Bilutleie i Nice

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Nice

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Nice

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Nice
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Nice per dag?
Finn din egen vei i Nice med leiebilpriser så lave som 767 kr per dag denne uken. Med sånne priser er det enkelt å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Nice (NCE-Cote d'Azur)?
Leiebilskrankene på Nice (NCE-Cote d’Azur) finner du på leiebilsenteret bak parkeringsplassen P5 på terminal 2. Her kan du velge en bil fra Hertz, Budget eller Avis. Enterprise og Europcar har også noen gode tilbud.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Nice?
Ta det med ro. Du kvalifiserer sannsynligvis for full refusjon hvis du informerer oss minimum seks timer før det planlagte hentetidspunktet. Bekreftelsen din inneholder informasjon om dette, og du finner også informasjon i vår kundeserviceportal. Ikke alle bestillinger kvalifiserer for en refusjon, så du bør lese gjennom avbestillingsreglene for leiebilen.
Hva slags biler kan jeg leie i Nice?
Kostnadseffektive, letthåndterlige og lav kjørekostnad – det er ikke overraskende at kompaktbiler er den mest populære leiekategorien i Nice. Utforsker du byen i en av disse bilene, vil du enkelt kunne snike deg inn på små parkeringsplasser og komme deg rundt i travel gater. Kompakte biler er ypperlige for storbyferier eller kortere bilturer, men du har flere alternativer. Du kan velge en mindre økonomibil eller noe større, som en mellomstor, stor eller premium bil. Valget er ditt!
Hvor kan jeg dra på biltur fra Nice?
Det er mye å finne på i Nice, men drar du enda lenger, kan du oppleve enda mer. Bestill en leiebil for å kjøre rundt i det omkringliggende området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiselisten din:

  • I Avignon finner du Palais des Papes og mange andre interessante attraksjoner. Det er omtrent 200 km til Nice.
  • Omtrent 190 km unna ligger Les Belleville, som også er et populært reisemål blant reisende. Du må få med deg Val Thorens skiområde når du er i byen. Denne attraksjonen er en av grunnene til at mange elsker å bli en stund i denne fine byen.
  • Mont Blanc ligger omtrent 240 km unna Nice og er et av de vakreste naturområdene i regionen. Her kan du utforske omgivelsene og nyte den friske luften.

Hvorfor skal jeg leie bil i Nice gjennom Expedia?
Fra våre eksklusive medlemsrabatter til våre fantastiske pakketilbud – det er mange gode grunner til å leie bil gjennom Expedia. Skal du besøke Nice? Der finner du bilutleiefirmaer å velge blant, med et stort utvalg leiebiler for ethvert budsjett. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingen av bilutleie med hoteller og flyreiser.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Nice hos Expedia?
Det er lett å få tak i det beste tilbudet hos Expedia. Det er bare å velge bilen du foretrekker, datoer samt hente- og leveringssteder. Deretter kan du sammenligne priser fra de ledende leverandørene. Du kan spare enda mer ved å slå sammen bestillingen av leiebil i Nice med overnatting eller flyreiser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?
Du må være 18 år. Det finnes imidlertid noen aldersrelaterte begrensninger det er lurt å være klar over før du reserverer leiebil i Nice. Hvis du er ung, krever de fleste leiebilselskaper ekstra betaling, og hvilke biler du kan leie, er ofte begrenset. Kostnaden og aldersgrensen som gjelder, kan imidlertid variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, og derfor er det en god idé å sammenligne krav.
Hva trenger jeg for å leie bil i Nice?
Selv om betingelsene og vilkårene kan variere fra leiebilselskap til leiebilselskap, er det aller viktigste førerkort og et kredittkort i samme navn. Du trenger ikke å bruke leverandørens bilforsikring. I så fall må du nok legge frem bevis på at du har egen forsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Nice?
Ifølge prisene de siste sju dagene kunne du ha kommet deg bak rattet på en leiebil fra kun 767 kr per dag. Den nest laveste prisen i Nice var 886 kr.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Nice?
Besøk siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reisedatoene dine for å bestille en bil som passer for deg. Uansett om du holder deg i Nice eller skal utforske området rundt, kan Expedia hjelpe deg med å finne en leiebil til en fantastisk pris.
Hvor kan jeg leie bil i Nice hvis jeg er under 25?
Noen bilutleiebyråer i Nice er villige til å leie ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Aldersgrensene varierer fra leverandør til leverandør, så det er best å finne ut av dette på forhånd. Du bør også sjekke om det kreves ekstra betaling. Noen legger nemlig til et tilleggsgebyr for unge kunder mellom 21 og 24. Les alltid gjennom betingelsene og vilkårene, så du vet hva du kan forvente.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Nice?
Alt avhenger av hvilken bilkategori du bestemmer deg for, sjåførens alder og enkelte andre faktorer. Les nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikring og leiebil før du tar et endelig valg.