Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Tyskland grunnet COVID-19.

MitteBerlin

Dette sentrale området i Berlin er en blanding av boligområder, store sovjetiske plasser og noen av Europas mest anerkjente museer.

Området var delt av Berlinmuren i flere tiår, og er en sammensmelting av svært ulike nabolag. Velger du en ferie til Mitte, får du derfor et spennende innblikk i hva Berlin har å by på. Det ruvende TV-tårnet på Alexanderplatz, som ble bygd under den kalde krigen, har blitt et anerkjent symbol på byen. Her har du både mulighet for shopping, kulturopplevelser og, ikke minst, å besøke noen av Tysklands fineste restauranter. Opplev området til fots og se flere av de største attraksjonene i Berlin. På den måten kan du også komme i kontakt med de lokale og slå av en prat.

Start dagen på Alexanderplatz, hvor du finner det storslåtte TV-tårnet Berliner Fernsehturm. Tårnet er 368 meter høyt, og er en av de høyeste bygningene i Tyskland og Europa. Gå langs gangveien rundt tårnet og kikk på den praktfulle klokken. Her finner du også restauranter, barer og hoteller. Like foran deg finner du U-Bahn-stasjonen Alexanderplatz, en av de travleste i byen.

Med bare en kjapp gåtur kan du komme deg til Hackescher Markt, hvor du har supre shoppingmuligheter. Her kan du velge og vrake mellom spesielle butikker eller internasjonale merkevarer. I boligområdet i nord, mellom Linienstrasse and Torstrasse, finner du flere små restauranter, koselige barer og KW Institute, et av de fremste kunstinstituttene i Berlin.

Vil du se mer kunst, bør du dra til Museumsinsel. Den lille øya har en spennende historie som går tilbake til 1200-tallet, da dette var søsterbyen til Berlin, ved navn Cölln. Den nordlige delen av øya er nå kjent som «Museumsøya». Her finner du flere av byens beste museer og galleri, som Pergamonmuseum, Alte Nationalgalerie og Neues Museum. Kjøp en pakkebillett for å se flere av museene.

Bli med på en guidet gåtur fra Alexanderplatz for å se historiske landemerker i byen, som Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor og Holocaust-minnesmerket, også kjent som Minnesmerket over Europas myrdete jøder. Du kommer deg til Mitte med både trikk, tog og buss. Hvis du velger å kjøre bil, finnes det flere parkeringshus, eller du kan parkere langs gaten.


Populære steder å besøke i Mitte

Populære aktiviteter i Mitte


De mest populære hotellene i Mitte

Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
4.5 out of 5
Lützowplatz 17, Berlin, BE
Prisen er 720 kr per natt fra 29. jan. til 30. jan.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Mitte og 3 kilometer unna Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Riksdagsbygningen. Dessuten ligger Checkpoint Charlie-museet ...

4.2/5Very Good! (2,885 anmeldelser)
Good hotel for good price

"I thought it was a nice hotel, and for the price it is definitely up to standards. The bar is great, and the staff are very friendly. Not far away from the U-Bahn network and easy to get into the city centre. I also liked the room alot, and everything was clean and proper."…"

Anmeldelse skrevet 9. mar. 2020

Hotel Berlin, Berlin
TITANIC Comfort Berlin Mitte
TITANIC Comfort Berlin Mitte
3.5 out of 5
Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
Prisen er 487 kr per natt fra 2. feb. til 3. feb.

Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Dessuten ligger Museumsinsel (museumsøy) og Berliner ...

4.2/5Very Good! (1,025 anmeldelser)
4 dager i Berlin.

"Oppholdet var greit, men pga covi-19, ble ikke rommet rengjort. Litt rart, da det var full, frokost servering. Hotellet ligger ellers ganske sentealt til U- banen og en liten gåtur fra Alexander plass."…"

Anmeldelse skrevet 22. aug. 2020

TITANIC Comfort Berlin Mitte
The Mandala Suites Berlin
The Mandala Suites Berlin
4 out of 5
Friedrichstr.185-190, Berlin, BE
Prisen er 1 478 kr per natt fra 8. feb. til 9. feb.

Dette leilighetshotellet i boutique-stil ligger i Mitte og 5 minutters gange unna Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Dessuten ligger Checkpoint ...

4.6/5Wonderful! (823 anmeldelser)
Staselig hotell med romslige og trivelige løsninge

"Manglet varmtvann i servanten på toalettrommet i tre dager fra vi sa i fra og frem til det ble utbedret. Det samme gjaldt tett sluk i samme servant. Sluket i servanten på badet var nesten helt tett. Det ble aldri utbedret. Servise, bestikk og annet kjøkkenutstyr var dårlig rengjort da vi kom, noe ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

The Mandala Suites Berlin
Hotel Adlon Kempinski
Hotel Adlon Kempinski
5 out of 5
Unter Den Linden 77, Berlin, BE
Prisen er 2 759 kr per natt fra 15. feb. til 16. feb.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Mitte og få skritt unna Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 kilometer unna. Brandenburger ...

4.7/5Exceptional! (996 anmeldelser)

"The best and most famous hotel in Berlin. Beautiful, large, classical rooms, a great congierge service, fantastic reestaurants and located next to Brandenburger Tor."…"

Anmeldelse skrevet 30. okt. 2019

Hotel Adlon Kempinski
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
3.5 out of 5
Otto-Braun-Strasse 69, Berlin
Prisen er 643 kr per natt fra 7. feb. til 8. feb.

Dette hotellet ligger i Mitte og 10 minutters gange unna Torstrasse og Alexanderplatz. Dessuten ligger Berliner Fernsehturm og DDR-museet kun 2 kilometer unna. ...

4.4/5Excellent! (2,730 anmeldelser)
Heilt greit men ikke wow

"Hotellet er sentralt og har en god beliggenhet, store og fine rom. God frokost buffé tross covid- 19 restriksjoner. Det som var dårlig er vanskelig å finne pakering og lange køer ved restriksjon. Alt i alt ok hotell"…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2020

Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 552 kr per natt fra 24. jan. til 25. jan.

Dette hotellet ligger i Mitte og 15 minutters gange unna Den tyske kanslerboligen og Riksdagsbygningen. Dessuten ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ...

4.4/5Excellent! (1,664 anmeldelser)
Passer fint

"Helt greit God service, veldig god lokalisasjon og rommet er fint. Rent, men ikke kjemperent.. Svak vannstråle i dusjen"…"

Anmeldelse skrevet 6. jan. 2020

IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i BerlinMitte

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: