Billige flybilletter til Berlin

Billige flyreiser til Berlin

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på for enveisflyvninger og 4 488 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa

Fly til Berlin

Det er enkelt å finne billige fly til Berlin hos Expedia. Denne unike og moderne byen er perfekt for en helgetur, og med de billige flybillettene du finner hos Expedia til Berlin er det bare å slå til!

Berlin, som er Tysklands hovedstad, er hjem til en av landets største flyplasser. Som følge av dette har en rekke flyselskaper flyvninger til byen fra Norge. Med Expedia er disse flybillettene nå billigere og enklere å få tak i enn noensinne, og millioner med turister fra rundt om i verden tar turen for å nyte byen hvert år.

Til tross for at byen ligger litt avsidesliggende til, er det ikke så vanskelige å komme seg til Berlin som man kanskje skulle tro. Mange flyselskaper har jevnlige flyvninger til denne vakre og unike byen. Flyturen blir enda mer verdt det når du tenker over alle de magiske stedene i byen. Restene av Berlinmuren er fortsatt en stor turistattraksjon og en sterk påminnelse om fortiden. En tur til Brandenburger Tor er også høyt opp på listen, eller man kan ta en avslappende rotur på Neuer See, byens innsjø.

Berlin er en by som stadig vokser, med en livlig blanding av historiske monumenter og ny utvikling. Som en konsekvens av dette kan det være litt dyrt å gå ut i Berlin. Heldigvis kan man spare mye penger på både fly og hotell ved å bestille hos Expedia.

Hotellene i Berlin passer for alle budsjetter, så hvis du har planer om å kjøpe med deg en hel haug med suvenirer hjem, kan du velge et billig hotell. Skal du derimot på en luksusweekend med kjæresten din, er kanskje et luksushotell akkurat det dere er ute etter.

Det kunne nesten ikke vært enklere og billigere å fly til Berlin, så bestill turen din i dag!

Fly til Berlin fra flyplasser i Norge

Med Expedia kan kundene velge blant de billigste flyvningene til Berlin fra en rekke populære flyselskaper (blant annet Air France, Icelandair, KLM og British Airways).

Flytiden til Berlin fra Oslo er omtrent to timer, og de fleste større flyplassene i Norge har direkte flyvninger til Berlin. Det er to store flyplasser i området, men det er bare én av disse som brukes til internasjonale flyvninger. Som nordmann trenger du ikke tenke på visum når du reiser til Berlin.

Fly til Berlin-Schönefeld Airport

Berlin-Schönefeld Airport ligger i gamle Øst-Berlin, omtrent 18 km sørøst for sentrum. Det er imidlertid ikke noe problem å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum. Det er et godt kollektivtilbud på flyplassen, som inkluderer tog og en egen flybuss.

Siden området rundt Berlin er så vakkert, er det imidlertid mange som velger å leie bil, så de kan utforske både byen og regionen enklere. Det er både enkelt og billig å leie bil i Berlin gjennom Expedia, og det vil garantert gjøre ferien din enda bedre.

Fly til Berlin Tegel Airport

Berlin Tegel Airport er hovedflyplassen i byen, og tar seg av brordelen av de internasjonale flyvningene til Berlin. Flyplassen ligger omtrent 8 km nord for sentrum, nær hjertet av Berlin og andre interessante områder rundt byen. Det er godt med transportmuligheter fra flyplassen, blant annet busser og tog, som tar deg til Berlin på 20 minutter.

Ofte stilte spørsmål