Billige flyreiser til Tahiti

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Tahiti

Fly til Tahiti

Når du kjøper flybilletter til Tahiti, vet du at det er et tropisk paradis som venter. Men du vet kanskje ikke at du har en rekke alternativer når du skal velge flybilletter til Tahiti. Med Expedia.no kan du fly alle dager til nesten alle destinasjoner. Du kan bestemme hvilken tid på dagen som er best for deg, hvilket flyselskap du foretrekker, og du kan også søke etter direkteflyvninger for enkelte destinasjoner. De fleste passasjerer fra Europa flyr via Los Angeles til Tahiti Intl. Airport med enten Air Tahiti eller Air France.

Hva du kan forvente

Flyreiser til Tahiti er lange. Avhengig av hvor du reiser fra, kan du forvente en flytid på 25–40 timer. Husk å tenke på reisetiden når du kjøper billetter til Tahiti. Hvis det å fly direkte til Papeete ikke er mulig, bør du vurdere en flyvning med lenger mellomlanding eller bytte av fly. Dette gir deg en mulighet til å strekke på beina på flyplassen mens du venter på neste fly. Du bør også vurdere å kjøpe billetter på første klasse, som vil gjøre flyturen til Tahiti mye mer komfortabel.

Bestill flybilletter til Tahiti hos Expedia

På Expedia.no kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Fly billigst til Tahiti

Hvis du bestiller hos Expedia.no, får du de beste tilbudene på flyreiser til Tahiti. Men du kan også spare penger på mange andre måter. Når du leter etter billige flybilletter på Expedia, bør du forsøke å begrense søket så lite som mulig. Vær åpen for ulike flyselskaper og vurder å fly på økonomiklasse. Billige flybilletter til Tahiti blir enda billigere hvis du reiser i lavsesongen. Lavsesongen i Tahiti er tidlig vår og sen høst. I disse årstidene er været på Tahiti fortsatt bra, men prisene er ofte lavere. Prisene på flybilletter til Tahiti kan også endre seg fra dag til dag. Det betyr at det er veldig viktig å være fleksibel. Hvis du kan reise på en tirsdag i stedet for en lørdag, kan du noen ganger spare tusenvis av kroner.

Informasjon om flyreiser til Tahiti

Ankomstflyplass Tahiti Faaa internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode PPT
Ankomstby Papeete

Populære flyvninger til Tahiti

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.