Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Elche

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Elche

Myflats Infinity View
3.5 out of 5
Calle Valladolid 117, Elche
Prisen er 1 416 kr per natt
16.18 km fra sentrum
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)

"Cet établissement est vraiment luxueux. Il est incroyable. La vue est formidable! L’accueil et le service sont digne les plus grands hôtels!"…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Myflats Infinity View
Luksusvilla med Basseng Matola Algoda Elche Alicante Costa Blanca Spania
3 (14) Camino el Hondo, Algoda-Matola, Elche, Comunitat Valenciana
Hent priser
7.12 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (27 anmeldelser)
Lovely holiday, great Villa

"Cannot praise this highly enough. Often the website images don't live up to the reality when you arrive - not so in this case. This villa is gorgeous. Spacious, extremely well equipped, very clean when we arrived - and no excuses for not keeping it clean throughout yous stay as there is ample supply ..."…"

Anmeldelse skrevet 15. aug. 2019

Luksusvilla med Basseng Matola Algoda Elche Alicante Costa Blanca Spania
Infinity View Apartments - Marholidays
Hent priser
16.04 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Flott leilighet med to soverom og to bad og velutstyrt ellers. Vi reiste to voksne og to store barn og hadde god plass. Utrolig stor og flott terrasse, men det kom lite sol inn på den da terrassen over skygget. Utsikten var veldig fin og ut mot havet. Gang avstand ned til stranden. Flott strandpromenade ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. jul. 2017

Infinity View Apartments - Marholidays
La Marina Resort
Hent priser
15.63 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (2 anmeldelser)
Dejligt sted!

"Perfekt til familieferie."…"

Anmeldelse skrevet 20. okt. 2019

La Marina Resort
Hotel ibis Elche
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 460 kr per natt
2.95 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (223 anmeldelser)

"Alt var bra,tidlig innsjekking,god frokost,hyggeligpersonale."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Hotel ibis Elche
Hotel Campanile Elche
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 383 kr per natt
2.09 km fra sentrum
3.8/5Good! (240 anmeldelser)
Fint hotell med enestående personale

"Flott hotell nær flyplassen. Passer ypperlig ved tidlig avgang. Svært hyggelig personale."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2017

Hotel Campanile Elche
Hotel Port Elche
Hent priser
7.94 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (182 anmeldelser)
Veldig bra hotel til vårt formål denne gangen.

"Veldig bra hotel selv om beliggenheten var midt i et Industriområde. (dette var vi klar over før vi booket) Vi skulle bare overnatte 1 natt pga tidlig flyavgang fra Alicante Airport."…"

Anmeldelse skrevet 3. nov. 2019

Hotel Port Elche
Hostal Meseguer
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 454 kr per natt
14.29 km fra sentrum
3.9/5Good! (249 anmeldelser)

"Bedre enn forventet og i nærheten av flyplassen"…"

Anmeldelse skrevet 17. feb. 2020

Hostal Meseguer
Hotel Montemar
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 426 kr per natt
14.65 km fra sentrum
3.7/5Good! (9 anmeldelser)

"Very good except no English tv"…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

Hotel Montemar
Huerto Del Cura Hotel
Hent priser
0.96 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (378 anmeldelser)
Oase

"Flott hotell som ligger i en oase av palmer. Nydelige rom (bungalower), flott basseng og god mat i restauranten. Trives veldig godt her. Kommer gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019

Huerto Del Cura Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Elche
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Elche: Spania går aldri av moten, og for varmehungrige nordmenn er det ingen andre steder vi heller besøker enn middelhavskysten i dette deilige landet. Turen går gjerne til Alicante, og den nest største byen i provinsen, Elche, blir stadig mer populær. Her går historie og samtid hånd i hånd på en måte som føles mer autentisk enn mange andre steder.

Denne tilknyttingen til historien er lett å kjenne når du leter etter overnatting i Elche: Mange av byens hoteller drives ut av gamle bygninger som tidligere har vært herskapshus og byvillaer, men som nå har fått en ansiktsløftning. Det er naturligvis også lett å finne hoteller i Elche som har bygget sine egne, dedikerte bygninger.

Hvis du vil reise til Elche, er det bare å begynne letingen. Internett formelig renner over av gode tilbud på hoteller i Elche, og gjennom reiserelaterte søkemotorer kan du finne komplette tilbud med både flyreise, leiebil og hotell. Les litt mer om hva byen kan lokke deg med i de neste avsnittene.

