Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Gode tilbud på leiebiler i Berlin

Leiebil i Berlin

Har du tenkt på å leie en bil i Berlin? Uavhengig av om du planlegger en forretningsreise eller en kort eller lengre ferie i Berlin, kan du finne et godt tilbud på leiebil i Berlin på Expedia, noe som kan gjøre oppholdet ditt både enklere og mer behagelig.

Berlin er en utstrakt by, og med en leiebil kan du komme deg lettere rundt til de ulike områdene og attraksjonene i denne spennende hovedstaden. Du slipper dessuten å være avhengig av de offentlige transportmidlene, som gjerne byr på liten bagasjeplass, ventetider, nødvendige bytter av linjer og tidsbegrensninger.

Utforsk Berlins attraksjoner med en leiebil

Berlin har et hav av attraksjoner å by på, og du kan for eksempel starte utforskningen av byen med å kjøre fra ditt hotell i Berlin til Museumsinsel, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og som byr på flotte museer som blant annet det historisk interessante Pergamonmuseet og kunstmuseet Alte Nationalgalerie. Ikke langt unna finner du dessuten deler av og et minnesmerke for Berlinmuren, i tillegg til TV-tårnet, som byr på en flott utsikt utover byen fra toppen. Videre kan du kjøre til Kreuzberg og Det jødiske museet, som gir et innblikk i tysk-jødisk historie. Du kan deretter finne deg en parkeringsplass i sentrum og spasere langs Unter den Linden og til det kjente landemerket Brandenburger Tor. Ikke langt unna finner du dessuten Riksdagsbygningen og den flotte parken Tiergarten, som passer utmerket for en hyggelig og avslappende spasertur.

Er du mer interessert i shopping, kan du finne deg en parkeringsplass nær Kurfürstedamm, som byr på en rekke eksklusive forretninger. Ved enden av denne elegante gaten finner du dessuten Berlins dyrehage, som er en svært interessant attraksjon å besøke hvis du befinner deg i Berlin med små barn. En litt mer spesiell shoppingopplevelse får du om du kjører nordøstover til Mauerpark, som byr på et stort loppemarked på søndager.

Lei en bil i Berlin for å se severdigheter utenfor byen

Ikke langt unna sentrum i vestlig retning finner du det flotte området Charlottenburg, hvor du kan besøke det flere århundrer gamle, imponerende slottet Schloss Charlottenburg med tilhørende hage. Rundt juletider arrangeres det dessuten et hyggelig julemarked her som du også kan få med deg.

Frister dessuten tanken på å vandre rundt i store skogområder mens du befinner deg i Berlin, kan du kjøre videre i sørvestlig retning fra Charlottenburg til du kommer til skogfylte Grunewald. Dette vakre området passer utmerket for en fottur, så du kan ta med deg niste og bruke noen timer på å nyte disse rolige grøntområdene.

Det er lett å finne og leie en billig leiebil i Berlin

Du kan raskt og enkelt bestille en leiebil i Berlin på Expedia, og du tilbys en rekke ulike biltyper og forskjellige hente- og leveringssteder i byen. Det er med andre ord ikke noe problem å hente leiebilen din rett etter ankomst med fly til Berlin, eller på et senere tidspunkt i sentrum om du foretrekker dette.

Utforsk Berlin

Utforsk Berlin med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!