Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til San Francisco

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til San Francisco

Flyvninger til San Francisco

San Francisco er et populært reisemål for nordmenn som besøker USA. Byen ligger i California på vestkysten, og er, til tross for å være en småby i amerikansk målestokk, en av de mest kjente byene i landet. Det er utrolig mye å se som turist i San Francisco, og den mest kjente attraksjonen i byen er Alcatraz. Det går daglig fly til San Francisco internasjonale lufthavn fra en rekke av flyplassene i Norge. Bruker du Expedia når du skal bestille flybilletten din, er du sikret best mulig pris. Vi gir deg også gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Det er ingen direkte flyvninger fra Norge til San Francisco, så man må belage seg på én eller flere mellomlandinger for å komme seg til byen. Mellomlandingene gjøres ofte i London, Amsterdam eller Los Angeles. På grunn av dette er reisetiden omtrent den samme (+/- 1 time) uansett hvilken flyplass du reiser fra i Norge.

Alcatraz er som nevnt den største turistattraksjonen i San Francisco, og det er jevnlige omvisninger ute på øya hvor dette kjente fengselet ligger. Det er også mye annet spennende man kan se og gjøre i byen, og det er obligatorisk med en tur over Golden Gate-broen – som er et av byens viktigste symboler og verdens nest største hengebro. Det er også mange spennende museer i byen, som Ripleys Believe It Or Not Museum og Musee Mechanique. Havneområdet i byen er verdenskjent, og langs havnen finner du mange koselige restauranter og kafeer.

Flyreiser til San Francisco fra flyplasser i Norge

Med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til San Francisco fra flyplassene i Norge – så husk å ta turen innom Expedia før du bestiller billetten din!

Flytiden til San Francisco varierer en god del, avhengig av hvor mange mellomlandinger reiser din har. De raskeste reisetidene er på rundt 15 timer, men er du uheldig med mellomlandingene kan reisetiden fort bli på over 20 timer.

Som norsk statsborger er det i utgangspunktet krav om visum for å reise til San Francisco, men dersom du benytter deg av nettstedet https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ før du reiser slipper du dette for ferieturer til USA.

Flyreiser til San Francisco internasjonale lufthavn

San Francisco internasjonale lufthavn er den største flyplassen i området rundt San Francisco, og rundt 45 millioner flypassasjerer er innom flyplassen årlig (2013). I California er det bare Los Angeles internasjonale flyplass som er travlere.

Flyplassen ligger 21 km sør for bykjernen, ikke langt fra de mindre byene Millbrae og San Bruno. Det er ikke noe problem å komme seg fra flyplassen og inn til byen, det går blant annet tog fra BART-stasjonen og busser fra utenfor flyplassen.

Flyreiser til Oakland internasjonale flyplass

Oakland internasjonale flyplass er en mye mindre flyplass som ligger like sør for Oakland, på øya Bay Farm Island. Omtrent 10 millioner passasjerer er innom flyplassen hver år, og flyplassen brukes hovedsakelig av lavprisselskaper.

Det er like enkelt å komme seg fra denne flyplassen til San Francisco som det er å komme seg til San Francisco fra hovedflyplassen, siden BART-togene også har en rute ut til Oakland internasjonale flyplass. Reisetiden er omtrent den samme som fra SFO, rundt 30 minutter .

Informasjon om flyreiser til San Francisco

Ankomstflyplass San Francisco
Ankomstflyplassens IATA-kode SJC

Populære flyvninger til San Francisco

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.