Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

KreuzbergBerlin

Kreuzberg er et av de kuleste nabolagene i Berlin, og har en lang tradisjon for ungdomskultur, tilflytning fra flere deler av verden og noen av byens beste underholdningssteder.

Befinner du deg i sentrum, drar du vest for elven Spree for å komme deg til Kreuzberg – et av de mest boblende områdene i Berlin. På 1970-tallet var dette et av byens fattigste områder. I dag er Kreuzberg kjent for sin multikulturelle befolkning, en haug med barer og kaféer og en sterk tradisjon for alternativ kultur. Ta en ferie til Kreuzberg og prøv tyrkiske og libanesiske delikatesser på en av grillrestaurantene, eller ta en piknik i en av de mange parkene i området.

Kreuzberg krysses av Berlins nettverk av kanaler, og er derfor et fantastisk område for en spasertur på kvelden. Gå langs en av kanalene og prøv en av barene eller restaurantene, eller kjøp en kebab og slå deg ned på en plen ved vannet. Du kan også prøve en båttur på kanalen og oppleve Kreuzberg fra vannet. Det tilbys guidede turer på flere språk, inkludert engelsk, for de som ikke kan tysk.

Planlegger du en tur på våren, kan du henge med den unge lokalbefolkningen og nyte stemningen når solen endelig titter frem etter vinteren. Besøk Görlitzer Park og se hvordan byen har transformert den tidligere trikkelinjen til en populære møteplass. Dra til toppen av Viktoriapark i den vestre delen av Kreuzberg og få en fantastisk utsikt over byen.

På kvelden bør du dra til Schlesisches Tor, som blir et av de travleste områdene i byen. Lave leiekostnader har ført til stor variasjon i mattilbudet, og i dag har Kreuzberg flere av byens mest ettertraktede restauranter. Velg mellom tradisjonell tysk mat, europeiske veikroer eller hurtigmat. Etterpå kan du ta en cocktail eller høre musikk på en av barene i området. Hvis du fortrekker frisk luft, bør du se etter et sted hvor de har røykfrie rom. Det er nemlig fortsatt lov til å røyke innendørs på mange av barene og restaurantene i Berlin.

Du kommer deg til Kreuzberg med både U Bahn og S Bahn, for eksempel til Merringdamm i sør eller Kottbusser Tor i nord. Området er massivt. Selv om det kan være gøy å oppleve noen av området til fots, bør du vurdere kollektivtransport for å se mest mulig av Kreuzberg.

De mest populære hotellene i Kreuzberg

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
4.5 out of 5
Markgrafenstrasse 16 - 16a, Berlin, BE

Denne leiligheten er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 10 minutters gange unna Det jødiske museet i Berlin og Checkpoint Charlie. Dessuten ...

4.3/5Excellent! (1,158 anmeldelser)

"Greit hotel med bra beliggenhet"…"

Anmeldelse skrevet 8. des. 2019

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
NH Berlin Potsdamer Platz
NH Berlin Potsdamer Platz
4 out of 5
Stresemannstr. 47, Berlin, BE
Prisen er 623 kr per natt

Dette hotellet ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Tempodrom og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Checkpoint Charlie og Potsdamer Platz kun 15 minutter ...

4.3/5Excellent! (602 anmeldelser)
Sentralt hotell i Berlin

"Veldig flott hotell med hyggelig betjening. Ligger sentralt og ikke minst veldig god frokost."…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

NH Berlin Potsdamer Platz
Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
4 out of 5
Hedemannstraße 11-12, Berlin, BE
Prisen er 681 kr per natt

Dette hotellet ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Friedrichstrasse, Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet. Dessuten ligger Gendarmenmarkt ...

4.2/5Very Good! (997 anmeldelser)
Veldig fint Hotell med hyggelige personal

"Veldig fint og rent hotell med hyggelige personal og veldig hjelpsomt og var ikke langt fra sentrum . Anbefales"…"

Anmeldelse skrevet 9. jun. 2019

Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Hotel the YARD
Hotel the YARD
4 out of 5
Alexandrinenstr 125, Berlin
Prisen er 1 006 kr per natt

Dette hotellet med et spa ligger i Kreuzberg og 15 minutters gange unna Det jødiske museet i Berlin og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Checkpoint Charlie og ...

4.6/5Wonderful! (172 anmeldelser)

"Really clean and well presented. Extremely comfortable bed and great bathroom fitted with a very spacious shower. Maybe would do with a touch better lighting but that's an extremely minor negative"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Hotel the YARD
Movenpick Hotel Berlin
Movenpick Hotel Berlin
4.5 out of 5
Schoeneberger Str. 3, Berlin, BE
Prisen er 843 kr per natt

Dette hotellet er familievennlig og ligger i den historiske bydelen i Berlin og 5 minutters gange unna Berlin Story Bunker og Tempodrom. Dessuten ligger Friedrichstrasse ...

4.5/5Wonderful! (2,216 anmeldelser)
Konserttur

"Anbefaler gjerne hotellet, god frokost og god service. Ligger også sentralt i forhold til transport som tog, buss osv. Konserthall var 300 meter unna."…"

Anmeldelse skrevet 23. jan. 2020

Movenpick Hotel Berlin
Three Little Pigs Hostel Berlin
Three Little Pigs Hostel Berlin
2 out of 5
Stresemannstr. 66, Berlin, BE
Prisen er 521 kr per natt

Dette vandrerhjemmet ligger i Kreuzberg og 15 minutters gange unna Checkpoint Charlie-museet og Potsdamer Platz. Dessuten ligger Brandenburger Tor og Gendarmenmarkt ...

