Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i San Francisco

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i San Francisco

The Park Central San Francisco
4 out of 5
50 3rd St, San Francisco, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 545 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.5 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (6,615 anmeldelser)
Fantastisk hotell og beliggenhet for en langhelg

"Hotellet møtte alle våre forventninger med god komfort og service. Beligenheten var også perfekt for å utforske byen i ulike retninger. Kan anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2019

The Park Central San Francisco
Hilton San Francisco Financial District
4 out of 5
750 Kearny St, San Francisco, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 174 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
0.9 km fra sentrum
3.9/5Good! (3,307 anmeldelser)
Great hotel, but no free WiFi. Convenient location

"Great hotel. But no free WiFi and no refridgerator in the room. Both these things are standard even at many motels, so terribly bad that a hotel of this class do not have this. Parking is free if you have the parking ticket validated in the reception before you leave. Convenient location with walking ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2019

Hilton San Francisco Financial District
Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf
4 out of 5
2500 Mason St, San Francisco, CA
2 458 kr
per natt
20. apr.–21. apr.
2.22 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (5,885 anmeldelser)

"Meget sentralt beliggende ift Fishermans Wharf, cable cars og andre turistattraksjoner. Rene greie rom, god service og hyggelig personale. Dyr garasjeleie for parkering av bilen."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Hotel Riu Plaza Fisherman's Wharf
Hotel Spero
4 out of 5
405 Taylor St, San Francisco, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 534 kr
per natt
10. apr.–11. apr.
0.33 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (1,853 anmeldelser)
Hyggelig hotell

"Hotel Spero er et sentralt beliggende hotel i San Francisco med hyggelige rom. De har ingen egen restaurant, og restauranten som ligger i tilknytting til hotellet (Jasper) opplevde vi som middels. Helt OK mat, men svært dårlig service. Hotellet har en hyggelig resepsjon, men det er ingen ting å få ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Hotel Spero
Fairmont San Francisco
5 out of 5
950 Mason Street Atop Nob Hill, San Francisco, CA
2 829 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
0.59 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (4,864 anmeldelser)
Fairmont

"Usedvanlig høy lyd og mye bråk fra AC. Vinduet på rommet var så skittent at man knapt kunne se ut av det, i tillegg var vinduet kun fra livet og ned til gulv, slik at man måtte sitte på kne for å se ut av vinduet. Meget kald spisesal til å være midt på sommeren."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Fairmont San Francisco
Hotel Whitcomb
3.5 out of 5
1231 Market St, San Francisco, CA
Hent priser
1.18 km fra sentrum
3.3/5 (11,170 anmeldelser)

"Fint hotell. Koselig rom,men litt små. Trangt baderom"…"

Anmeldelse skrevet 28. des. 2019

Hotel Whitcomb
Hotel Diva
4 out of 5
440 Geary St, San Francisco, CA
Hent priser
0.2 km fra sentrum
3.8/5Good! (2,066 anmeldelser)
Not worth it!

"I will not recommend this hotel, very expensive for the area and the standard of the hotell"…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2017

Hotel Diva
BEI Hotel San Francisco
4 out of 5
50 8th Street, San Francisco, CA
Hent priser
1.16 km fra sentrum
4/5Very Good! (30 anmeldelser)

"Staff friendly and professional. Veteran discount. If your are going to the Orpheum Theatre it is literally a 4 minute walk.Very central. Great experience. Refrigerator and safe in room."…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

BEI Hotel San Francisco
Hotel Caza Fisherman’s Wharf
3.5 out of 5
1300 Columbus Avenue, San Francisco, CA
Hent priser
2.3 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (96 anmeldelser)

"Staff was very friendly. Location was excellent, easy walk to Fisherman's Wharf. There were 2 problems with the description in the Expedia booking. It was stated that breakfast was to be included but breakfast was for purchase only also we were booked for a king bed with a port view, there was no ..."…"

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2020

Hotel Caza Fisherman’s Wharf
Hotel Union Square
3.5 out of 5
114 Powell St, San Francisco, CA
Hent priser
0.18 km fra sentrum
3.7/5Good! (2,123 anmeldelser)

"Vi var 4 stk på reise(3 voksne og et 1 barn). Et flott hotell sentralt i forhold til shopping og offentlig kommunikasjon. Små rom, men slik som forventet i en storby.Likte godt tilbudet med kaffe/te buffet på morgen og vin på kvelden. Hyggelig personalet og god service. Kan helt klart anbefale ..."…"

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2017

Hotel Union Square
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i San Francisco
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for San Francisco

Byen rommer den berømte Golden Gate-broen, og det var her det som senere ble kjent som Summer of Love-festivalen, hadde sitt utspring. Det er dermed vanskelig å overse byens mange forbindelser til populærkultur. Denne tidligere gullgraverbyen, som nå er den fjerde største byen i California, er fullspekket med berømte steder og billedverk fra film. San Francisco har satt uutslettelige spor i alle filmentusiasters hukommelse, for eksempel gjennom filmer som Bullitt, der Steve McQueen raser av gårde i bilen sin rundt omkring i det berømte bybildet, eller Clint Eastwood som planlegger flukten fra det kjente Alcatraz-fengselet.

