Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Denia

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Denia

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa
5 out of 5
Alquería de Ferrando, s/n, Denia, Alicante
Prisen er 1 540 kr per natt
4.48 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (274 anmeldelser)
Bra feriedager i fint område.

"Fint, rolig område. Bra hotell. Litt slitt (tepper på rom) og lytt mellom rommene. Middagsbuffet middels, thai-alternativ var bra. Fint med leiebil på koselige små veier i området."…"

Anmeldelse skrevet 19. apr. 2015

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa
Hotel El Raset
3 out of 5
Calle Bellavista, 1, Denia, Alicante
Prisen er 1 087 kr per natt
0.58 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (155 anmeldelser)
Sentralt og moderne Hotel i Denia

"Trivelig Hotel like på havnen i Denia. Hotellet og rommene var rene og moderne innredet. Trivelig personale som ordnet opp og var hjelpsomme. Hotel El Raset ligger i gådistanse både til strand, sentrum og gamlebyen. Frokosten var enkel, men vi ble mette."…"

Anmeldelse skrevet 22. mai 2019

Hotel El Raset
Camping Los Llanos
2 out of 5
Partida Deveses, 32, Denia, Alicante
Prisen er 366 kr per natt
11.1 km fra sentrum
3.1/5 (28 anmeldelser)

"Reception was efficient, welcoming & helpful. Accommodation was perfect.WIFI was poor. Easy walk to the beach. Great place to stay."…"

Anmeldelse skrevet 15. mai 2019

Camping Los Llanos
Port Denia Hotel
3 out of 5
Carretera de Dénia A Xábia, 48, Denia, Alicante
Hent priser
1.25 km fra sentrum
3.7/5Good! (43 anmeldelser)
Port de denia

"Hotel and staff good. Hotel structure very tired two out of three lift mot working most days"…"

Anmeldelse skrevet 11. jan. 2020

Port Denia Hotel
La Posada del Mar Hotel
4 out of 5
Placa de les Drassanes, 2, Denia, Alicante
Prisen er 1 827 kr per natt
0.57 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (186 anmeldelser)
Good hotel, cosy common areas. Ok breakfast

"Cosy hotel. Our room nice with a balcony and beautiful views. Convenient parking. Rooms a bit outdated."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

La Posada del Mar Hotel
Serviden Aquamarina
3 out of 5
Partida Palmars Nord, cTra. Las Marinas km.5, Denia, Alicante
Hent priser
5.19 km fra sentrum
4/5Very Good! (10 anmeldelser)
Apartamento familiar

"Fui con mi mujer y mi hija y disfrutamos de las facilidades que ofrece el sitio (piscina, pista de pádel). Quizás esté un poco alejado de Denia (aproximadamente a 2,5km), con lo que el desplazamiento al pueblo se hace más pesado."…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2016

Serviden Aquamarina
Hotel Oasis
1 out of 5
Carrer Boga, 5, Denia, Alicante
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 478 kr per natt
1.08 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (6 anmeldelser)
Fantastic little find!

"We stayed here for a one night stop over before moving into a large villa with friends for two weeks. What a find this was - great value, family suite was a huge room for the four of us. Great facilities - small but lovely pool, great bar and restaurant and fabulous location. Fantastic value. I would ..."…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2013

Hotel Oasis
Hotel Costa Blanca
3 out of 5
C/ Pintor Llorens, 3, Denia, Alicante
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 733 kr per natt
0.38 km fra sentrum
3.9/5Good! (171 anmeldelser)
Ok.

"Grei beliggenhet, hyggelig personale."…"

Anmeldelse skrevet 2. jan. 2020

Hotel Costa Blanca
Hotelet de la Raconà
3 out of 5
Camí Ample 19, Denia, Alicante
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 988 kr per natt
3.09 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (20 anmeldelser)

"Staff were very helpful and made it a relaxing stay"…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2019

Hotelet de la Raconà
Hotel Villamor
2 out of 5
Cami Entrador de Llobell, 1, Denia, Alicante
Prisen er 839 kr per natt
2.93 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (47 anmeldelser)

"Fantastisk betjening, gratis parkering utforbi, god seng, god dusj, superior rom er best p.g.a stor balkong, litt vel enkel frokost men gjør nytten. Nytt og moderne, rent og pent. God beliggenhet, men litt langt å gå inn til sentrum. Billig med taxi ☺️"…"

Anmeldelse skrevet 26. mai 2019

Hotel Villamor
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Denia
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Denia

Hotell Denia: Leter du etter overnatting i Denia? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Denia, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Denia eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Denia, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Denia?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa et av de beste valgene for turen din. Et hotell 5 stjerner kan blant annet friste med spa med full service og 3 restauranter. Noen andre muligheter for reisen din er Port Denia Hotel og Hotel El Raset.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Denia hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i Denia.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Denia?
Basert på anmeldelser er Hostal Cristina et populært overnattingssted med 1 stjerne. et overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant.
Hva er det beste hotellet for familier i Denia?
Hotel Rosa er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant. Hotel Les Rotes er også en valgmulighet for en barnevennlig ferie. Attraksjoner som Dinopark ligger i området og kan friste med moro for hele familien.
Hva er det beste overnattingsstedet for par som skal reise til Denia?
Ricky’s Village El Patio er en favoritt blant parreisende. en leilighet kan blant annet friste med kjøkken på rommet og private terrasser.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Denia?
Hotel Costa Blanca er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et treningssenter. Hotel Les Rotes er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Denia?
Hotel El Raset er et bra valg for strandferien. Hotel Les Rotes er også et bra alternativ nær stranden. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Denia strand eller Les Marines-stranden.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Denia?
Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og spa med full service.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Denia?
Hotel Les Rotes er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bassengbar. Hotel Villamor og Palau Verd Hotel er to andre boutique-hoteller.
Hva er det beste golfhotellet i Denia?
Hotel Buenavista Denia-Adults Only er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en golfbane i nærheten og utendørsbasseng. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Hotel Les Rotes og Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa. Du kan spille golf på La Sella golfbane i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Denia for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Hostal Loreto er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et overnattingssted kan blant annet friste med 2 restauranter og gratis frokost. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hotel Nou Romà og Hotel El Raset. Denia festning og arkeologiske museum og Cova de L’Aigua er to kjente landemerker som også er verdt et besøk.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Denia?
Denia kan by på en marina, som de besøkende liker godt. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Denia Marina, Jávea havn og Arenal-strand. I Denia kan du velge mellom 1821 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylige anmeldelser i Denia

Flere reisealternativer