Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Zuidoost

Amsterdam
Amsterdam sørøst som inkluderer båter og elv eller bekk

Amsterdam-Zuidoost er en multikulturell bydel med mange underholdningstilbud. Her ligger både Ajax ArenA, Heineken Music Hall og den skogkledde Gaasperpark, hvor du blant annet kan drive vannsport.

Få med deg store internasjonale artister i Heineken Music Hall i Zuidoost, ta en tur på hesteryggen, i kano eller i seilbåt i Gaasperpark, eller se en fotballkamp på Ajax ArenA. Zuidoost (sørøst) er en av de mest multikulturelle bydelene i Amsterdam, og har i senere tid blitt et sentrum for shopping og underholdning.

På 1960-tallet var Zuidoost et forsøksområde for moderne høyblokker omgitt av parker og store offentlige rom, en veldig annerledes struktur i forhold til trengselen i sentrum, der 1800-tallshusene står tett i tett. Avstanden fra sentrum og de lave boligprisene betydde imidlertid at området først og fremst ble bebodd av innvandrere. Det ble nærmest en ghetto. Besøk området i dag for å se hvordan nye investeringer har rehabilitert området med økonomiske sentra og nye boligområder i sørøst, spesielt langs ArenA Boulevard.

Her finner du Heineken Music Hall, hvor noen av verdens største artister, fra Beyoncé til Radiohead, opptrer. Se en IMAX-film på Pathé kino, eller hei på lagene som spiller på Nederlands største fotballstadion, Ajax ArenA. Fotballfans kan til og med få en 1 times omvisning på stadion.

Shoppere vil elske å utforske Amsterdams største markedsområde, friluftskjøpesenteret Amsterdamse Poort, som er åpent mandag til lørdag. På mandager og torsdager kan du menge deg med den multikulturelle lokalbefolkningen og smake på gatematen fra bodene på bondens marked, motemarkedet og elektronikkmarkedet. Ved siden av Heineken Music Hall ligger det enorme senteret for interiørdesign og møbler, Villa ArenA Woonmall.

Grønne lunger og parker er plassert rundt i hele bydelen, men den beste til rekreasjon og skogsturer er den 1,66 kvadratkilometer store parken rundt den kunstige innsjøen Gaasperplas. I Gaasperpark naturreservat kan du prøve deg på ridning og vannsport som padling, fiske og seiling. Som vanlig i Nederland finnes det mange sykkelstier. Om sommeren kan du campe i parken.

Legg besøket til en av de mange festivalene, fra hip-hop til jazz, som arrangeres i Zuidoost i den varmere årstiden. Og ikke gå glipp av den enorme Kwaku-festivalen, med fotball, opptredener av berømte DJ-er og til og med litteraturpriser.

Når du skal reise til Amsterdam-Zuidoost, kan du ta toget fra Amsterdam sentrum. Det tar 20 minutter.


Populære steder å besøke i Zuidoost

Populære aktiviteter i Zuidoost


De mest populære hotellene i Zuidoost

a&o Amsterdam Zuidoost
a&o Amsterdam Zuidoost
2 out of 5
Hogehilweg 22, Amsterdam
Prisen er 483 kr per natt fra 8. aug. til 8. aug.
Dette vandrerhjemmet ligger i Zuidoost og 3 kilometer unna AFAS Live, Johan Cruyff Arena og Ziggo Dome. Academisch medisinske senter ligger 2,3 kilometer unna. ...
3.6/5Good! (645 anmeldelser)
"Greit hotell til grei pris, bedre enn jeg tenkte at det kom til å være. Kommer til å besøkes igjen :)"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

a&o Amsterdam Zuidoost
Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard
Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard
3 out of 5
Hoekenrode 1, Amsterdam, Nord-Holland
Prisen er 623 kr per natt fra 5. aug. til 5. aug.
Dette hotellet ligger i Zuidoost og 15 minutters gange unna Johan Cruyff Arena og Ziggo Dome. Dessuten ligger Heineken Experience og Rijksmuseum 10 kilometer ...
4.4/5Excellent! (1,082 anmeldelser)
"Good hotel in nice location"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019

Hampton by Hilton Amsterdam / Arena Boulevard
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers, an IHG Hotel
Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers, an IHG Hotel
3 out of 5
Hoogoorddreef 66b, Amsterdam
Fullt refunderbart
Prisen er 561 kr per natt fra 15. aug. til 15. aug.
Dette hotellet ligger i Zuidoost og 10 minutters gange unna AFAS Live og Johan Cruyff Arena. Dessuten ligger Ziggo Dome og Academisch medisinske senter kun 3 ...
4.1/5Very Good! (989 anmeldelser)
Helhetlig bra opplevelse
"Rent, fint og moderne hotel med hyggelig og serviceinnstilt personale. Kort gangavstand til metro og restauranter og barer rundt Amsterdam Arena."

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Holiday Inn Express Amsterdam - Arena Towers, an IHG Hotel
Jaz Amsterdam
Jaz Amsterdam
3.5 out of 5
De Passage 90, Amsterdam
Prisen er 667 kr per natt fra 3. aug. til 3. aug.
Dette hotellet ligger i Zuidoost og få skritt unna Johan Cruyff Arena og Ziggo Dome. Dessuten ligger AFAS Live og Academisch medisinske senter kun 5 kilometer ...
4.6/5Wonderful! (1,007 anmeldelser)
"Positivt overrasket. Store rom. Fantastisk deilig bad med stor dusj. Pluss for høytaler til musikk, kaffemaskin, yogamatte, kjøleskap og deilig seng!"

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2019

Jaz Amsterdam
Ozo Hotels Arena Amsterdam
Ozo Hotels Arena Amsterdam
4 out of 5
Karspeldreef 2, Amsterdam
Prisen er 593 kr per natt fra 4. aug. til 4. aug.
Dette hotellet ligger i Zuidoost og 3 kilometer unna AFAS Live, Johan Cruyff Arena og Ziggo Dome. Academisch medisinske senter ligger 2,3 kilometer unna. Bullewijk ...
3.8/5Good! (739 anmeldelser)
"Det var ikke noe informasjon om pågående bygging på nabotomten ved bestilling. Dette utgjorde mye støy inn på rommet fra kl 07.00 om morgenen. Dette arbeidet vil pågå ca ett år."

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Ozo Hotels Arena Amsterdam
easyHotel Amsterdam Arena Boulevard
easyHotel Amsterdam Arena Boulevard
2 out of 5
Johan Cruijff Boulevard 129, Amsterdam, Noord-Holland
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 523 kr per natt fra 15. aug. til 15. aug.
Dette hotellet ligger i Zuidoost og 10 minutters gange unna AFAS Live og Johan Cruyff Arena. Dessuten ligger Ziggo Dome og RAI utstillings- og konferansesenter ...
3.9/5Good! (443 anmeldelser)
Billig hotel med kaldt gulv
"Enkelt 'billig' hotell uten restaurant. OK wifi. Dokk veldig kaldt på gulvet. (ingen tøffler). Perfekt dersom man skal på fotball kamp eller konsert på amsterdam arena eller ziggo dome. Er også få minutter til tågstasjonen. ca 15 til amsterdam central stasjon."

Anmeldelse skrevet 24. okt. 2019

easyHotel Amsterdam Arena Boulevard
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i Zuidoost

Zuidoost

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: