Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Sydney

Uansett om du vil ha en kort ferie eller planlegger et lengre opphold, så er Sydney et passende reisemål.

Spar tid og penger med en pakkereise til Sydney

Bestill en pakke med fly og hotell hos Expedia og spar penger. Vi ønsker å gjøre ting enklere for deg ved å kombinere bestillingene dine på overnatting og flyreise så du kan spare mer. Hva skal du og familien finne på i Sydney med pengene som blir til overs?

Spar opptil $603 ved å bestille en pakkereise til Sydney.

Vår store globale database tilbyr ikke bare 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden, men også fantastiske rabatter.

Nå er et godt tidspunkt for å bestille ferien. På Expedia kan du finne noen av de mest konkurransedyktige prisene og tilbudene.

Du kan gjøre endringer i reiseruten hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

Pakkereiser til Sydney

Innbyggertallet i dette området av New South Wales ligger på ca. 4 600 000.

Ta en liten pause fra voksenlivet og bli transportert til trolldommens verden på Luna Park og Frilufskino. Sydney International Aquatic Centre og Fox Studios Australia er også verdt et besøk hvis du vil ha enda mer moro.

Du vil kanskje bruke noe av tiden på å observere det varierte utvalget av fisker, amfibier, virvelløse dyr og planter man kan finne inne på SEA LIFE Sydney Aquarium og Manly sjølivsreservat. SEA LIFE Sydney Aquarium og Manly sjølivsreservat har et stort utvalg av planter og sjødyr.

Du kan ta masse bilder av kjøtteterne og planteeterne på Taronga zoologiske hage og Featherdale villdyrspark. Hvis du kombinerer dette med en presentasjon med en av dyrepasserne, på Wildlife Sydney, vil du helt sikkert få et uforglemmelig opphold. Hvis du i tillegg tar med Wildlife Sydney, så vil familien garantert få en utrolig zoologisk opplevelse.

Når du først er i Sydney, bør du ta en tur til Sydney Speedway. Her er det mulig å se på bilracing. Bilinteresserte vil garantert sette pris på farten og spenningen på Sydney Speedway.

På Jubilee Vineyard Estate kan både eksperter og amatører nyte synet og lukten av vingårdene og vinpressene, før de får en smak av det ferdige produktet. Ta en tur innom Jubilee Vineyard Estate hvis du er i Sydney. Her kan du blant annet lære mer om nydelig vin og kanskje ta deg et glass eller to.

Dersom du liker å snurre ruletthjulet innimellom, bør du sjekke ut Star Casino.

Bruk litt tid på å rusle rundt i Den kongelige botaniske hage og Australsk botanisk hage og lære mer om plantelivet i regionen. Sett av en dag til å spasere rundt i Den kongelige botaniske hage eller Australsk botanisk hage og oppleve planteartene i regionen.

Når det er tid for en pause, ta med noe å spise og finn et stille hjørne på et av områdets grønne steder, slik som Bicentennial Park eller Arcadia Park. Du finner også masse plass til å slappe av i gresset ved Cahill Park og Newport Park.

Parramatta historiske senter og Kurnell besøkssenter er et bra sted å starte når du vil ha informasjon om Sydney.

Gi deg selv en dag eller to til å oppleve de flotte strendene, slik som Bondi Beach og Newport Beach. Manly Beach og Coogee-strandn er også gode alternativer.

Trenger du litt tid borte fra bylivets mas og kjas? Dra til nasjonalpark eller Sydney Harbour National Park. Naturinteresserte reisende vil også sette pris på et besøk til Botany Bay nasjonalpark og Lane Cove nasjonalpark. Botany Bay nasjonalpark og Lane Cove nasjonalpark er også populære blant naturinteresserte besøkende.

Bruk en dag eller to på å utforske noen av de populære museumsutstillingene i nærheten. Nyt den rolige og avslappende atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Sydney Jewish Museum og Justice and Police Museum. Andre interessante steder er George Hannas minnemuseum og Trainworks.

Samle alle på dekk og sett retningen mot Australian National Maritime Museum, det viktigste nautiske museet i regionen. Hvis du er i Sydney, bør du benytte anledningen til å lære litt mer om sjøfartshistorien i området på Australian National Maritime Museum.

Oppdag et bredt utvalg av gjenstander på Sydney observatorium og Powerhouse oppdagelsessenter, et par av de beste vitenskapsmuseene. Hvis du gjerne vil studere fascinerende utstillinger og muligens lære litt om vitenskap, bør du besøke Sydney observatorium eller Powerhouse oppdagelsessenter.

Studer de mange forskjellige eksemplarene som er stilt ut mens du vandrer gjennom samlingene på Australian Museum. I Sydney vil du finne noen imponerende utstillinger og eksemplarer på Australian Museum.

Glad i kunst? Her finner du gallerier i alle størrelser. Opplev den kreative atmosfæren på Powerhouse Museum eller New South Wales kunstgalleri. Samtidskunstmuseum og National Art School Gallery er også verdt å bruke litt tid på hvis det er plass på programmet.

Bli med på en reise tilbake til fortiden og oppdag historier fra årevis tilbake på Museum of Sydney eller Hyde Park Barracks Museum. Kolonitidshus og Elizabeth Farm er også interessante alternativer. Høres disse bra ut? Du kan fortsette ferden på Kolonitidshus og Elizabeth Farm.

For å finne ut mer om områdets fascinerende og fargerike fortid, kan du besøke Universitetet i Sydney eller Universitetet i New South Wales. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Customs House og Government House er også flotte steder å stoppe ved. Der kan du få vite mer om gamle dager.

Sydney Harbour Bridge og Pyrmont Bridge er to eksempler på byggeteknikk som har bestått gjennom tidene.

