Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Jonathan Feliz Ramirez på trover

Hoteller i Torrevieja

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Torrevieja

Gran Sol III
3.5 out of 5
Hent priser
4.16 km fra sentrum
Gran Sol III
Vrbo Property
Av. de las Olas, Torrevieja, Comunitat Valenciana
Hent priser
4.22 km fra sentrum
Vrbo Property
Hotel Masa International
Hent priser
3.42 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (251 anmeldelser)

"Vi fikk først et rom med litt liten balkong (109). Vi kikk imidlertid flyttet til et rom med større uteplass (126). De var veldig hjelpsomme med det når det ble ledig. Vi hadde frokost som ble kjøpt ved ankomst. Veldig bra. Bassengområdet var hyggelig. Rolig og ikke mange som brukte det. Totalt sett ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. okt. 2019

Hotel Masa International
Apartamentos Marina Playa de Torrevieja
Prisen er 440 kr per natt
0.82 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (87 anmeldelser)

"Funksjonabelt og stor leilighet 100m fra los locos stranden. God kommunikasjon og service! Sentralt."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Apartamentos Marina Playa de Torrevieja
Hotel Fontana Plaza
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 831 kr per natt
0.09 km fra sentrum
3.9/5Good! (429 anmeldelser)
Nøkkelproblem

"Bortsett fra at nøklene ikke virket første gangen, så var oppholdet utmerket"…"

Anmeldelse skrevet 22. okt. 2019

Hotel Fontana Plaza
Hotel Cano
1 out of 5
Gratis avbestilling
Prisen er 378 kr per natt
0.32 km fra sentrum
4/5Very Good! (310 anmeldelser)
Sentralt hotell i Torrevieja

"Enkelt, rent hotell sentralt i Torrevieja. Rimelig. Men dårlig frokost."…"

Anmeldelse skrevet 12. feb. 2020

Hotel Cano
Torrevieja Experience Mar Azul
3.5 out of 5
Avenida Don Juan de Austria, 5, Torrevieja
Prisen er 609 kr per natt
3.2 km fra sentrum
4/5Very Good! (2 anmeldelser)
Oseriös hyresvärd

"Fel telnr och adress till hyresvärden/studion i hotellbeskrivningen varför vi fick ringa hotels för hjälp. Värden glömde sedan att ta kort av våra pass vid inchekningen på torsdag em. Vid niotiden på lördag kväll ringde hon oss och ville komma på besök för att fota passen. Jag förklarar vänligt men ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. mar. 2019

Torrevieja Experience Mar Azul
Torrejoven Hotel
Hent priser
4.31 km fra sentrum
3.1/5 (36 anmeldelser)
Torrejoven Hotel

"Greit hotell, og bedre enn forventet. Koselig personal og rene rom."…"

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2017

Torrejoven Hotel
Apartamentos Marina Internacional
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 331 kr per natt
0.64 km fra sentrum
3.1/5 (424 anmeldelser)
Sentralt og bra nok standard

"Enkelt å finne dit, parkering utenfor bak bom koster 8 Euro pr natt, rett itenfor bom koster det gratis, resepsjonister snakker engels og spansk og fransk, rommet er stort nok for 2 personer og det er rent og pent inne og ute. Ligger helt nedd til stranden og det er også et basseng der. 2 minutterss ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Apartamentos Marina Internacional
Lloyds Beach Club Aparthotel
Hent priser
5.56 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (69 anmeldelser)

"Supert hotell. Rett på stranda . Rent og pent basseng . Store fine leiligheter med balkonger mot havet . Veldig hyggelig ansatte ."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

Lloyds Beach Club Aparthotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Torrevieja
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Torrevieja

Hotell Torrevieja: Torrevieja er et populært reisemål beliggende på Costa Blanca i Spania. Byen har mange vakre strender og en hyggelig bykjerne. Ser du etter overnatting i Torrevieja vil du ha mye å velge mellom. Enten du ønsker å bo på et hotell i Torrevieja sentrum eller nær stranden, på et billig hotell eller et eksklusivt hotell, kan du være sikker på å finne noe som passer deg.

Torrevieja: strender, sjømat og godt vær

Hvis du velger å fly til Torrevieja, kan du dra til enten Murcia eller Alicante – begge mindre enn 5 mil unna. Du kommer deg enkelt fra flyplassene til Torrevieja, hvor du kan begynne å utforske byen, strendene og de flotte omgivelsene.

