Bilutleie i Nice

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Nice

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Nice

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Nice
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Nice per dag?
Denne uken var den laveste daglige prisen for å leie en bil i Nice 1,495 kr. Sjekk ut det brede utvalget vårt av leiebiler – fra små og rimelige til store, luksuriøse biler.
Kan jeg leie bil på Nice (NCE-Cote d'Azur)?
Ja, og du har mange valgmuligheter. Når flyet har landet på Nice (NCE-Cote d’Azur), går du bare til leiebilselskapene på leiebilsenteret bak parkeringsplassen P5 på terminal 2. Her kan du velge blant pålitelige selskaper som Firefly, Avis og Sixt. Hvis du vil ha enda flere alternativer, kan du også se hva som er tilgjengelig hos InterRent og Goldcar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Nice?
Vi er klar over at planer kan endres i siste minutt. Derfor har du i de fleste tilfeller rett på refusjon for bilutleiebestillinger hvis du avbestiller minst seks timer før den planlagte hentetiden. Leiebilens avbestillingsregler skal inkludere all informasjonen du behøver. Hvis du ikke finner svaret der, er vår kundeservice alltid tilgjengelig.
Hva slags biler kan jeg leie i Nice?
Budsjettvennlige, lette å manøvrere og lav kjørekostnad – det er ikke uten grunn at kompaktbiler er den mest ettertraktede leiekategorien i Nice. Utforsker du byen i en av disse bilene, vil du enkelt kunne parkere på små parkeringsplasser og lett komme deg rundt i travle gater. Kompakte biler er ypperlige for byeventyr eller kortere bilturer, men du har også andre valgmuligheter. Du kan velge en mindre økonomibil eller noe større, som en stor eller premium bil. Valget er ditt!
Hvor kan jeg dra på biltur fra Nice?
Det er mye å gjøre i Nice, men reiser du lenger, kan du oppleve enda mer. Skaff deg en leiebil for å dra på biltur i det omkringliggende området i ditt eget tempo. Du bør legge til disse fantastiske destinasjonene på reiselisten din:

  • Ta turen til Avignon for å få et morsomt eventyr. Omtrent 200 km fra Nice er det flere inspirerende severdigheter, blant annet Palais des Papes.
  • Hvorfor ikke få med seg det beste Les Belleville har å by på også? En populær severdighet er Val Thorens skiområde, og Les Belleville ligger omtrent 200 km fra Nice.
  • Besøk Mont Blanc for å få en dag i naturen. Du kan ta med matpakke eller en piknikkurv og nyte den friske luften. Avstanden fra Nice er ca. 240 km.

Hvorfor skal jeg leie bil i Nice gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alt du ser etter til reisen, inkludert leiebiler. Med leverandører å velge blant i Nice jobber vi hardt for at du skal få det best mulige tilbudet. Uansett om du vil bestille leiebil, hotell, feriebolig eller fly, finner du eksklusive tilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombinerer du alle bestillingene dine til en pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Nice.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Nice hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Nice er lekende lett hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til noen detaljer og sammenlign priser fra de mest populære leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan få fantastiske rabatter ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Nice?
Minstealderen for å bestille leiebil i Nice er 18 år. Mange leverandører krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung, så sjekk dette før du bestiller, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader. Det kan også være restriksjoner for hva slags type biler unge sjåfører kan leie. Enkelte selskaper leier for eksempel kun ut økonomibiler og mellomstore biler. Reglene kan variere fra selskap til selskap, så du bør lese informasjonen med liten skrift.
Hva trenger jeg for å leie bil i Nice?
To ting: gyldig førerkort og kredittkort i ditt navn. De fleste leiebilselskaper tilbyr også forsikring, noe som er valgfritt. Du må imidlertid kunne legge frem dokumentasjon på en alternativ forsikring hvis du ikke vil kjøpe den. Sjekk betingelsene og vilkårene i avtalen for å unngå forsinkelser.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Nice?
1,495 kr og 1,569 kr var de to beste daglige prisene tilbudt leiebilkunder i Nice de siste sju dagene.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Nice?
Ja, noe som betyr at du slipper å bestille leiebilen på nytt midt i ferien. Klikk deg til siden vår for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å reservere en bil som er din i over en måned.
Hvor kan jeg leie bil i Nice hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne du finner i Nice. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, skal du vite at mange krever ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du leier en bil.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Nice?
Først og fremst bør du velge bilklasse, så bør du lese gjennom leverandørens vilkår og betingelser for forsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.