Hoteller i Nice

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Nice

Hôtel Suisse
4 out of 5
15 Quai Rauba Capeu, Promenade Des Anglais, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 196 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.4/5Fantastisk! (660 anmeldelser)
Fantastisk beliggenhet med havutsikt

"Svært hyggelig og serviceinnstilt personale som til alle tider en ga "det lille ekstra". Rent og ryddig over alt. Flott havutsikt og liten gangavstand til det meste. Et hotell man trives på. Vi hadde et fantastisk opphold og kommer gjerne tilbake!"…"

Anmeldelse skrevet 19. des. 2017

Hôtel Suisse
Radisson Blu Hotel, Nice
4 out of 5
223 Promenade Des Anglais, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 208 kr
per natt
6. jan.–7. jan.
4/5Veldig bra! (315 anmeldelser)
Altfor langt unna alt - slitsomt

"Helt ok hotell, et stykke unna alt. Finn deg et hotell nærmere båthavnen, superhyggelig område med mange restauranter, sightseeing og shopping. Ta uber til hotellet fra flyplassen, vanlig taxi krever € 40 for en 8 min kjøretur."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2019

Radisson Blu Hotel, Nice
Westminster Hotel & Spa
4 out of 5
27 Promenade Des Anglais, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 269 kr
per natt
7. des.–8. des.
4.1/5Veldig bra! (1,474 anmeldelser)
Perfekt plass å bo i Nice

"Fantastisk opphold en uke på junior suite. Anbefales på det beste og kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 8. apr. 2019

Westminster Hotel & Spa
La Malmaison, Ascend Hotel Collection
4 out of 5
48 Boulevard Victor Hugo, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
813 kr
per natt
6. jan.–7. jan.
4.3/5Utmerket! (380 anmeldelser)

"Turistskatten er 2,20 Euro per person hele året. Her har Expedia lagt ut feil informasjon."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

La Malmaison, Ascend Hotel Collection
Hotel Le Negresco
5 out of 5
37 Promenade Des Anglais, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 575 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.4/5Fantastisk! (1,610 anmeldelser)
Hotell i særklasse.

"Fantastisk service. Imøtekommende og hyggelig. Vakre, stilfulle lokaler. Mye vakker kunst på veggene i alle etasjer. Gjennomført service i alle ledd."…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019

Hotel Le Negresco
Hôtel La Villa Nice Victor Hugo
3 out of 5
19 Bis Boulevard Victor Hugo, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestilling
701 kr
per natt
9. des.–10. des.
4.4/5Utmerket! (987 anmeldelser)
Nærhet til byen

"Likte hotellet veldig godt. God frokost. Skulle bare ønske at putene var bedre, de var steinharde. Nær T-bane til flyplassen, ekstra pluss for enkelhet til og fra."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Hôtel La Villa Nice Victor Hugo
Villa Rivoli
3 out of 5
10 Rue De Rivoli, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
404 kr
per natt
19. des.–20. des.
4.1/5Veldig bra! (1,007 anmeldelser)
Best tenkbare atmosfære, gjestfrihet og service

"Dette lille hotellet har virkelig en villapreget atmosfære, selv om det ligger sentralt i Nice. Interiøret er smakfullt og hjemmekoselig, med en fin hage utenfor hvor man kan spise frokost eller slappe av. Personalet var usedvanlig vennlig, hjelpsomt og språkmektig . Det er heldøgns bemanning av ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Villa Rivoli
Hotel West End
4 out of 5
31 Promenade Des Anglais, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
893 kr
per natt
5. jan.–6. jan.
4/5Veldig bra! (1,721 anmeldelser)
Greit hotell sentralt i Nice

"Vi bodde på hotellet i begynnelsen av juni - fra mandag til fredag. Turen var en tur for å slappe av. Vi fikk tildelt et rom i 2. etg, med utsikt mot byen - ble det sagt. Vi fikk utsikt mot en murvegg og en stygg bakgård. Dette klaget vi på og fikk nytt rom dagen etterpå - høyere oppe og dette var ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. jun. 2019

Hotel West End
Villa Victoria
4 out of 5
33 Boulevard Victor Hugo, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
819 kr
per natt
6. jan.–7. jan.
4.4/5Utmerket! (516 anmeldelser)
Sentral beliggenhet, dyr frokost.