Dra fra ditt hotell til noen av Torreviejas attraksjoner

Start utforskningen av Torrevieja ved å dra til byens sentrum. Her kan du beundre den vakre nyklassisistiske hovedkirken Iglesia Arciprestal de la Inmaculada Concepcion som ble opprinnelig reist i 1789. Deretter kan du rusle ned til havneområdet, hvor du blant annet finner Museo del mar y de la sal, et museum tilegnet saltproduksjonen i området. Har du satset på å leie en bil i Torrevieja, vil du dessuten lett kunne komme deg til naturparken El Parque Natural de la Lagunas de La Mata y Torrevieja, et sted man absolutt bør besøke når man er på ferie i Torrevieja. Denne naturparken består av saltlaguner og våtmarker omgitt av et unikt landskap, og er et viktig verneområde for fugler. Parken har også et moderne besøksenter og flotte gang- og sykkelstier. Du kan til og med ta et helsebringende bad i den salte sjøen hvis du vil!

Det er fortsatt hovedsakelig strendene i området som tiltrekker de fleste turistene, og spesielt Playa de la Mata, som ligger omlag 5 km nordøst for Torrevieja sentrum. Her kan du tilbringe late dager med soling, bading og vannsport, eller nyte noe godt å drikke eller spise på en av kafeene eller restaurantene langs stranden.

Spis lokale retter på et spisested i nærheten av ditt hotellrom

Torrevieja sentrum har et stort og variert utvalg av kafeer og restauranter som du kan besøke mens du oppholder deg på et hotell her. Du kan bestille typiske retter fra Middelhavet bestående av grønnsaker, kjøtt, fisk eller skalldyr, eller hvorfor ikke smake på lokale retter som fiskegryten caldero, paella, tapas eller sobresada, en paté laget av svinekjøtt, potetmos og krydder?

Utforsk Torreviejas livlige barer blant byens hoteller

I løpet av en ferie i Torrevieja kan du også oppleve byens sydende uteliv. Det finnes flere enn 100 puber, nattklubber og barer her, så du vil ha nok å velge mellom. Et av de livligste områdene er rett bak strandpromenaden, hvor man finner hele 40 barer, men mange trekker også ned til marinaen, eller til en av strendene for en drink eller to i solnedgangen. Torrevieja har barer med musikk for enhver smak – alt fra jazz og rock til house og tekno, og drar du ut av sentrum finner du nattklubber som holder åpent til langt på morgenkvisten.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Torrevieja?
Hotel Fontana Plaza er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 4 minutter å gå til Torrevieja havn. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Masa International og Hotel Playas de Torrevieja også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Torrevieja hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste rombestillinger er refunderbare så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Torrevieja.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Torrevieja?
Basert på anmeldelser er Apartamentos Marina Internacional et populært overnattingssted med 3 stjerner. en leilighet passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. Andre budsjettvennlige alternativer er Hotel Fontana Plaza og Hotel Playas de Torrevieja.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Torrevieja?
Hotel Madrid er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og vaskeritjenester. Dña Monse Hotel Spa & Golf er også en valgmulighet for familieferien. Attraksjoner som Aquopolis Torrevieja og Flamingo Aquapark passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet med alt inkludert i Torrevieja?
Hotel Playas de Torrevieja er et overnattingssted 3 stjerner. et hotell kan dessuten friste med 2 utendørsbassenger samt gratis badeland – og er en favoritt blant Expedia-reisende.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Torrevieja?
Espanhouse Aldea er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet kjøkken på rommet.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Torrevieja?
Hotel Fontana Plaza er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. en leilighet kan dessuten friste med 4 restauranter og et utendørsbasseng. Dña Monse Hotel Spa & Golf er også et bra valg nær stranden. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til La Mata-stranden eller El Cura-stranden.
Hva er det beste boutique-hotellet i Torrevieja?
Dña Monse Hotel Spa & Golf er et overnattingssted 4,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar.
Hva er det beste spahotellet i Torrevieja?
Dña Monse Hotel Spa & Golf er blant de beste spahotellene i luksuriøs stil og har restaurant, utendørs basseng, takterrasse og treningssenter. Unn deg kroppsbehandlinger, massasje eller manikyr/pedikyr på Spa Monse. Torrevieja har også andre populære spahoteller, som Hotel Playas de Torrevieja og Sea Senses Apartments - Marholidays.
Hvordan er det å overnatte i Torrevieja?
Torrevieja kan by på en marina, spa og kaffebarer, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over fotballkampene og fornøyelsesparken. Noen av byens mest populære attraksjoner er La Mata-stranden, Torrevieja havn og Aquopolis Torrevieja. I Torrevieja kan du velge mellom 1504 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Torrevieja?
Torrevieja kultursenter, Torrevieja kommunale teater og Hav- og saltmuseet er noen av kulturattraksjonene i byen. Attraksjoner som Aquopolis Torrevieja og Flamingo Aquapark er moro for både store og små. Her finner du dessuten severdigheter som Torrevieja brygge, Torre del Moro og Den ubesmittede unnfangelses kirke.
Hvordan er værsesongene i Torrevieja?
De varmeste månedene er vanligvis august og juli, med en gjennomsnittstemperatur på 24 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 12 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Torrevieja er 288 mm.

Nylige anmeldelser i Torrevieja

Flere reisealternativer