Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Alicante

Alicante, Spania

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Alicante

Finn de beste områdene og bydelene i Alicante for aktivitetene du liker best. Les mer om Alicante

Hoteller i Alicante

ibis Alicante
1 out of 5
720 kr
per natt
1. mai–2. mai
14.51 km fra sentrum
4/5Very Good! (318 anmeldelser)

"Helt ok hotell som vi booket oss inn på fordi vi skulle fly hjem den natten. Rommet så litt ut som en lugar på en båt. Kunne gått bodd der for en natt til. Eneste minuset var at det ikke var kjøleskap på det rommet vi bodde i."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

ibis Alicante
Hotel Spa Porta Maris by Melia
1 278 kr
per natt
1. mai–2. mai
11.03 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,227 anmeldelser)

"Greit nok. Megastort HC- rom, ikke så ok . Null utsikt. Ikke vasket bord. Restaurant stengt osv. Kommer trolig ikke igjen..."…"

Anmeldelse skrevet 30. des. 2019

Hotel Spa Porta Maris by Melia
Hotel Campanile Alicante
685 kr
per natt
1. mai–2. mai
11.72 km fra sentrum
3.8/5Good! (588 anmeldelser)
Nice room, very clean.

"For the price a good hotel. Very clean rooms. Very easy to find, you can see the signs from the higway."…"

Anmeldelse skrevet 11. mar. 2019

Hotel Campanile Alicante
SH Villa Gadea
5 out of 5
1 278 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
44.5 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (570 anmeldelser)
Et helt spesielt hotell

"Vi har hatt et fantastisk opphold på Villa Gadea. Fine rom, deilig mat, hyggelig personale og en god og rolig atmosfære. Hagen og bassengområdet er supert. Har vært her før, og kommer helt sikkert tilbake hit."…"

Anmeldelse skrevet 12. okt. 2019

SH Villa Gadea
Eurostars Centrum Alicante
Hent priser
11.2 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (903 anmeldelser)
Good

"Close to both city centre and the beach, good continental breakfast and comfortable beds. Clean through and through"…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2019

Eurostars Centrum Alicante
Hotel Helios Benidorm
Hent priser
34.05 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (274 anmeldelser)
Over all forventning

"Fint rom m stor balkong og romslig bad.Skinnende rent på alle fellesområder! Effektive og service instilte ansatte i matsalen hvor de forøvrig hadde veldig god mat og godt utvalg, spesielt bra utvalg av vegetarretter. Rent og ryddig ved bassenget som hadde deilig avkjølende vann. Ingen ting å sette ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Hotel Helios Benidorm
Sol Pelícanos Ocas
Hent priser
34.35 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (686 anmeldelser)
Galant

"Mye engelsmän anners mye bra"…"

Anmeldelse skrevet 11. jun. 2019

Sol Pelícanos Ocas
Melia Alicante
4 out of 5
1 452 kr
per natt
1. mai–2. mai
11 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,031 anmeldelser)

"Reasonable high standard, good location, friendly staff"…"

Anmeldelse skrevet 19. feb. 2020

Melia Alicante
Melia Benidorm
4 out of 5
Hent priser
34.89 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (796 anmeldelser)

"Friendly reception. Nice rooms with super views to the garden and pool area. Good beds, good breakfast and good location at a decent price!"…"

Anmeldelse skrevet 6. mar. 2020

Melia Benidorm
Casa Alberola Alicante, Curio Collection by Hilton
3.5 out of 5
Calle Canalejas 1, Alicante
1 017 kr
per natt
23. apr.–24. apr.
11.04 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (20 anmeldelser)

"Meget godt fornøyd,! Herlig arkitektur, super service, kan ikke kreve mer..."…"

Anmeldelse skrevet 22. des. 2019

Casa Alberola Alicante, Curio Collection by Hilton
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Alicante
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Alicante

Hotell Alicante: I løpet av de siste 10 årene har Alicante vært i rivende utvikling. Fra en sjuskete havneby, har det blitt et populært feriested med et pulserende liv både dag og natt. Byen har et godt hotelltilbud, og du kan finne både billige hoteller i Alicante og mer eksklusive hoteller på Expedia.no.

Når du reiser til Alicante kan du velge mellom mengder av hoteller som rangerer med alt fra én til fem stjerner – Alicante byr rett og slett på det meste du kan ønske deg av hoteller. Du kan velge mellom familiehoteller, forretningshoteller, golfhoteller, luksushoteller, hoteller med alt inkludert og strandhoteller – for å nevne noen av alternativene.

Attraksjoner i Alicante

Når du har bestilt flybilletter til Alicante , kan du se frem til å møtes av en by som har mye å by på. Fantastiske museer, flotte strender og Spanias høyeste badetemperatur er kun noen av de mange godene du kan nyte. På mange måter kan man si at Alicante er et drømmested for solhungrige familier. Byen har flotte strender, koselige kafeer og restauranter, og en rekke attraksjoner for barn. Den eneste “ulempen”, er at det kan være i overkant mange turister i byen. På den annen side har dette ført til at byen er godt utrustet med fasiliteter rettet mot turistene, og at språkproblemene reduseres med internasjonale skilt og menyer. Dette gjør det også enklere å ha leiebil i Alicante , siden de lokale er vant til at mange turister kjører rundt på veien.

Byen er kjent for sin marmorbelagte strandpromenade, Explanada de España. Den er av mange omtalt som Spanias vakreste strandpromenade. Det er flotte palmetrær langs begge sider av promenaden, og her finner du også en rekke stilige kafeer.

Det er samtidig mye annet spennende å se i denne byen. Et eksempel er det eventyrlige slottet Castillo de Santa Bárbara. Slottet ble opprinnelig bygd av maurerne, men senere har det blitt ødelagt og bygd opp igjen en rekke ganger. Herfra har du flott utsikt over Alicante og Middelhavet, og det er absolutt verdt et besøk. Man kan ta heis fra stranden for å komme seg dit, så attraksjonen er meget lett tilgjengelig for både store og små.

Av museer er det verdt å nevne Marq, som er byens arkeologiske museum. I 2004 ble det kåret til “European Museum of the Year” på grunn av den imponerende samlingen med keramikk og iberisk kunst.

Restauranter i nærheten av ditt hotell i Alicante

Paella er som kjent Spanias nasjonalrett. Den består av safranris blandet med skalldyr og kylling. Denne retten er å få kjøpt i nesten alle restaurantene i byen. Alicantes tradisjonelle matretter inneholder nesten alltid ris, og byen har faktisk egne risrestauranter! Skulle du føle deg sulten etter å ha besøkt slottet Castillo de Santa Bárbara, trenger du ikke gå langt for å komme til ett av byens beste spisesteder, som befinner seg i parken La Ereta.

Byens barer og utesteder ligger i hovedsak samlet i området “la zona”. Skulle det krible i dansefoten når mørket senker seg over byen, er det bare å bevege seg mot dette området. Hvis du er glad i øl, finner du også en rekke ølhaller i det samme området, og i disse hallene kan du smake på mye godt spansk øl. Det finnes mer enn nok av utesteder som kan underholde deg ut i de små timer.

Hotellbestilling: Alicante

Når du skal finne et hotell i Alicante kan det være greit å lete på en metodisk måte for å spare både tid og penger. Expedia har utviklet søkefiltre, en kartfunksjon, samt en mulighet for å angi dine reisadatoer. dette vil gjøre det lettere for deg å finne det perfekte hotellet for akkurat deg og dine ønsker.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser av hoteller i Alicante