Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Nice

Se de 62 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Nice

Nice – aktiviteter på den franske riviera

Nice ligger på den franske riviera, og har vært en turistdestinasjon siden den engelske overklassen begynte å reise hit på slutten av 1700-tallet. Klimaet her er mildt året rundt, og mange reiser hit for å oppleve sol og varme. Byen er i dag en av de mest besøkte byene i Frankrike, med rundt fem millioner turister hvert år. Selv om dette kanskje er en by hvor du kan ha en avslappende og rolig ferie, er det nok av ting å gjøre i Nice.

Opplev utelivet i Nice

I Nice er det et pulserende natteliv året rundt. Når du først er i Nice, bør du planlegge en sen kveld eller to for å oppleve dette. Utgangspunktet er ofte små barer eller kafeer hvor kvelden starter ganske så rolig, for deretter å avsluttes storslagent på en nattklubb i de små morgentimer. De fleste nattklubbene finner du ved Cours Saleya, Rue Droite og Place Massena. Ta for eksempel turen til Le Grand Escurial som er et av de største diskotekene i Nice!

Nice – ting å gjøre for den historie- og kunstinteresserte

Nice er også en historisk by med mange monumenter, severdigheter og landemerker. Legg turen til gamlebyen som er noe for seg selv. Her går du langs trange og snirklete gater med mange restauranter og gateboder hvor du kan kjøpe alt fra vin til lokal mat. Ta også en tur til Matisse-museet hvor du finner kunstverk og personlige gjenstander fra den berømte kunstneren Henri Matisse som bodde store deler av livet sitt i byen. Du kan også besøke katedralen St. Reparate fra 1600-tallet. Eller du kan besøke den russisk-ortodokse katedralen med seks kupler, som ble oppført her på oppdrag fra tsar Nikolai II på begynnelsen av 1900-tallet. Velger du en guidet bytur i Nice får du garantert med deg det viktigste!

Utflukter og aktiviteter i Nice

Stranden i Nice er full av rullesteiner, og i tillegg er den brådyp. Hvis du vil oppleve fine strender, må du altså dra litt utenfor Nice. Prøv for eksempel en av de barnevennlige strendene i Antibes, en halv times kjøretur fra Nice. Hvis du vil se litt mer av kysten, kan du bli med på en heldagstur langs den franske rivieraen. Hvis du har lyst å prøve en aktivitet med mer fart i, kan kanskje en tur på jetski langs Rivieraen være noe for deg? Ta deg også tid til en spasertur langs den berømte strandpromenaden, Promenade des Anglais, i solnedgangen.

På handletur i Nice

I Nice har du mange muligheter til å handle. Gågatene i området ved Rue Massena, er et godt utgangspunkt. Her finner du både rimelige og dyre klesmerker, som Hennes og Maurits – og Armani. I tillegg er det et godt utvalg av spesialbutikker med lokale produkter her. Du kan også besøke ett eller flere av kjøpesentrene hvor du har alt under ett tak, som for eksempel på Etoile. Eller du kan legge turen til et av de mange markedene. Her kan du også gjøre mange morsomme kjøp!