Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Berlin

Leiebil i Berlin

Har du tenkt på å leie en bil i Berlin? Uavhengig av om du planlegger en forretningsreise eller en kort eller lengre ferie i Berlin, kan du finne et godt tilbud på leiebil i Berlin på Expedia, noe som kan gjøre oppholdet ditt både enklere og mer behagelig.

Berlin er en utstrakt by, og med en leiebil kan du komme deg lettere rundt til de ulike områdene og attraksjonene i denne spennende hovedstaden. Du slipper dessuten å være avhengig av de offentlige transportmidlene, som gjerne byr på liten bagasjeplass, ventetider, nødvendige bytter av linjer og tidsbegrensninger.

Utforsk Berlins attraksjoner med en leiebil

Berlin har et hav av attraksjoner å by på, og du kan for eksempel starte utforskningen av byen med å kjøre fra ditt hotell i Berlin til Museumsinsel, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og som byr på flotte museer som blant annet det historisk interessante Pergamonmuseet og kunstmuseet Alte Nationalgalerie. Ikke langt unna finner du dessuten deler av og et minnesmerke for Berlinmuren, i tillegg til TV-tårnet, som byr på en flott utsikt utover byen fra toppen. Videre kan du kjøre til Kreuzberg og Det jødiske museet, som gir et innblikk i tysk-jødisk historie. Du kan deretter finne deg en parkeringsplass i sentrum og spasere langs Unter den Linden og til det kjente landemerket Brandenburger Tor. Ikke langt unna finner du dessuten Riksdagsbygningen og den flotte parken Tiergarten, som passer utmerket for en hyggelig og avslappende spasertur.

Er du mer interessert i shopping, kan du finne deg en parkeringsplass nær Kurfürstedamm, som byr på en rekke eksklusive forretninger. Ved enden av denne elegante gaten finner du dessuten Berlins dyrehage, som er en svært interessant attraksjon å besøke hvis du befinner deg i Berlin med små barn. En litt mer spesiell shoppingopplevelse får du om du kjører nordøstover til Mauerpark, som byr på et stort loppemarked på søndager.

Lei en bil i Berlin for å se severdigheter utenfor byen

Ikke langt unna sentrum i vestlig retning finner du det flotte området Charlottenburg, hvor du kan besøke det flere århundrer gamle, imponerende slottet Schloss Charlottenburg med tilhørende hage. Rundt juletider arrangeres det dessuten et hyggelig julemarked her som du også kan få med deg.

Frister dessuten tanken på å vandre rundt i store skogområder mens du befinner deg i Berlin, kan du kjøre videre i sørvestlig retning fra Charlottenburg til du kommer til skogfylte Grunewald. Dette vakre området passer utmerket for en fottur, så du kan ta med deg niste og bruke noen timer på å nyte disse rolige grøntområdene.

Det er lett å finne og leie en billig leiebil i Berlin

Du kan raskt og enkelt bestille en leiebil i Berlin på Expedia, og du tilbys en rekke ulike biltyper og forskjellige hente- og leveringssteder i byen. Det er med andre ord ikke noe problem å hente leiebilen din rett etter ankomst med fly til Berlin, eller på et senere tidspunkt i sentrum om du foretrekker dette.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Berlin

Hva er den beste prisen på leiebil i Berlin?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Berlin .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Berlin?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Berlin er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Berlin?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Berlin?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Berlin

Utforsk Berlin med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!