Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Cannes

Leiebil Cannes

Cannes er kanskje mest kjent som vert for den årlige filmfestivalen med samme navn. Byen ligger vakkert til på den franske Rivieraen, og har mange flotte strender. En ferie til Cannes er med andre ord perfekt for deg som er ute etter sol, varme og strandliv, men samtidig gjerne vil ha noen kulturelle innslag i ny og ne.

Bilutleie Cannes – Det å leie bil i Cannes er en enkel sak, det er nemlig et titalls selskaper som driver med bilutleie i byen, aller flest i området rundt jernbanestasjonen. Dette er veldig praktisk hvis du tar tog inn til sentrum. Benytter du deg av søkeverktøyet her på Expedia.no, finner du enkelt billige leiebiler i Cannes.

Hent leiebil på flyplassen

Hvis du har planlagt å fly til Cannes, bør du vite at det ikke flys fra Norge til Cannes – Mandelieu lufthavn. Det er snarere Nice lufthavn du bør sikte deg inn mot – dette er en stor flyplass hvor mange av de store leiebilselskapene holder til. Hvis du har planlagt å ha leiebil i Cannes, så du enkelt kan komme deg rundt og få sett mer av området, er det et godt tips å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen når du lander. Dette kan du ordne ved å bestille deg leiebil samtidig som du kjøper flybillett her på Expedia.no. Det er også praktisk med leiebil når du skal komme deg fra flyplassen og til ditt hotell i Cannes. Her på Expedia.no er du sikret gode priser, så benytt deg av søkeverktøyet vårt.

Velg riktig leiebil

Siden utvalget leiebiler i Cannes er så bra som det er, kan det vært lurt å tenke litt over hvilken bil du bør velge. Hvis du har planlagt å kjøre mye rundt i området, for å se så mye av Cannes og omegn som mulig, kan det være verdt pengene å gå for en bil av typen premium eller luksus. Sistnevnte er ganske dyrt, og kan for eksempel være en bil som BMW 525/530. Det er imidlertid ikke alle som vil bruke så mye penger på bilen, men i stedet bruke mer på selve ferien. Hvis du reiser alene, holder det ofte med en liten og billig bil. Uansett hvilken bil du ender opp med, finner du gode priser på leiebilen her på Expedia.no.

Opplevelser i Cannes

Filmfestivalen er det årlige høydepunktet, og denne festivalen tiltrekker seg alt av kjendiser som kan krype og gå. Champagneflasker sprettes og det er fester rundt om i byen hver eneste dag. Filmfestivalen er imidlertid bare en liten del av Cannes, byen har mye annet spennende å by på. Med leiebil i Cannes kan du kjøre innom mange av attraksjonene, som Musee de la Castre, et gammelt slott midt i byen. Promenade de la Croisette er byens berømte strandgate, og strekker seg hele to kilometer langs stranden. Denne gaten er perfekt hvis du er på jakt etter suvenirer til de som venter på deg hjemme.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Cannes

Hva er den beste prisen på leiebil i Cannes?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Cannes .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Cannes?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Cannes er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Cannes?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Cannes?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Cannes

Utforsk Cannes med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!