Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i San Francisco

Se de 44 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i San Francisco

San Francisco – aktiviteter i en av storbyene i USA

San Francisco er en by i California i USA. Byen har et relativt lite areal og dette gjør den til en av de mest folketette byene i hele landet. Byen ble grunnlagt av spanske kolonister på slutten av 1700-tallet da de opprettet et fort og en misjonsstasjon her. Stedet er omringet av sjøen på tre kanter og dette skaper et spesielt klima med variasjoner i temperatur og nedbør. Det er mange ting å gjøre i San Francisco

uansett hvem du velger å reise sammen med.

Opplevelser i sentrum av San Francisco

For å bli bedre kjent i byen når du ankommer kan det være lurt å ta en tur med sightseeingbussen. Da får du en rask oversikt over områdene og de største severdighetene. Du kan også velge å se deg rundt i byen fra en sykkel eller for eksempel en segway. Prøv også en tur med de unike kabelsporbanene i de bratte gatene i byen. Dette er den eneste byen i verden hvor du fremdeles kan bli med på kabelsporbaner som kjøres manuelt. En tur på Walt Disney Family Museum er et must for den som er glad i Disney. Chinatown i San Francisco er vel verdt et besøk. Her finner du også ett av det største kinesiske samfunnene utenfor Kina. Du kan bli med på et cruise i Golden Gate-bukten og se den berømte broen fra vannet. Ta også en tur til Pier 39 hvor du kan se på sjøløvene eller sette deg på en kafe og kikke på livet i havna. En kort spasertur fra byen ligger Lands End hvor du får en fantastisk utsikt over byen og buken. Spaserturen tar deg gjennom et enkelt terreng med mange flotte naturopplevelser.

San Francisco – ting å gjøre i nærområdet

Det er mange aktiviteter i San Francisco og området rundt for deg som vil litt ut av byen. Du kan for eksempel bli med på cruise rundt fengselsøya Alcatraz. Fengselet ble stengt i 1963 og er i dag et museum hvor du kan se cellene til berømte fanger som Al Capone og Frank Morris. Du kan også bli med på en dagstur til Yosemite nasjonalpark. Her kan du utforske fosser og bratte klipper. Velger du en tur med en guide får du i tillegg vite mye om både dyreliv og historien til området. Hvis du vil ut på havet kan du være med på forskjellige seilturer som går fra havneområdet. Her kan du velge selv hvor lange og utfordrende turer du ønsker å delta på. Du kan også for eksempel bli med på hvalsafari! Det er i tillegg flere dagsturer du kan velge å bli med på i byen og den umiddelbare nærheten. En guid tar deg da med til stedene som ligger litt utenfor de fleste turistmagnetene slik at du også får sett litt mer av det ekte San Francisco.

Kart

Discover neighborhoods in San Francisco

San Francisco sentrum

San Francisco sentrum kan friste med blant annet interessante museer, spennende butikker og kjente kunstgallerier. Du kan også få med deg populære attraksjoner som San Francisco Museum of Modern Art og Westfield San Francisco Centre. Vil du se mer av byen, er det bare å hoppe på metroen på Powell St. Station eller Montgomery St. Station.

ArkitekturUrbantMuseer

Union Square

Union Square kan friste med både flerfoldige kaféer og spennende butikker. Du bør også få med deg Westfield San Francisco Centre og SHN Curran Theatre. For å utforske byen er det bare å hoppe på metroen på Powell St. Station.

ShoppingUrbantMiddag

Fisherman's Wharf

Fisherman's Wharf kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg severdigheter som Ripley's Believe It Or Not-museum og Vokskabinettet i Fisherman's Wharf.

TurMiddagShopping

North Beach

Spennende butikker er bare én av grunnene til at mange reiser til North Beach. Hvis du har tid til å utforske litt, bør du ta turen til Aquarium of the Bay og Pier 39.

TurMiddagGåturer

Nob Hill

Spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Nob Hill, og mens du er i byen, bør du ta turen til Van Ness Avenue og Grace-katedralen.

MiddagKatedralerUrbant

Marina-distriktet

Marina-distriktet kan friste med både flotte havneområder og spennende butikker. Du bør også få med deg Palace of Fine Arts og Fort Mason mens du utforsker byen.

SlottTurFugletitting