COVID-19 reiserådgiver

Er du klar for å reise? Sjekk reiserådene for reisemålet ditt.

Bruk søkeverktøyet nedenfor for å finne ut mer om reiseråd i forbindelse med COVID-19, inkludert reglene for ulike reisemål og retningslinjer for helse og sikkerhet (kun tilgjengelig på engelsk).

Se vår COVID-19-reiseguide for flere ressurser.

Viktig: Vi anbefaler at du dobbeltsjekker alle reiseråd på de offisielle myndighetenes hjemmesider og kontakter leverandøren av reiseforsikringen din. Reiseforsikringen din kan være ugyldig hvis reisen din er i strid med myndighetenes anbefalinger.

Merk: Denne informasjonen leveres av en tredjepart, Sherpa, og er kun til informasjonsformål. Expedia er ikke ansvarlig for nøyaktigheten av informasjonen. Ettersom reisekravene stadig endrer seg, bør du ikke stole utelukkende på dette verktøyet når du planlegger reiser. Du bør dobbeltsjekke at myndighetenes råd, restriksjoner og krav stemmer.

Ved å bruke dette verktøyet bekrefter du at du har lest denne merknaden og at du godtar vårt nettsteds brukerbetingelser og personvernerklæring (linker nedenfor). I tilfeller hvor informasjonen ovenfor ikke er tilgjengelig på ditt språk, er verken Expedia eller Sherpa ansvarlig for eventuelle oversettelser av denne informasjonen utført av deg eller en tredjepart (f.eks. Google Translate).