Billige flybilletter til Nice

Billige flyreiser til Nice

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 509 kr for enveisflyvninger og 650 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Norwegian Air Shuttle
Brussels Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Norwegian Air Shuttle

Fly til Nice

Flyvninger til Nice

Nice er den femte største byen i Frankrike, og et meget populært reisemål for nordmenn. Noen har feriehus i området, mens andre reiser til Nice for å nyte livet på en resort. På grunn av dette er det jevnlige flyvninger til Nice, spesielt under sommerhalvåret. Bruk Expedia til å finne flybilletten din, og du vil være sikret å betale så lite som mulig for den – samtidig som du får gode tilbud på både hotellrom og leiebil.

Man kan fly til Nice fra alle flyplasser i Norge, men det er bare fra Oslo lufthavn man kan fly direkte. Fra de andre store flyplassene i landet, som Trondheim lufthavn, Bergen lufthavn og Tromsø lufthavn, må man som regel alltid mellomlande i Oslo. Mange flyselskaper flyr til Nice, blant annet SAS, Norwegian, KLM, Air France og Lufthansa. Alle flyr til Côte d'Azur internasjonale lufthavn, som er en av de største flyplassen i Frankrike.

Den franske riviera forbindes ofte med glamour, flotte strender og fantastisk vær. Dette stemmer også for Nice, som er en mer avslappet by enn byer som Cannes og Monte Carlo. Byens sentrum er ganske kompakt, så det er stort sett ikke noe problem å bevege seg rundt til fots. Det er naturlig nok flest turister i byen om sommeren, men byens klima og kulturtilbud gjør at det er en by du kan reise til året rundt.

Flyreiser til Nice fra flyplasser i Norge

Med Expedia vil du ikke ha noe problem med å finne billige flybilletter til Nice fra flyplassene rundt om i Norge – så husk å sjekke Expedia når du skal bestille billetten din!

Direkteflyvningene fra Oslo til Nice tar i underkant av 3 timer, men det er ikke så mange av dem. Stort sett må du regne med en mellomlanding, noe som gjør at flyturen fort tar 4 til 5 timer. Flyr du fra en av de andre flyplassene i Norge må du ofte legge på enda en time. Som norsk borger trenger du ikke visum for å reise til Frankrike, men må ha med ID som er gyldig i landet. For norske reisende er det bare passet som er gyldig ID i EU, så dette må derfor medbringes på reisen.

Flyreiser til Côte d'Azur internasjonale lufthavn

Côte d'Azur internasjonale lufthavn er som nevnt blant de største flyplassen i Frankrike, og hvert år er over 11 millioner passasjerer innom flyplassen. Den ligger i underkant av 6 km sørvest for Nice, noe som gjør reisen fra flyplassen og inn til sentrum av Nice veldig kort.

Det er flere transportmuligheter for å komme seg fra flyplassen og til byen. Den vanligste er bussene, som går mellom flyplassen og Gare de Nice-Ville sentralstasjon. Et alternativ er å gå de 15 minuttene fra flyplassen til togstasjonen Nice-Saint-Augustin. Som om ikke det var nok kan du også benytte deg av trikken, som tar deg rett til Nice sentrum. I tillegg til disse muligheten kan man selvfølgelige også benytte seg av drosje eller leie en bil.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Nice

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 509 kr for enveisflyvninger og 650 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Brussels Airlines