Hotellrommene i Elche

Det er både billig og enkelt å fly til Elche: Det går direkteruter til Alicante lufthavn fra flere norske flyplasser opptil flere dager i uken. Fra flyplassen tar det i underkant av en halvtime å kjøre til Elche. Hotellet du bor på kan ofte hjelpe deg å organisere henting, så du slipper å styre med offentlig transport i det du lander. Bekreft med hotellet ditt etter at du har bestilt, så kan du kanskje til og med få transporten inkludert i prisen!

Selv når du bor på billige hotell i Elche kan du regne med å bo fint i luftige, lyse rom. Bruker du litt mer penger, kan du sikre deg innlosjering med balkong. Da kan du nyte solnedgangen over fjellene, mens du nipper til et glass med noe godt i og hører lyden av byen i bakgrunnen. Har du litt flaks, er balkongen din rettet mot en liten plaza der noen gatemusikanter underholder lokalbefolkningen med tradisjonelle sanger.

Finn et billig hotell i Elche

Den aller beste måten å komme seg hit hvis du allerede er i Spania, er ved hjelp av en leiebil. I Elche finner du enkelt parkering, enten midt i byen eller ved hotellet. Elche er i store deler anlagt som en kvadratur, og det kan derfor være vanskelig å finne frem med bil. Sørg derfor for at leiebilen du skaffer deg til denne turen har GPS, slik at du finner veien dit du skal.

Allikevel bør du parkere bilen, i hvert fall i noen timer, og ta en spasertur i de koselige gågatene i de gamle kvartalene i byen. Her er det tett med fortausrestauranter, shoppingmuligheter og annet man kan ønske å få ut av en byferie, samtidig som du kan komme deg til stranden på under en halvtime med bilen. Byer som Los Arenales del Sol, Santa Pola og La Marina er innen kort kjøreavstand og lokker med deilige strender og mulighet for både bading, fiske og andre aktiviteter i vannet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Elche?
Basert på tilbakemeldinger fra reisende er Hotel Areca et av de beste valgene for turen din. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og innendørsbasseng. Noen andre muligheter for reisen din er Hotel Port Elche og Huerto Del Cura Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Elche hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste romreservasjoner er refunderbare så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før planlagt ankomst. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og bruk filteret <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Elche.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Elche?
Basert på anmeldelser er Huerto Del Cura Hotel et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og et utendørsbasseng. Noen andre rimelige alternativer er Hostal Meseguer og Hotel Areca.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Elche?
Arenales Playa er et populært valg for familier på Expedia. Denne leiligheten kan blant annet friste med barnebasseng og kjøkken på rommet. Noen andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Huerto Del Cura Hotel og Hotel Areca. Rio Safari Elche er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Elche?
Huerto Del Cura Hotel er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med utendørs bespisning og en bassengbar.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Elche?
Hotel ibis Elche er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og gratis wi-fi.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Elche?
Hotel Areca er et bra valg for strandferien. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til La Marina-stranden eller Arenales-stranden.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Elche?
Hotel Jardín Milenio har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Et annet eksklusivt alternativ for turen din er Hotel Areca.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Elche?
Hotel Areca er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet i Elche for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Hotel Campanile Elche er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et hotell kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder hvis du vil lære mer om stedets historie, er Hostal Meseguer og Huerto Del Cura Hotel. Du kan også besøke kjente landemerker som Santa Maria-basilikaen, Altamira-palasset og Elche arabiske bad.
Hvordan er det å overnatte i Elche?
Elche kan by på botaniske hager og barer, som de besøkende liker godt. Turister som besøker byen, kan også glede seg over museene, kunstmiljøet og kirkene. Noen av byens mest populære attraksjoner er La Marina-stranden og Arenales-stranden. I Elche kan du velge mellom 181 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Elche?
Elche paleontologisk museum, Museu de la Festa og Elche arkeologisk og historisk museum er noen av kulturattraksjonene i byen. Her finner du dessuten severdigheter som Santa Maria-basilikaen, Altamira-palasset og Elche arabiske bad. Byen har vakre naturomgivelser og kan friste med blant annet botaniske hager og steder som La Marina-stranden, Arenales-stranden og Palmeral de Elche.

Nylige anmeldelser i Elche

Flere reisealternativer