buskerud
Hent priser
7.69 km fra sentrum
Furulie Cabin - Flå
Hesla Gaard Apartments
3.5 out of 5
23 Hemsedalsvegen, Gol, Buskerud
Prisen er 1 000 kr per natt
44.52 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (17 anmeldelser)
Kult og gammelt!

"Verten kom ut på trappa i 15 kuldegrader og ønsket velkommen! Kult gammelt rom, bra nett, uvant liten TV. Kunne vært informert bedre om at frokost må bestilles før kl 20 dagen før."…"

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2020

Hesla Gaard Apartments
Thoen Hotel
2.5 out of 5
Alfarvegen 143, Nes, Buskerud
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 085 kr per natt
27.83 km fra sentrum
4/5Very Good! (32 anmeldelser)

"Ryddig, rent, rolig og stille! Hyggelig vertskap og god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 26. feb. 2020

Thoen Hotel
Norefjellhytta Restaurant & Overnatting
4 out of 5
Norefjell Alpingrend, Noresund, Krødsherad
Prisen er 2 500 kr per natt
22.49 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (14 anmeldelser)

"Veldig god service på alle områder. Fikk transport opp til langrennsløypene på søn. og hjelp til å få opp bilen i en isete motbakke opp fra hotellet i dag👍 Veldig hyggelig personale. Fantastisk god mat😀"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Norefjellhytta Restaurant & Overnatting
Motell Nor-Kro
2.5 out of 5
Hallingdalsvegen 4222, Nes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 950 kr per natt
18.65 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (15 anmeldelser)
Meget fornøyd.

"Overraskende bra for å være motel. Stort rom, og ikkje ekstra kostnad for å ha med hund heller 😊 Hyggelig personale og reint og fint. Absolutt fristande til gjentakelse."…"

Anmeldelse skrevet 12. jan. 2020

Motell Nor-Kro
Eggedal Borgerstue
3.5 out of 5
Sentrum, Eggedal, Sigdal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 290 kr per natt
20.62 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (18 anmeldelser)

"Veldig hyggelig sted med hyggelig personale og veldig god mat. Fin beliggenhet i forhold til turer i fjellet og kjøring fra Bærum."…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Eggedal Borgerstue
Sole Gjestegård
2.5 out of 5
Gammel Hallingdalvegen, Krødsherad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 890 kr per natt
27.87 km fra sentrum
3.9/5Good! (7 anmeldelser)

"Oppholdet var bra, grei standard i forhold til pris. Kort å kjøre til skisenteret. Fint område rundt og god mat. NB ingen alkohol servering på stedet."…"

Anmeldelse skrevet 2. apr. 2018

Sole Gjestegård
Camp Uvdal
3.5 out of 5
Uvdalsvegen 966, Nore og Uvdal
Prisen er 1 490 kr per natt
42.65 km fra sentrum
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)

"Ikke ofte man møter så hyggelig og behjelpelig betjening. Kommer helt klart tilbake når jeg er i nærheten:)."…"

Anmeldelse skrevet 20. mai 2020

Camp Uvdal
Rødberg Hotell
2.5 out of 5
Rudisvingen 10, Nore og Uvdal
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 250 kr per natt
34.88 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)
Helt ok

"Greit lite hotell på et greit lite tettsted! Gode senger, rent og fint. God pizza og grei frokost. Ikke noe memorabelt hotell, kan hende, men helt greit på alle måter. Kommer gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2020

Rødberg Hotell
Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member
4 out of 5
Bøeseter, Noresund, Krødsherad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 296 kr per natt
21.17 km fra sentrum
4/5Very Good! (168 anmeldelser)
Partur til Norefjell

"Super beliggenhet i forhold til skianlegg. Rommene er helt ok. Burde hatt et minikjøleskap, og helst to stoler eller liten sofa i dobbeltrom, slik an den ene slipper å sitte i sengen. Oppholdet var fint, og servicen var god. Veldig lytt, hører alt som blir sagt i gangene utenfor rommet. Kan være ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Norefjell Ski & Spa, an Ascend Hotel Collection Member
Gol Campingsenter
3.5 out of 5
Haradvegen 189, Gol
Prisen er 750 kr per natt
41.44 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (3 anmeldelser)

"An excellent place and so easy to book. Both arrival and departure were very smooth and seamless, will definitely recommend to others and we'll be back!"…"

Anmeldelse skrevet 7. feb. 2020

Gol Campingsenter
Piltingsrud gardshotel
3.5 out of 5
Austsidevegen 1521, Sør-Aurdal
Prisen er 1 695 kr per natt
30.36 km fra sentrum
Piltingsrud gardshotel
3 Roms Overnatting i Eggedal
Address Provided by Property Manager, Sigdal, Viken
Hent priser
19.38 km fra sentrum
Ingen anmeldelser
Hyggelig hytte.

