Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Ferie i Australia, New Zealand og det sydlige Stillehavet – eventyrlige opplevelser

I disse øynasjonene kan du oppleve flotte strender, fjell, vin, tropiske regnskoger, uvanlig dyreliv og nydelig vær.

Dra til den sydlige halvkulen, og opplev øynasjonene Australia, New Zealand og det sydlige Stillehavet og opplev spektakulære strender, skogkledd innland og polynesiske kulturer.

Australia er et stort land med sofistikerte byer og vakkert landskap. På sørkysten kan du følge Great Ocean Road og få en vakker kjøretur med utsikt. Besøk Bells Beach, arrangørstedet for verdenscupen i surfing.

Kjør videre for å se det naturlige steinfenomenet 12 Apostles stige opp av havet. I Melbourne, kan du se rugby- og cricketkamper, besøke Royal Botanic Gardens og smake på vin fra Yarra Valley.

Fortsett nordover til Canberra, Australias hovedstad, for å se imponerende regjeringsbygninger, monumenter og gallerier. Lenger nord ligger Sydney, kjent for sitt karakteristiske operahus og havnebroen, vakre strender, Taronga Zoo og vin fra Hunter Valley. Lær om Australias urbefolkning på Australian Museum.

Gold Coast og Sunshine Coast er kjent for surfing. Opplev dette på egen hånd i byen med navn Surfers Paradise. I nærheten ligger Brisbane, en sofistikert by med en buktende elv. Besøk koalaenes fristed, og gå på fottur i innlandet.

Besøk Port Douglas og Cairns lengst mot nord for å se Great Barrier Reef, et perfekt sted for å snorkle, dykke eller se på fargerike fisker og koraller fra en båt med glassbunn. Se kenguruer, kasuarer og andre dyr i Wildlife Habitat, og se på eksotiske fugler i Daintree Rainforest.

Fly vestover for å oppleve andre berømte steder i Australia, blant annet den store røde klippen i Uluru, Barossa Valley vin fra Adelaide og mat- og vin-utflukter i Perth.

New Zealand består faktisk av to øyer. På Nordøya kan du besøke Auckland og legge ut fra havnen eller prøve multietnisk kultur og mat. Kjør til Rotorua for å oppleve svovelkilder, varme maiskolber over varme damputbrudd eller slappe av i et naturlig boblebad. Fortsett til Wellington i sør, hovedstaden, og opplev en vakker havneby med mange kulturattraksjoner.

Sørøya kan by på fjell, isbreer, fjorder og blågrønne isbrevann og steder som Mount Cook og andre innspillingssteder fra fantasifilmen Hobbiten. Besøk Christchurch hvor de iherdige innbyggerne har opprettholdt de vakre hagene og gjenoppreist byen etter et ødeleggende jordskjelv. Queenstown har et eklektisk samfunn av ryggsekkturister, kunstnere og eventyrlystne. Gå på ski, klatre i fjell og hopp i strikk. I hele New Zealand kan du også finne god vin.

Reis på ferie til øvrige steder i det sydlige Stillehavet, og opplev øyene James Michener beskrev som å være plassert "midt i det uendelige havet" med "elegant nikkende kokospalmer" og "ubeskrivelig vakre laguner". Disse vakre omgivelsene finner du på Fiji, Samoa, Cook Islands og Fransk Polynesia. Lær om polynesiske oppdagelsesreisende som seilet i åpent hav med utriggerkanoer.


Guide til Australia - New Zealand og det sørlige Stillehavet


De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.