Ferieboliger i Brela

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Brela

Sunceva Postelja
4 out of 5
Podrace 13A, Brela, 21322
Prisen er 1 468 kr per natt fra 4. okt. til 5. okt.
Hvis du bor på dette leilighetshotellet ved stranden i Brela, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi (inkludert) og parkering ...
5/5 Exceptional! (8 anmeldelser)
"very good hotel in all. incredibly nice people and place is on the beach which makes the place more attractive. recommended !!!"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Angela - With Beautiful Courtyard - SA2
2.5 out of 5
Frankopanska 103, Brela, Split-Dalmatia, 21322
Prisen er 360 kr per natt fra 28. sep. til 29. sep.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Brela. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære severdigheter som ...
Villa AMore Brela
3.5 out of 5
16 Stomarica, Brela, Splitsko-dalmatinska županija, 21322
Hvis du bor i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende i Brela, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Die Villa Amore besticht durch ihre tolle Lage und die hochwertige Ausstattung. Die Vermieter haben den Urlaub mit ihrer freundlichen und zuvorkommenden Art bereichert. Die Unterkunft ist sehr ruhig und strandnah gelegen. Zum Entspannen und gut gehen lassen sehr zu empfehlen"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2020

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Apartments Mare
3 out of 5
87 Frankopanska, Brela, Splitsko-dalmatinska županija, 21322
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Brela, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og flyplasstransport. ...
Apartments Bikin
4 out of 5
57 Šcit, Brela, Splitsko-dalmatinska zupanija, 21322
Hvis du bor i denne leiligheten ved stranden i Brela, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en stand ...
4,5/5 Wonderful! (4 anmeldelser)
"Die perfekte, moderne Unterkunft. Sehr sauber, der eigene Whirlpool wird täglich gereinigt. Die Vermieter wohnen auch im gleichen Gebäude, sprechen Deutsch und sind sehr hilfsbereit. Vom Appartment kann man über eine private Treppe zur Strandpromenade gelangen und dort spazieren oder auch Radfahren ..."

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2019

Apartment Papilio
4 out of 5
Brela, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Brela, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
"Das Apartment ist sehr sauber, absolut neuwertig und genau wie im Text beschrieben und auf den Bildern gezeigt. Wirklich top Strandlage. Die Vermieter sind super nett und zuvorkommend. Die Wohnung ist wunderbar für Familien geeignet und hat alles was man braucht. Ganz klare Weiterempfehlung!!!"

Anmeldelse skrevet 3. sep. 2022

Apartment Boris
3.5 out of 5
Brela, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Brela, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære ...
Apartments Lavanda
3.5 out of 5
Brela, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Brela, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en TV. Populære severdigheter ...
Apartments Kate
3 out of 5
Brela, Split-Dalmatia
Hvis du bor i denne leiligheten i Brela, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en TV og en kaffemaskin på rommet. Populære severdigheter ...
Villa Dalmatia
3 out of 5
Podrace 7, Brela, Splitsko-dalmatinska županija, 21322
Hvis du bor på dette leilighetshotellet i Brela, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en døgnåpen ...
5/5 Exceptional! (1 anmeldelse)
❤️❤️❤️❤️
"So far , this is the best place in Croatia , everything New , very friendly service and amazing location , great view , close to the beach , beautiful sand !!!"

Anmeldelse skrevet 18. mai 2019

Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Brela
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Brela du kanskje er interessert i

Bluesun Hotel Berulia

Bluesun Hotel Berulia

5 out of 5
Frankopanska 66, Brela, 21322
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Bluesun Hotel Maestral

Bluesun Hotel Maestral

4 out of 5
Trg Gospe od Karmela 1, Brela, 21322
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 360 kr for en feriebolig i , og opptil 1 468 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 2.5? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Brela?

Ja, du finner ferieboliger i nærheten av de mest populære attraksjonene i Brela. Du kan også velge et litt mer avsidesliggende alternativ, hvis du helst bare vil ta livet med ro. Mange av de naturinteresserte besøkende i Brela snakker varmt om strendene. Sørg også for å sette av tid til spasentrene og sjømatrestaurantene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Brela?

Apartments Mia: Denne ferieboligen nær Brela byr på grill, slik at du kan føle deg hjemme under oppholdet ditt. Du har også vannkoker tilgjengelig, samt inkludert parkering.

Hvor mange ferieboliger finnes det i Brela?

Velg blant 47 ferieboliger i Brela på Expedia, og få en minneverdig ferie.

Hva er det å finne på i Brela?

Brela-stranden og Punta Rata strand er to steder i nærheten der du kan nyte naturen. Brela-steinen og Baska Voda-stranden er eksempler på andre severdigheter du finner i nærområdet.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Brela?

Ferieboliger er privateide boliger der du kan overnatte over lang tid eller i kortere perioder under reisen til Brela. Når du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som vaskerom og boblebad så det er like koselig som hjemme. Er du opptatt av at stedet må være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og folksomme lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å oppleve alt det spennende ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for småbarnsfamilier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Brela
expedia-verifiserte anmeldelser