"Vi var meget tilfreds med hytten. Der var alt hvad man skulle bruge. Både i køkken og udendørs. De øverste køjer egner sig dog ikke til voksne mennesker. Vi var kun 2 voksne og kunne bruge nederste køje i hver sit rum. Beliggenheden fin med skøn udsigt og med varierende vandreture lige uden for døren. ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. aug. 2019

3 Roms Overnatting i Eggedal
Quisten
3 out of 5
7 Rukkedalsvegen, Nes, Buskerud
Hent priser
27.16 km fra sentrum
2.4/5 (5 anmeldelser)

"Oppholdet var som forventet greit. Men mens jeg bestilte på nett;steg prisen med kr.300; deretter oppdaget jeg at dere også krevde kr.300 for rengjøring. Prisen pr. natt var opprinnelig kr.749 og det endte opp med å bli tilsammen ca kr. 2100 Om dette er vanlig forretningstaktikk, vil jeg nok unngå ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. aug. 2018

Quisten
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Flå
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Flå

Overnatting i Flå

Hotell Flå: Flå er en kommune og et tettsted i Buskerud fylke. Kommunen er kjent for sin flotte natur, og det mangler ikke på muligheter for de som liker å være ute. Det er også en flott bjørnepark i kommunen, og mange nordmenn tar turen for å se de imponerende bjørnene på nært hold. Det er ikke noe problem å ordne seg hotell i Flå-området. Det er flotte hoteller både i Gol, Krødsherad og Ringerike.

Når du har bestemt deg for å reise til Flå, er det lurt å bruke Expedia.no til å bestille hotellrom under oppholdet. Expedia har et godt utvalg av billige hoteller i Flå-område.

Reisen til Flå

Det er ikke mulig å fly til Flå, siden det ikke er noen flyplass i kommunen. Den nærmeste større flyplassen er Oslo Lufthavn, som ligger 140 km unna. Kjøreturen tar omtrent to timer, og skal du ha leiebil i Flå kan du hente denne på flyplassen. Med leiebil har du frihet til å kjøre rundt i Flå som du selv vil. Det kollektive transporttilbudet i kommunen er ikke så bra, så leiebil anbefales. Det er også togstasjon i Flå, og togturen fra Oslo tar omtrent to og en halv time.

Bjørneparken

Reiser du til Flå med barn, er Bjørneparken en obligatorisk stopp. Bjørneparken er en stor dyrepark med flere kjente norske rovdyr, som bjørn, rev og gaupe. Det er også mange andre dyr i parken, som elg, hjort, rådyr og sauer. Parken åpnet i 1996, og hvert år er om lag 60 000 turister innom. I tillegg til dyrene er det lekeområder for barna, med hinderløype, zipline og et innendørs lekeland. Det er ikke noe problem å få kjøpt seg mat i parken, og grilling i bamsebua er spesielt populært. Parken holder åpent hver dag fra klokken 10:00 til 17:00.

Opplevelser i Flå

Foruten Bjørneparken, er Vassfaret en av de største turistattraksjonene i Flå. Denne skogs- og fjelldalen går mellom Hallingdal og Valdres, og er tre mil lang. Det er flere store vann, elver og bekker, setrer, bratte dalsider og mye annet spennende på denne strekningen. I Vassfaret er det en rekke merkede stier, og spesielt Vassfaret natursti og Veneli fjellskog- og kultursti er interessante. Disse har informasjonsplakater underveis, så du kan lære mer om terrenget du går gjennom. På vinterstid er det fint å gå på ski i området, og det kjøres opp en rekke løyper i kommunen. Alle løypene som kjøres opp er tilknyttet Eventyrløypene, som er navnet på de sammenhengende skiløypene langs hele Hallingdal.

Turistinformasjon

Hvis du ikke har spikret alt du skal gjøre under oppholdet ditt i Flå, anbefaler vi deg å ta turen innom Flå Turistinformasjon. Turistinformasjonen holder til i Bjørneparken, som du leste om ovenfor. Legg det planlagte besøket ditt til Bjørneparken den første dagen du er i Flå, og du kan stikke innom turistkontoret samtidig. På turistkontoret får du tips om hva annet spennende du bør finne på i løpet av ferien din i Flå.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Flå?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Thon Hotel Bjørneparken et av de beste valgene for turen din. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 1 minutter å gå til Norefjell. Furulie Cabin - Flå er et annet bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Flå hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste rombestillinger kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste alternativene i Flå.

Nylige anmeldelser i Flå

Flere reisealternativer