Billige flybilletter til San Francisco

Billige flyreiser til San Francisco

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 181 kr for enveisflyvninger og 3 999 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
American Airlines
Delta
American Airlines
Scandinavian Airlines
Delta
Lufthansa
Lufthansa
Condor
Turkish Airlines

Fly til San Francisco

Flyvninger til San Francisco

San Francisco er et populært reisemål for nordmenn som besøker USA. Byen ligger i California på vestkysten, og er, til tross for å være en småby i amerikansk målestokk, en av de mest kjente byene i landet. Det er utrolig mye å se som turist i San Francisco, og den mest kjente attraksjonen i byen er Alcatraz. Det går daglig fly til San Francisco internasjonale lufthavn fra en rekke av flyplassene i Norge. Bruker du Expedia når du skal bestille flybilletten din, er du sikret best mulig pris. Vi gir deg også gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Det er ingen direkte flyvninger fra Norge til San Francisco, så man må belage seg på én eller flere mellomlandinger for å komme seg til byen. Mellomlandingene gjøres ofte i London, Amsterdam eller Los Angeles. På grunn av dette er reisetiden omtrent den samme (+/- 1 time) uansett hvilken flyplass du reiser fra i Norge.

Alcatraz er som nevnt den største turistattraksjonen i San Francisco, og det er jevnlige omvisninger ute på øya hvor dette kjente fengselet ligger. Det er også mye annet spennende man kan se og gjøre i byen, og det er obligatorisk med en tur over Golden Gate-broen – som er et av byens viktigste symboler og verdens nest største hengebro. Det er også mange spennende museer i byen, som Ripleys Believe It Or Not Museum og Musee Mechanique. Havneområdet i byen er verdenskjent, og langs havnen finner du mange koselige restauranter og kafeer.

Flyreiser til San Francisco fra flyplasser i Norge

Med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter til San Francisco fra flyplassene i Norge – så husk å ta turen innom Expedia før du bestiller billetten din!

Flytiden til San Francisco varierer en god del, avhengig av hvor mange mellomlandinger reiser din har. De raskeste reisetidene er på rundt 15 timer, men er du uheldig med mellomlandingene kan reisetiden fort bli på over 20 timer.

Som norsk statsborger er det i utgangspunktet krav om visum for å reise til San Francisco, men dersom du benytter deg av nettstedet https://esta.cbp.dhs.gov/esta/ før du reiser slipper du dette for ferieturer til USA.

Flyreiser til San Francisco internasjonale lufthavn

San Francisco internasjonale lufthavn er den største flyplassen i området rundt San Francisco, og rundt 45 millioner flypassasjerer er innom flyplassen årlig (2013). I California er det bare Los Angeles internasjonale flyplass som er travlere.

Flyplassen ligger 21 km sør for bykjernen, ikke langt fra de mindre byene Millbrae og San Bruno. Det er ikke noe problem å komme seg fra flyplassen og inn til byen, det går blant annet tog fra BART-stasjonen og busser fra utenfor flyplassen.

Flyreiser til Oakland internasjonale flyplass

Oakland internasjonale flyplass er en mye mindre flyplass som ligger like sør for Oakland, på øya Bay Farm Island. Omtrent 10 millioner passasjerer er innom flyplassen hver år, og flyplassen brukes hovedsakelig av lavprisselskaper.

Det er like enkelt å komme seg fra denne flyplassen til San Francisco som det er å komme seg til San Francisco fra hovedflyplassen, siden BART-togene også har en rute ut til Oakland internasjonale flyplass. Reisetiden er omtrent den samme som fra SFO, rundt 30 minutter .

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i San Francisco?
Mange foretrekker å fly til San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass) når de skal til denne flotte byen. Det finnes imidlertid flere enn én flyplass i området, så husk på det når du skal bestille fly.
Hvor langt er det til San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass) fra sentrum av San Francisco?
Det er 19 km fra San Francisco lufthavn (SFO) til sentrale San Francisco. Det kan være en god idé å sjekke ut den beste reisemåten fra terminalen til sentrum før ankomst.
Kan jeg fly til San Francisco nå?
Går du til vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for San Francisco, før flyet letter. Det legges ut informasjon om alt fra karantenekrav til råd fra helsemyndighetene, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til San Francisco?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til San Francisco, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til San Francisco med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til San Francisco, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i San Francisco?
Reisende som skal fly til San Francisco har mange alternativer å velge fra. Avhengig av hvor du planlegger å dra og de eksisterende tilbudene, vil du sannsynligvis fly til San Francisco, CA (SFO-San Francisco internasjonale flyplass) (19 km fra sentrum), San Jose, CA (SJC-Norman Y. Mineta San Jose internasjonale flyplass) (65 km fra sentrum) eller OAK (19 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til San Francisco?
50 flyselskaper flyr til San Francisco fra 127 flyplasser i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til San Francisco?
Alaska Airlines, United Airlines og Delta Air Lines tilbyr de fleste flyvningene til San Francisco. De fleste av flyvningene ankommer fra Los Angeles, med Alaska Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til San Francisco?
Det går mye raskere å fly til et sted uten lange stopp underveis. Hvis du skal til San Francisco, så går det omtrent 5353 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til San Francisco avreise fra?
Flyvninger til San Francisco fra flyplasser i Glendale, Los Angeles og Inglewood, blir fort utsolgt.
Hvor lang er flyturen til San Francisco?
Hvis det er Glendale du reiser fra, må du regne med en flytur på ca. 2 t og 25 min før du ankommer San Francisco. Fra Los Angeles tar det rundt 1 t og 15 min, og fra Inglewood 2 t og 31 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til San Francisco?
Ikke vent for lenge med å kjøpe billetter. Dette er et av triksene lure jetsettere bruker for å få de beste tilbudene. Hvis du bestiller tidlig, er valgmulighetene flere, og flybillettene er billigere. Ikke nok med det. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Flyprisene kan variere avhengig av hvilken flyplass du går for. Husk dessuten å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. Og sist, men ikke minst: Kjøp billetter tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med gode råd og hell kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til San Francisco?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du har planlagt bra. Vi har noen gode tips, slik at du kan få en pangstart på ferien til San Francisco.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Trikset for å få en flott flyreise er å pakke håndbagasjen før du drar. Vi begynner med det viktigste: pass, reiseinformasjon, kredittkort og eventuelle medisiner. Deretter bør du pakke ting som holder deg underholdt, som PC eller noe godt lesestoff. Mange tar også med seg ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, våtservietter og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Sjekk at du ikke har en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er lett antennelige eller eksplosive produkter som blekemidler og aerosolbokser samt gelé og væske i beholdere som rommer mer enn 100 milliliter.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Komfort bør være en prioritet når du skal velge hva du skal ha på deg på flyet. Det er også lurt å ha på behagelige sko ettersom det er normalt at føttene hovner opp litt. Flate, romslige sko er et bra valg.
  • Den alvorlige tilstanden som heter DVT (dyp venetrombose), er en risiko på lengre flyreiser. Den kommer av blodproppdannelser som oppstår på grunn av dårlig blodsirkulasjon. For å unngå denne tilstanden er det smart å gå litt rundt og gjøre fot- og benøvelser mens du sitter i setet. Du kan også redusere risikoen ved å ha på kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til San Francisco?
Hvis du forbereder deg før du drar til flyplassen, er det større sjanse for at turen til San Francisco blir enkel og problemfri. Gå gjennom tipsene våre for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og pass i kontrollen. Ha dette lett tilgjengelig, så går alt mye raskere.
  • Så er det røntgenmaskinen sin tur. Ta av deg alt som kan få metalldetektoren til å pipe. For eksempel hodetelefoner eller øretelefoner samt yttertøy. Alt må gjennom røntgenmaskinen.
  • Elektroniske enheter som telefoner og laptoper må også legges i en kasse for å gjennomlyses. Det er ingen grunn til bekymring – du er på nettet igjen om kort tid.
  • Ta ut all væske og gelé fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må nemlig sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Du blir kanskje bedt om å ta av skoene og sende dem gjennom maskinen, så det er smart å ha på praktiske sko.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med skarpe eller spisse gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ta med deg slike ting, må du legge dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til San Francisco
Ankomstflyplass
San Francisco internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
SFO
Ankomstby
San Francisco
Pris tur-retur
1 076 kr

Populære flyvninger til San Francisco

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 181 kr for enveisflyvninger og 3 999 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

TAP Portugal
American Airlines