"Sentralt plassert i Nice by/sentrum, et stille område. Fin hotellhage der det var greit å sitte for å ta pauser om du føler for det. Synes frokosten var dyr, pris oppgitt til å være 17-20 euro, vi betalte 17, for en helt standard frokost uten noe spesielt. Den nye banen (T2) i Nice går under gaten ..."…"

Anmeldelse skrevet 13. jul. 2019

Villa Victoria
Albert 1'er Hotel Nice, France
3 out of 5
4 Avenue Des Phoceens, Nice, Alpes-Maritimes
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
599 kr
per natt
8. des.–9. des.
4.1/5Veldig bra! (1,517 anmeldelser)

"Flott hotell med sentral beliggenhet nær promenaden."…"

Anmeldelse skrevet 25. nov. 2019

Albert 1'er Hotel Nice, France
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Nice
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Nice

Hotell Nice: Den franske byen Nice ligger i le for kjølige vinder, beskyttet av klipper og fjell. Dette gjør Nice til det første stedet i Europa som virkelig kjenner våren når den kommer. Det er badetemperatur i vannet her fra mai til oktober. Bruker du Expedia kan du finne både luksuriøse og billige hoteller i Nice.

Det strømmer både filmstjerner og kunstnere, samt titusenvis av turister, til Nice hvert år. Det har ført til at byen har et stort utvalg av hoteller. Når du reiser til Nice er derfor mulighetene mange. Enten du er ute etter et billig hotell i Nice, eller vil koste på deg litt luksus, bør du kunne finne det du er ute etter i denne byen.

Komme seg rundt

Etter at du har ordnet deg med billige flybilletter til Nice , kan du tenke litt over hvordan du skal komme deg rundt i området. Det er ganske dyrt med taxi i byen, så det kan derfor være gunstig å bestille en leiebil i Nice . Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være dårlig med parkeringsplasser, så sjekk at hotellet har parkering før du bestiller.

Av kollektivtilbud finnes det både trikk og tog. Det er også gode muligheter for å leie egen sykkel eller elsykkel. Sistnevnte kan være en fordel, siden det er mange bakker i Nice.

Shopping rett ved hotellet i Nice

Er du glad i shopping, har du kommet til den riktige byen. I Nice finner du eksempelvis vintageskatter fra klassiske motehus, gode viner, spennende kunst, og unike interiørartikler. Er du ute etter en skikkelig handletur, er en tur til Place Macéna å anbefale, siden mange av byens shoppinggater starter her. Dette er på mange måter byens hjerte, og i tillegg til gode shopping-muligheter finner du også idylliske hager, flotte fontener og de karakteristiske rødfargede husfasadene som Nice er kjent for i dette området. Du kan med fordel bestille ditt hotell i denne delen av Nice dersom shopping og vakre omgivelser ligger høyt på listen av dine preferanser

Besøk kjente museer i Nice

Ønsker du å besøke de mange flotte museene Nice har å by på, kan du starte med en tur til Musée Marc Chagall. Her finner du en rekke verker fra mestermaleren Chagall. Museum of Modern and Contemporary Art (MAMAC) er et annet flott museum, spesielt dersom du liker popkunst. Dette museet stiller ut verker fra både Picasso og Warhol. Er du en større fan av opera, eller har lyst til å prøve det for første gang, kan du også kjøpe biletter til Nice Opera

Nices restauranter og uteliv

Hvis du er glad i mat, er du nærmest garantert å trives i Nice. Svært få kjøkken kan måle seg med dem man finner sør i Frankrike. Her bader råvarene i sol 300 dager i året, noe som gjør frukter og grønnsaker ekstra gode og saftige. En følge av dette er naturlig nok en rekke flotte restauranter å velge mellom. La Merenda, Le Bistro d'Antoine og Restaurant Boni er gode eksempler. Nyt grillet fisk, fersk hummer og smakfull fiskesuppe på Coco Beach helt inntil vannkanten, eller middelhavsinspirerte retter ved La Petit Maison. Sistnevnte område ligger i nærheten av strandpromenaden Promenade des Anglais, noe som åpner muligheten for en romantisk rusletur langs stranden etter et deilig måltid?

Det er også et bra uteliv i byen. Gå fra Cours Saleya via gamlebyen og opp til Place Masséna, før du svinger inn på rue Mass`ena og rue de France. Denne runden tar deg med forbi mye av byens uteliv, så her er det bare å slå seg løs og kose seg helt ut i de små timer.

Utflukter fra ditt hotell

Hvis du liker utflukter, er Nice et godt utgangspunkt. Provençalske landsbyer og den italienske Rivieraen er bare noen timer unna byen. Dette gir deg muligheten til å oppleve andre ting enn bare byen Nice under reisen din.

Hvordan bør du bestille et hotell i Nice?

Når du søker etter et hotell i Nice, har du mulighet til å bruke flere av Expedias søkemetoder for å gjøre prosessen enklere. Eksempelvis kan du bruke kartfunksjonen til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Nice. Alternativt kan du gjøre bruk av filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Nice. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner). En annen mulighet er å angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Nice for dine datoer.

Frequently asked questions

Nylig bestilte hoteller i Nice

Nylige anmeldelser av hoteller i Nice

Flere reisealternativer