Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Altea

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Altea

Marina Beach house 9
Hent priser
4.07 km fra sentrum
Marina Beach house 9
Altea Beach Resort
Hent priser
3.5 km fra sentrum
3.7/5Good! (3 anmeldelser)

"Ojo con el aparcamiento, es posible que no tengas sitio para aparcar el coche y te toque pegarte un buen paseo!! Lo mejor la terraza y las vistas, que son espectaculares!!! El apartamento muy normalito, no tenía cortinas, no funcionaba la luz de la habitación y del aire acondicionado salia mucho ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. mar. 2020

Altea Beach Resort
Town House Mont Verd
Calle Verde 2 -14, Altea
Hent priser
2.1 km fra sentrum
Town House Mont Verd
Hotel Ábaco Altea
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 279 kr per natt
2.46 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (35 anmeldelser)

"Utrolig koselig hotell, der vi følte oss veldig velkommen hjemme. Rent og pent og god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Hotel Ábaco Altea
Altea Paradise B&B - Adults Only
Hent priser
3.33 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (27 anmeldelser)

"El lugar tiene mucho encanto, es tranquilo y acogedor con rincones preciosos, hay detalles muy cuidados y está todo hecho con mucho gusto. La habitación era preciosa, me sentí como una princesa. Disfrutamos del jacuzzi con vistas al exterior. En fin...un paraiso y una experiencia inolvidable. Muchas ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2019

Altea Paradise B&B - Adults Only
Altea House
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 108 kr per natt
2.81 km fra sentrum
Altea House
Hostal Casa del Mar
1 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 204 kr per natt
2.81 km fra sentrum
4.9/5Exceptional! (8 anmeldelser)
Fantastisk hostel

"Et fantastisk hostel og en fantastisk service. Kan klart anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Hostal Casa del Mar
Hotel Boutique La Serena
Prisen er 1 598 kr per natt
2.52 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (21 anmeldelser)

"Lite og veldig koselig hoTel. Ypprtlig service, fantastisk frokost på terrassen. Beliggenhet midt i den gamle bydelen. Perfekt"…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2019

Hotel Boutique La Serena
Apartamentos la mar
3.5 out of 5
82 Carrer la Mar, Altea
Hent priser
2.9 km fra sentrum
3.3/5 (3 anmeldelser)

"Rent och snyggt, nyrenoverat, dåligt We-FI, lyhört"…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2018

Apartamentos la mar
SH Villa Gadea
5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 534 kr per natt
1.57 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (580 anmeldelser)
Positivt opphold.

"Vi oppgraderte til større rom med utsikt mot havet og bassengområdet. Veldig bra rom, flott bad. Veldig bra frokost buffet. Til dels mye trafikk fra veien foran hotellet. Det høres også der vi bodde. Ikke plagsomt om natten. Lite folk på hotellet. Fint å spasere langs sjøen og ikke langt til nærmeste ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2020

SH Villa Gadea
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Altea
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Altea

Hotell Altea: Leter du etter overnatting i Altea? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Altea, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Altea eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Altea, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Altea?
Hotel Ábaco Altea er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og en bar. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Cap Negret og SH Villa Gadea også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Altea hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Altea.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til Altea?
SH Villa Gadea er et populært overnattingssted på Expedia 5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 3 utendørsbassenger og 4 restauranter. Hotel Tossal d’Altea er et annet bra valg for en barnevennlig ferie. Attraksjoner som Aqualandia og Terra Mítica ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for par som skal reise til Altea?
Hotel Ábaco Altea er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og flatskjerm-TV. En annen valgmulighet for en romantisk ferie er Sjarmerende Villa med Stort Felles Svømmebasseng og Nydelig Hage i Altea Hills.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Altea?
Pierre & Vacances Altea Beach er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en bolig kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 utendørsbassenger og et sesongbasert utendørsbasseng.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Altea?
Hotel Cap Negret er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. en bolig kan dessuten friste med 2 utendørsbassenger og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for strandferien er Altea Hills - Drømmehus med Havutsikt. Wi-solarium-barbacoa-parkering og Sjarmerende Villa med Stort Felles Svømmebasseng og Nydelig Hage i Altea Hills. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Albir-stranden eller Cap Negret-stranden.
Hva er det beste luksushotellet i Altea?
Hotel Tossal d’Altea har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bassengbar. Et annet eksklusivt alternativ for ferien din er SH Villa Gadea.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Altea?
Hotel Ábaco Altea er et overnattingssted 3 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en bar og en takterrasse.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Altea?
Pierre & Vacances Altea Beach er et populært overnattingssted 3 stjerner. en bolig kan dessuten friste med golfbane i nærheten og kjøkken på rommet. Du kan spille golf på Club de Golf Don Cayo i løpet av ferien.

Nylige anmeldelser i Altea

Flere reisealternativer