Byens historie

Utforsk San Franciscos historie, og du vil oppdage at, i motsetning til hva som fremstilles i filmene, har byen en virkelig historie å fortelle. Befolkningen i San Francisco eksploderte under gullgravertiden på 1840-tallet, og gjorde dette til den største byen på vestkysten i denne perioden. Banker, handelsmenn (inkludert den nå berømte sjokoladeprodusenten Ghirardelli), og den aller første transkontinentale jernbanen, brakte med seg nok rikdom til å bygge kirker, teatre og de første kabelvognene. San Francisco blomstret, og ble et symbol på kultur og sløseri i det ellers så underutviklede vest-Amerika. Velstanden i denne perioden førte til at det ble bygget utallige viktorianske hus og bygninger, som har blitt til severdigheter både for turister og innfødte i nyere tid.

San Francisco har ofte blitt kalt et knutepunkt for liberal tenking og en kultursmeltedigel. Byen er kjent for Summer of Love-festivalen, og som en foregangsby for landets bevegelse for homofiles rettigheter. Nesten 40 prosent av byens befolkning er innvandrere, noe som skaper en mangfoldig blanding av mennesker og nabolag, deriblant ett av de største Chinatowns i USA, Little Italy og Mission District – der hovedvekten kommer fra Latin-Amerika. Byen opplevde en tilstrømming av forfattere og kunstnere på 1950-tallet, hippier på 1960-tallet, og en ny økonomisk oppblomstring på 1990-tallet med Internettets inntog. Alt dette har gjort San Francisco til en rik by med høy levestandard og en robust underholdnings- og kunstscene.

Noe for alle

San Francisco rommer mange berømte severdigheter, deriblant Golden Gate-broen, Alcatraz og Coit Tower. Prøv et cruise på havnen eller kjøp et bypass og besøk alle de kjente severdighetene.

De utallige, bølgende bakkene der kabelvogner går på kryss og tvers, er også karakteristisk for byen. San Francisco har et kompakt utvalg av særegne nabolag, og dermed er det enkelt å utforske byen til fots (med litt hjelp fra kabelvognene eller én av dobbeldekkerbussene opp de bratteste bakkene). Du finner varehus og underholdning på Union Square og i Financial District, suvenirer og turister på Fisherman's Wharf, luksushoteller og enestående utsikt på Nob/Russian Hill, og levninger etter hippybohemtiden i the Haight.

San Francisco er den byen i USA som er nest mest tettbefolket (og et svært populært reisemål), og byen tilbyr nye severdigheter og skatter på alle kanter, så det finnes noe for bortimot alle typer reisende.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i San Francisco?
Seal Cove Inn er en favoritt blant Expedia-reisende. Bed & breakfast 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre mulige valg basert på anmeldelser fra reisende er Fairmont Heritage Place, Ghirardelli Square og Grand Hyatt at SFO.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i San Francisco hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i San Francisco.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til San Francisco?
Basert på anmeldelser er Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North et populært overnattingssted med 2 stjerner. overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre rimelige alternativer er Hotel Focus SFO og Super 8 by Wyndham San Francisco/Union Square Area.
Hva er det beste hotellet for en tur med hele familien til San Francisco?
Handlery Union Square Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Andre alternativer for barnevennlige ferier er Bay Landing San Francisco Airport Hotel og Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco. Attraksjoner som Pier 39 og San Francisco zoologiske hage passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i San Francisco?
Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco er et overnattingssted 5-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med italienske Frette-laken og 2 restauranter. Noen andre muligheter for en romantisk ferie er InterContinental Mark Hopkins og Harbor Court Hotel.
Hva er det beste LHBT-vennlige overnattingsstedet i San Francisco?
Hyatt Regency San Francisco er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er et toppvalg blant LHBT-gjester og kan friste med en restaurant og gratis wi-fi.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i San Francisco?
Pullman San Francisco Bay er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og et utendørsbasseng. Noen andre alternativer for kjæledyrvennlige overnattingssteder er La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport West og La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Francisco Airport N.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i San Francisco?
Seal Cove Inn er et populært overnattingssted med strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med gratis wi-fi og gratis parkering. To andre alternativer nær stranden er The Beach House Hotel Half Moon Bay og SeaScape Inn - A FairBridge Hotel. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Baker Beach eller Ocean Beach.
Hva er det beste eksklusive overnattingsstedet i San Francisco?
The St. Regis San Francisco har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. hotell kan blant annet friste med en restaurant og spa med full service. Argonaut Hotel - a Noble House Hotel og Pullman San Francisco Bay er også to eksklusive alternativer for ferien din.
Hva er det beste boutique-hotellet i San Francisco?
Hotel Abri - Union Square er et overnattingssted 3,5-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hotel Zephyr San Francisco og Harbor Court Hotel er to andre alternativer i boutique-stil.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i San Francisco?
Pacifica Lighthouse Hotel Trademark Collection by Wyndham er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er San Mateo SFO Airport Hotel og Geary Parkway Motel. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Crystal Springs golfbane, Presidio golfbane eller Harding Park golfbane.
Hvordan er det å overnatte i San Francisco?
San Francisco har spennende museer, et rikt teatermiljø og slående arkitektur, som de besøkende liker godt. I tillegg til urbane omgivelser og et vakkert landskap kan denne byen også friste sine besøkende med kunst, Chinatown og monumenter. Noen av byens mest populære attraksjoner er Pier 39, Golden Gate-broen og San Francisco Museum of Modern Art. I San Francisco kan du velge mellom 1125 hoteller og andre overnattingssteder.

Nylig bestilte hoteller i San Francisco

Nylige anmeldelser i San Francisco

Flere reisealternativer