Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Tyskland grunnet COVID-19.

KreuzbergBerlin

Kreuzberg er et av de kuleste nabolagene i Berlin, og har en lang tradisjon for ungdomskultur, tilflytning fra flere deler av verden og noen av byens beste underholdningssteder.

Befinner du deg i sentrum, drar du vest for elven Spree for å komme deg til Kreuzberg – et av de mest boblende områdene i Berlin. På 1970-tallet var dette et av byens fattigste områder. I dag er Kreuzberg kjent for sin multikulturelle befolkning, en haug med barer og kaféer og en sterk tradisjon for alternativ kultur. Ta en ferie til Kreuzberg og prøv tyrkiske og libanesiske delikatesser på en av grillrestaurantene, eller ta en piknik i en av de mange parkene i området.

Kreuzberg krysses av Berlins nettverk av kanaler, og er derfor et fantastisk område for en spasertur på kvelden. Gå langs en av kanalene og prøv en av barene eller restaurantene, eller kjøp en kebab og slå deg ned på en plen ved vannet. Du kan også prøve en båttur på kanalen og oppleve Kreuzberg fra vannet. Det tilbys guidede turer på flere språk, inkludert engelsk, for de som ikke kan tysk.

Planlegger du en tur på våren, kan du henge med den unge lokalbefolkningen og nyte stemningen når solen endelig titter frem etter vinteren. Besøk Görlitzer Park og se hvordan byen har transformert den tidligere trikkelinjen til en populære møteplass. Dra til toppen av Viktoriapark i den vestre delen av Kreuzberg og få en fantastisk utsikt over byen.

På kvelden bør du dra til Schlesisches Tor, som blir et av de travleste områdene i byen. Lave leiekostnader har ført til stor variasjon i mattilbudet, og i dag har Kreuzberg flere av byens mest ettertraktede restauranter. Velg mellom tradisjonell tysk mat, europeiske veikroer eller hurtigmat. Etterpå kan du ta en cocktail eller høre musikk på en av barene i området. Hvis du fortrekker frisk luft, bør du se etter et sted hvor de har røykfrie rom. Det er nemlig fortsatt lov til å røyke innendørs på mange av barene og restaurantene i Berlin.

Du kommer deg til Kreuzberg med både U Bahn og S Bahn, for eksempel til Merringdamm i sør eller Kottbusser Tor i nord. Området er massivt. Selv om det kan være gøy å oppleve noen av området til fots, bør du vurdere kollektivtransport for å se mest mulig av Kreuzberg.


Populære steder å besøke i Kreuzberg

Populære aktiviteter i Kreuzberg


De mest populære hotellene i Kreuzberg

Angleterre Hotel
Angleterre Hotel
4 out of 5
Friedrichstr. 31, Berlin, BE
Prisen er 724 kr per natt fra 19. feb. til 20. feb.

Dette hotellet ligger i Kreuzberg og 5 minutters gange unna Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie-museet og Checkpoint Charlie. Dessuten ligger Gendarmenmarkt ...

4.2/5Very Good! (988 anmeldelser)
Sentralt, fint og svært praktisk

"Hotellet har en svært vakker fasade, ligger svært sentralt midt mellom Mitte og Kreuzberg Litt gammeldags inne, og en altfor dyr sjokolade og brus automat. Men det er kiosker overalt i nærheten, billige og de mest eksklusive restaurantene i Berlin om hverandre Rett utenfor døra. Stille og fredelig. ..."…"

Anmeldelse skrevet 9. okt. 2020

Angleterre Hotel
Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
3 out of 5
Anhalter Str. 2, Berlin, BE
Prisen er 755 kr per natt fra 25. jan. til 26. jan.

Dette hotellet ligger i Kreuzberg og 5 minutters gange unna Berlin Story Bunker, Friedrichstrasse og Tempodrom. Dessuten ligger Checkpoint Charlie-museet og ...

4.1/5Very Good! (992 anmeldelser)
Funksjonelt hotell med god beliggenhet

"Funksjonelt hotell. Stort rom. Hjelpsom resepsjon. Gir inntrykk av å være mer «budsjett-hotell» enn ordinære Novotel. S-banestopp (Anhalter Bahnhof) rett over gaten. Populær italiensk restaurant på nærmeste gatehjørne. Lidl-butikk og hyggelig cafe 50 meter unna. Under ti minutter å gå til Potsdamer ..."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
4.5 out of 5
Markgrafenstrasse 16 - 16a, Berlin, BE
Hent priser

Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 10 minutters gange unna Det jødiske museet i Berlin og Checkpoint Charlie. ...

4.3/5Excellent! (1,192 anmeldelser)

"Greit hotel med bra beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Movenpick Hotel Berlin
Movenpick Hotel Berlin
4.5 out of 5
Schoeneberger Str. 3, Berlin, BE
Prisen er 508 kr per natt fra 13. feb. til 14. feb.

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Berlin og 5 minutters gange unna Berlin Story Bunker og Tempodrom. Dessuten ligger Friedrichstrasse ...

4.5/5Wonderful! (1,251 anmeldelser)
Bra hotell, men merkelig dørløsning til bad

"Fin beliggenhet rett ved S-bane stasjon. Fint hotell og i utgangspunktet fint rom, men to ting trekker ned. Det første er den håpløse løsningen med skyvedør til badet. Alle lyder høres ut i rommet, og med glassbyggerstein som vegg blir det lyst i soverommet når noen er på badet. Det andre er sengene. ..."…"

Anmeldelse skrevet 10. mar. 2020

Movenpick Hotel Berlin
Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz
Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz
4.5 out of 5
Hallesche Str. 10, Berlin, BE
Prisen er 703 kr per natt fra 26. jan. til 27. jan.

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Tempodrom og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Checkpoint Charlie-museet og Checkpoint ...

4.5/5Wonderful! (993 anmeldelser)
Good hotel, very helpful and nice staff

"Had a good stay! Nice and helpful staff, room was clean and nice, and bathroom was spacious. The bed was okay, but unfortunately the mattress and pillows don't fit my body, but that's just a personal taste. Location was excellent for my stay."…"

Anmeldelse skrevet 25. jan. 2020

Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz
Hotel the YARD
Hotel the YARD
4 out of 5
Alexandrinenstr 125, Berlin
Prisen er 1 248 kr per natt fra 19. feb. til 20. feb.

Dette hotellet med et spa ligger i Kreuzberg og 15 minutters gange unna Det jødiske museet i Berlin og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Checkpoint Charlie-museet ...

4.5/5Wonderful! (174 anmeldelser)
Nice place

"Verything good"…"

Anmeldelse skrevet 27. mai 2020

Hotel the YARD
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i BerlinKreuzberg

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: