Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Calpe

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Calpe

Suitopia SOL Y MAR Suites Hotel
Hent priser
0.82 km fra sentrum
Suitopia SOL Y MAR Suites Hotel
Hotel AR Roca Esmeralda & Spa
Prisen er 874 kr per natt
2.69 km fra sentrum
3.5/5Good! (53 anmeldelser)

"Hotellet var greit, men alt for harde madrasser"…"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2019

Hotel AR Roca Esmeralda & Spa
Apartamentos Turmalina
Hent priser
2.33 km fra sentrum
3.3/5 (21 anmeldelser)
Budde på "Hippocampos"

"Hippocampos hette leiligheten eg budde på,heilt m strand og god utsikt,nerme til alt du treng..hadde ei kjempeflott veka, så kjem gjerne tilbake til Calpe igjen når muligheten byr seg :)"…"

Anmeldelse skrevet 6. apr. 2017

Apartamentos Turmalina
Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances
Hent priser
0.38 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (890 anmeldelser)
reisende

"ja det var et bra hotel litt hare senger eller var det helt bra kjempe god frokost"…"

Anmeldelse skrevet 26. sep. 2019

Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances
Apartamentos Larimar
Hent priser
2 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (33 anmeldelser)
Calpe - Spania.

"En fin rolig ferie. Likte oss i leiligheten, på stedet og på strendene. Wifi - mulighet bør komme!! En -stor- minus er at vi skrev i bestillingen at vi ville høyere opp i etasjene med sjøutsikt. Kom fra 2 til 6 etter et mindre tillegg (utvasking). Ellets grei vask som kunne ha kommet noen dager ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2015

Apartamentos Larimar
Hotel Porto Calpe
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 544 kr per natt
2.3 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (442 anmeldelser)
Hotell vi kan tenke oss og reise tilbake til

"Flott lite hotell.God servise I frokostresturangen med hyggelig betjening"…"

Anmeldelse skrevet 28. mar. 2019

Hotel Porto Calpe
Port Europa Hotel
Hent priser
1.6 km fra sentrum
4/5Very Good! (26 anmeldelser)

"В целом отель хороший, удобно расположен, хорошие номера, огромные лоджии. Достойные завтраки с горячими блюдами, много нарезки, фрукты, выпечка. Для летнего отдыха, думаю, отличный вариант. И для тех, кому интересна анимация и, если вы не "жаворонок".. Но нам в не сезон хотелось спокойного отдыха. ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2020

Port Europa Hotel
AR Diamante Beach Spa & Convention Center
Prisen er 1 090 kr per natt
2.57 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (116 anmeldelser)
Flott og komfortabelthotel

"Veldig bra overnatting og fine omgivelser. All inclusive står ikke helt i same stil."…"

Anmeldelse skrevet 11. nov. 2016

AR Diamante Beach Spa & Convention Center
Hotel RH Ifach
4 out of 5
Prisen er 1 702 kr per natt
2.19 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (375 anmeldelser)
Maur på rommene

"Fikk et rom med masse maur, fikk bytte men det var fremdeles no i det andre rommet"…"

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2019

Hotel RH Ifach
Suitopía Sol y Mar Suites Hotel
Hent priser
0.82 km fra sentrum
5/5Exceptional! (7 anmeldelser)

"Superhotel! Alles schoon, Nieuwstraat en eten was ook 100%"…"

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2019

Suitopía Sol y Mar Suites Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Calpe
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Calpe: Calpe er kanskje ikke den mest kjente av badebyene på Costa Blanca, men her finner du alt det som tiltrekker tusenvis av nordmenn til dette populære området i Spania hvert år – behagelige temperaturer året rundt, nydelige strender og gjestfrie mennesker. Utvalget av overnattingssteder er godt, og det er enkelt å finne et hotell i Calpe som passer dine behov.

Det bor omtrent 30 000 mennesker i Calpe, men i juli og august stiger byens folketall til rundt 200 000. Leter du etter overnatting i Calpe på denne tiden av året, kan det derfor være lurt å bestille god tid i forveien. Det er verd å merke seg å prisene på hotellrom i Calpe stiger en god del i høysesongen.

Det er ikke bare solhungrige turister som søker til Calpe. Byen mest kjente landmerke, Calpeklippen, rager 322 meter over havet, er stupbratt og stiger rett opp av havet. Det er ikke til å undres over at den spektakulære klippen er et populært reisemål for klatrere fra hele verden.

Strandnære hoteller i Calpe

For mange nordmenn er rekreasjon og avslapning viktige kriterier når de reiser til Costa Blanca. Selv om bybildet i Calpe domineres av høyhus, kan kystområdet i Calpe skilte med 14 sandstrender og flere idylliske små bukter. For mange er det attraktivt å bo nær sjøen, og langs hele kyststripen finner du hoteller i Calpe. Her kan du velge mellom store hotellkomplekser med de fleste fasiliteter, leilighetshoteller, bungalower og rimeligere pensjonater.

60 prosent av innbyggerne i Calpe er utlendinger. Mange av dem har oppdaget de gunstige helsemessige effektene klimaet gir – blant annet revmatisme, men også en rekke andre lidelser. De høye fjellene skiller kysten fra den indre delen av landet og hindrer de kalde vindene å nå frem. Det gir milde temperaturer året rundt, og med mer enn 300 soldager i året kan du nesten være garantert skyfri himmel når du besøker Calpe.

Billige hoteller i Calpe

Spania er kjent for sin rike kulturhistorie. Calpe er intet unntak, og byen har vært bebodd siden bronsealderen. For den kulturinteresserte finnes det mange romerske og arabiske etterlevninger i byen. For mange som reiser til Calpe vil gamlebyen være et attraktivt mål. Den ligger i den øvre delen av byen og utmerker seg ved sine hvitkalkede hus, trange gater og bymurer fra svunne tider. Det arkeologiske museet ligger sentralt plassert i gamlebyen, og her kan du bivåne en rekke funn fra perioden 300 – 800-tallet.

Er du på jakt etter billig overnatting i Calpe, er gamlebyen absolutt et sted å kikke nærmere på. Her finner du små, trivelige overnattingssteder vegg i vegg med historiske bygninger. Standarden er ofte enkel, men disse hotellene i Calpe er ofte familiedrevet og kjennetegnes av personlig service og trivelig atmosfære.

Med bare én time til flyplassen i Alicante, vil de fleste foretrekke å reise med fly til Calpe. Det går direkteflyvninger fra flere norske byer året rundt, og estimert reisetid fra byene sør for Trondheim er rundt fire timer. En rekke bilutleiefirmaer har avdelinger på flyplassen i Alicante, og ønsker du leiebil i Calpe, kan du enkelt bestille hos en av dem før avreise fra Norge.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Calpe?
Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. AR Diamante Beach Spa & Convention Center er også et toppvalg for turen din basert på anmeldelser.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Calpe hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Calpe.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Calpe?
Basert på anmeldelser er Residencial Terra de Mar et populært overnattingssted med 1 stjerne. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og aircondition. Et annet bra valg for et budsjettvennlig opphold er Hotel Porto Calpe.
Hva er det beste hotellet for familier i Calpe?
Hotel RH Ifach er et populært overnattingssted på Expedia 4 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant. Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances er et annet bra valg for familieferien. Attraksjoner som Aqualandia og Terra Mítica ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet med alt inkludert i Calpe?
Hotel RH Ifach er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en restaurant samt en bassengbar – og er en favoritt blant Expedia-reisende.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Calpe?
Apartamento Playa Arenal Calpe er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og 10 strandbarer.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Calpe?
Hotel Bahía Calpe by Pierre & Vacances er et populært overnattingssted med strand i nærheten. en leilighet kan dessuten friste med 3 utendørsbassenger og gratis wi-fi. Hotel RH Ifach er også et bra overnattingssted nær stranden. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til La Fossa-stranden eller Arenal-Bol-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Calpe?
Gran Hotel Sol y Mar har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 2 restauranter og 3 barer.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Calpe?
Residencial Terra de Mar er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et overnattingssted kan blant annet friste med både spa med full service og en takterrasse.
Hva er det beste overnattingsstedet i Calpe hvis man vil bo i nærheten av historiske severdigheter?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Porto Calpe er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Youth Hostel 4You og Hotel RH Ifach. Du kan også besøke kjente landemerker som Peça Tower, Llavador de la Font og Baños De La Reina arkeologiske utgravninger.
Hva er det beste spahotellet i Calpe?
AR Diamante Beach Spa & Convention Center er blant de beste spahotellene med restaurant, treningssenter og bar/lounge. Tilbring en ettermiddag i spa-avdelingen, som kan by på både ansiktsbehandlinger, hydroterapi og kroppsinnpakninger. Calpe har også andre populære spahoteller, som Apartamentos Hipocampos og Gran Hotel Sol y Mar.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Calpe?
Calpe kan by på et havneområde og sjømat, som de besøkende liker godt. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet kirkene. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Albir-stranden, Aqualandia og Benidorm palass. I Calpe kan du velge mellom 2261 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Calpe

Flere reisealternativer