Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 321 000 hoteller over hele verden.

Søk blant 321.000 hoteller og 550 flyselskaper over hele verden.


Storbyferie i Nice

Denne kystbyen er en favoritt blant kjendiser og ferierende med sin fargerike arkitektur, sitt varme klima og sin sjarmerende middelhavsatmosfære.

Nice er berømt for sitt asurblå vann og sitt stabile, nydelige vær. Byen på den franske rivieraen med to millioner innbyggere har et temperert klima, glamorøse strender og en tilbakelent livsstil.

Legger du weekendturen til Nice vil du finne mye spennende langs vannkanten, på Promenade Des Anglais. Langs denne strekningen på fem kilometer samles innfødte og turister for en dag på stranden. Dette området har et yrende uteliv, og det er bare å velge og vrake mellom kafeer, restauranter og barer. Pass deg for dyre biler i gatene og se på de lekre private yachtene som seiler over La Baie des Anges ("Englenes bukt"). Nice tiltrekker seg verdens rike og berømte, som f.eks. dronningen av England og Angelina Jolie.

Ta en spasertur gjennom gamlebyen, et kvartal bort fra promenaden, og se bygninger i Art Deco- og barokkstil med røde tak og blå vindusskodder. Gå ned trange bakgater som er fulle av tradisjonelle spiserier og gamle kirker. Handle sammen med byens innbyggere på gatemarkedet på Cours Salaya og ta en kaffe på en av de travle plassene. Du vil alltid finne mengder av folk på fortauskafeene her. Smak på de lokale spesialitetene, f.eks. "Socca", en kikert-pannekake, eller "Salade Niçoise".

Byens hovedplass ligger i utkanten av gamlebyen. Place Massena er et hektisk knutepunkt for fotgjengere og et fint sted for å se på folk. Dra dit om natten når plassen, den gamle fontenen og det moderne kunstverket som er montert der, lyses opp i sterke farger.

Gå opp bakken sør for gamlebyen for å kunne nyte byens beste utsikt. Slottshøyden er blitt omvandlet til en park med ruiner, en foss og utkikkspunkter. Gå trappen eller betal en liten avgift for å ta heisen, som går fra mars til slutten av oktober.

Velger du å legge storbyferien til Nice, er det lett å komme seg rundt, både til fots, med trikk og med buss. Bruk det rimelige sykkelutleiesystemet, eller gjør som byens innbyggere og lei et par rulleskøyter.


Guide til Nice


De beste hotelltilbudene i Nice

Se alle de 1 062 hotellene i Nice
995 kr
Westminster Hotel & Spa

Westminster Hotel & Spa

27 Promenade Des Anglais, Nice
4,0
av 5, basert på 971 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Nice og 15 minutters gange unna Massena Palace Museum of Art and History og Place Massena. Dessuten ligger Cours Saleya og Nice Etoile kjøpesenter kun 2 kilometer unna.

1,101 kr
Hôtel Suisse

Hôtel Suisse

15 Quai Rauba Capeu, Nice
4,4
av 5, basert på 363 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet boutique ligger i Gamlebyen og få skritt fra Colline du Château og Parc du Chateau. Dessuten ligger Cours Saleya og Nice katedral kun 10 minutter unna.

760 kr
Hotel West End

Hotel West End

31 Promenade Des Anglais, Nice
3,9
av 5, basert på 1 297 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet, som ligger i sentrum, befinner seg ved stranden i Nice sentrum, 15 minutters gange unna Massena Palace Museum of Art and History og Place Massena. Dessuten ligger Musee des Beaux-Arts og Cours Saleya kun 2 kilometer unna.

1,805 kr
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

13-15 Promenade Des Anglais, Nice
4,6
av 5, basert på 1 234 anmeldelser
5.0 av 5.0

Dette hotellet, som ligger i sentrum, befinner seg ved stranden i Nice sentrum og 10 minutters gange unna Casino Ruhl og Place Massena. Dessuten ligger Cours Saleya og Nice Etoile kjøpesenter kun 2 kilometer unna.

587 kr
Hôtel de Suède

Hôtel de Suède

18 Avenue de Suede, Nice
4,0
av 5, basert på 974 anmeldelser
3.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Centre Ville-Gare og 10 minutters gange unna Albert den førstes hager og Place Massena. Dessuten ligger Nice Etoile kjøpesenter og Cours Saleya kun 15 minutter unna.

638 kr
Villa Victoria

Villa Victoria

33 Boulevard Victor Hugo, Nice
4,3
av 5, basert på 220 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Centre Ville-Gare og 10 minutters gange unna Massena Palace Museum of Art and History og Nice Etoile kjøpesenter. Dessuten ligger Place Massena og Cours Saleya kun 2 kilometer unna.

796 kr
Best Western Plus Hotel Massena Nice

Best Western Plus Hotel Massena Nice

58 Rue Gioffredo, Nice
4,0
av 5, basert på 1 004 anmeldelser
4.0 av 5.0

Dette hotellet ligger i Centre Ville-Gare og 5 minutters gange unna Promenade du Paillon og Place Massena. Dessuten ligger Cours Saleya og Nice Etoile kjøpesenter kun 10 minutter unna.

685 kr
Hôtel Nice Excelsior

Hôtel Nice Excelsior

19 Avenue Durante, Nice
4,2
av 5, basert på 523 anmeldelser
4.5 av 5.0

Dette hotellet ligger i Centre Ville-Gare og 10 minutters gange unna Basilique Notre Dame og Nice Etoile kjøpesenter. Dessuten ligger Musee National Marc Chagall og Place Massena kun 2 kilometer unna.

De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.