Lær litt om områdets spirituelle side og nyt den rolige atmosfæren i St. James Church og St Mary's Cathedral. Hvis du vil ta en titt på noen flere religiøse steder, kan du ta en tur til Sze Yup-tempelet og Hillsong kirke. Du kan også stikke innom Sze Yup-tempelet eller Hillsong kirke.

Sydney's mest kjente attraksjoner overskygger ofte de mindre besøkte, men like så fascinerende attraksjonene. The Intersection (kjøpesenter) og Statsbiblioteket i New South Wales er to alternativer som kan anbefales. Hvis du har nok tid, kan du også dra til Baulkham Hills bibliotek eller Glade Reserve.

Overnatting i Sydney

Sydney er den spennende delstatshovedstaden i New South Wales, og kan tilby et glimrende utvalg hoteller og andre overnattingssteder. På Expedias hotellsider finner du hele 485 overnattingssteder i Sydney å velge mellom.

Park Hyatt Sydney, som ligger i 7 Hickson Road, og Pullman Quay Grand Sydney Harbour i 61 Macquarie Street, er begge utmerkede eksempler på solide hoteller å bo på i Sydney. Rimeligere overnattingssteder som Expedias kunder har anbefalt, er Big Hostel i 212 Elizabeth Street og The Woolbrokers at Darling Harbour i 22 Allen Street.

Ingen besøk til Sydney ville virkelig ha vært komplett uten et besøk til Operahuset i Sydney. Hvis du foretrekker å bo i nærheten av denne kjente attraksjonen, er Quay West Suites Sydney og Establishment Hotel begge i nærheten.


Guide til Sydney


De beste hotelltilbudene i Sydney

Vis alle de 2 518 overnattingsstedene i Sydney
Shangri-La Hotel, Sydney 1 293 kr
Anmeldelse skrevet 23. jan. 2019
Mer informasjon
 
Shangri-La Hotel, Sydney

Shangri-La Hotel, Sydney

176 Cumberland Street, The Rocks, NSW
   
  4,5 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  The hotel was nice, and the view was spectacular over the opera house, but the first room we got on the 9th floor only had view over the highway, so we had to pay for an upgrade. We were left unimpressed by the friendliness of the staff, and expected more from at five star hotel. This was the last ...

  Rydges Sydney Airport Hotel 1 135 kr
  Anmeldelse skrevet 11. mar. 2019
  Mer informasjon
   
  Rydges Sydney Airport Hotel

  Rydges Sydney Airport Hotel

  8 Arrival Court, Sydney International Airport, Mascot, NSW
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Familien vår på 6 personer bodde på Rydges 2 ganger i forbindelse med flyreiser med tidlig avgang. Kjempefint hotell, rett ved internasjonal terminal, rent og pent, gode senger og veldig god service (vi fikk bla lov til å mellomlagre noe bagasje her som var overflødig, noe som var supert - da flyplasslagringstilbudet ...

   Hyatt Regency Sydney 1 064 kr
   Anmeldelse skrevet 7. jan. 2019
   Mer informasjon
    
   Hyatt Regency Sydney

   Hyatt Regency Sydney

   161 Sussex Street, Sydney, NSW
     
    4,2 av 5
    5.0 av 5.0 Stjerner

    Stort og fint hotell sentralt ved Darling Harbour som har mange restauranter og butikker i nærheten. Rommet var stort men kanskje litt kjedelig. Baren på taket er verd et besøk

    PARKROYAL Darling Harbour, Sydney 1 168 kr
    Anmeldelse skrevet 26. des. 2018
    Mer informasjon
     
    PARKROYAL Darling Harbour, Sydney

    PARKROYAL Darling Harbour, Sydney

    150 Day St, Sydney, NSW
      
     4,5 av 5
     4.5 av 5.0 Stjerner

     Anbefaler dette hotellet på det sterkeste. Det ligger sentralt, enkelt å komme seg til/fra flyplassen, fantastisk service, god frokost. Et av de beste hotellene jeg har bodd på.

     ibis budget Sydney Airport 623 kr
     Anmeldelse skrevet 21. jul. 2018
     Mer informasjon
      
     ibis budget Sydney Airport

     ibis budget Sydney Airport

     5 Ross Smith Avenue, Mascot, NSW
       
      3,6 av 5
      2.0 av 5.0 Stjerner

      Had to change rooms three times. Showers and sinks were kind of falling apart.

      Four Seasons Hotel Sydney 1 737 kr
      Anmeldelse skrevet 13. apr. 2019
      Mer informasjon
       
      Four Seasons Hotel Sydney

      Four Seasons Hotel Sydney

      199 George St., Sydney, NSW
        
       4,6 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       The hotel has a perfect location. However, it needs a little upgrade - it looks a bit old and used inside.

       Stamford Plaza Sydney Airport 905 kr
       Anmeldelse skrevet 27. des. 2018
       Mer informasjon
        
       Stamford Plaza Sydney Airport

       Stamford Plaza Sydney Airport

       Corner Of Robey And O Riordan, Mascot, NSW
         
        4,3 av 5
        4.5 av 5.0 Stjerner

        This is an ok place to stay if you are prepaired to take a short taxi to the International terminal. Not much for kids to do at this hotel.

        Oaks Goldsbrough Apartments Darling Harbour 714 kr
        Anmeldelse skrevet 10. jan. 2019
        Mer informasjon
         
        Oaks Goldsbrough Apartments Darling Harbour

        Oaks Goldsbrough Apartments Darling Harbour

        243 Pyrmont Street, Darling Harbour, Pyrmont, NSW
          
         4,0 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Great old building right behind darling harbour. 2 story apartment with high ceilings and 2 bedrooms.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.