4/5Very Good! (190 anmeldelser)

"Stort sett OK. Men hostellet noko svært og upersonlig. Servicen kunne ha vore betre. (Tenker spesielt på då toalettforholda ikkje blei ordna/eine etasjen)."…"

Anmeldelse skrevet 22. des. 2019

Three Little Pigs Hostel Berlin

Populære steder å besøke i Kreuzberg

Checkpoint Charlie
Bilde av Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie

4/5(27 anmeldelser)

Utforsk bakgrunnen til Checkpoint Charlie, et populært monument i Berlin. Dette urbane området har både et godt underholdningstilbud og monumenter du bør oppleve.

Checkpoint Charlie-museet
Bilde av Checkpoint Charlie-museet

Checkpoint Charlie-museet

4.5/5(20 anmeldelser)

Denne levningen fra den kalde krigen var en gang preget av anspent stemning og dramatiske fluktforsøk, men er nå en av Berlins største turistattraksjoner.

Det jødiske museet i Berlin
Bilde av Det jødiske museet i Berlin

Det jødiske museet i Berlin

Sørg for å sette av tid til de artige utstillingene i Det jødiske museet i Berlin, et museum med en spennende bakgrunn, på turen din til Berlin. Dette urbane området har monumenter og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Martin-Gropius Bau
Bilde av Martin-Gropius Bau

Martin-Gropius Bau

Få med deg de interessante utstillingene i Martin-Gropius Bau, et museum med en fascinerende bakgrunn, på reisen din til Berlin. Dette urbane området har både teatre og shoppingmuligheter du bør oppleve.

Topographie des Terrors
Bilde av Topographie des Terrors

Topographie des Terrors

Sett av tid til de interessante utstillingene i Topographie des Terrors (museet over Gestapo, SS og Nurneberg), et museum med en rikholdig bakgrunn, på besøket ditt i Berlin. Dette urbane området har et godt underholdningstilbud og teatre du bør oppleve.

Deutsches Technikmuseum Berlin
Bilde av Deutsches Technikmuseum Berlin

Deutsches Technikmuseum Berlin

Pass på å sette av tid til å utforske utstillingene ved Deutsches Technikmuseum Berlin på turen til Berlin. Dette urbane området har kunst og et godt underholdningstilbud du bør oppleve.

Populære aktiviteter i Kreuzberg

Tur med sightseeingbuss
Bilde av Tur med sightseeingbuss

Tur med sightseeingbuss

Anbefales av 76 % av reisende
228 kr
per voksen
Kveldstur for liten gruppe med smaksprøver og drikke
Bilde av Kveldstur for liten gruppe med smaksprøver og drikke

Kveldstur for liten gruppe med smaksprøver og drikke

956 kr
per voksen
Båttur i det historiske sentrum
Bilde av Båttur i det historiske sentrum

Båttur i det historiske sentrum

Anbefales av 84 % av reisende
203 kr
per voksen
Skip-the-Line & Dine på Hard Rock Cafe Berlin
Bilde av Skip-the-Line & Dine på Hard Rock Cafe Berlin

Skip-the-Line & Dine på Hard Rock Cafe Berlin

Anbefales av 88 % av reisende
229 kr
per voksen
Tur med sightseeingbuss – Det beste i Berlin
Bilde av Tur med sightseeingbuss – Det beste i Berlin

Tur med sightseeingbuss – Det beste i Berlin

Anbefales av 72 % av reisende
105 kr
per voksen
Billetter til Dalí-utstillingen på Potsdamer Platz
Bilde av Billetter til Dalí-utstillingen på Potsdamer Platz

Billetter til Dalí-utstillingen på Potsdamer Platz

Anbefales av 78 % av reisende
66 kr
per voksen

Andre områder i Berlin

Tiergarten fasiliteter samt kulturarv og historisk arkitektur

Tiergarten

Potsdamer Platz og Zoologischer Garten Berlin er to attraksjoner du bør få med deg i Tiergarten i tillegg til byens spennende butikker. For å utforske mer er det bare å hoppe på metroen på Kurfürstenstrasse U-bahn-stasjon eller Bundestag U-bahn-stasjon.

Tiergarten
Friedrichshain som inkluderer utendørs kunst

Friedrichshain

4/5Very Good!(5 anmeldelser av området)

Trivelige barer og spennende museer er noe av det som trekker folk til Friedrichshain. Populære attraksjoner som Mercedes-Benz Arena og East Side Gallery er også verdt et besøk, og for å utforske byen er det bare å hoppe på metroen på Frankfurter Tor U-bahn-stasjon eller Warschauer Straße stasjon.

Friedrichshain
Schöneberg som inkluderer by

Schöneberg

3.5/5Good!(12 anmeldelser av området)

Schöneberg kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg Kurfürstendamm, som er en populær attraksjon. For å se mer av Berlin er det bare å hoppe på metroen på Schöneberg S-Bahn-stasjon eller Innsbrucker Platz stasjon.

Schöneberg
Mitte fasiliteter samt by og moderne arkitektur

Mitte

4/5Very Good!(97 anmeldelser av området)

Mitte har mye å by på, blant annet interessante museer og spennende butikker. Du bør absolutt få med deg attraksjoner som Minnesmerket over Berlinmuren og Riksdagsbygningen, og hopper du på metroen på Schwartzkopffstrasse U-bahn-stasjon eller Reinickendorfer Strasse U-bahn-stasjon, kan du utforske mer av byen.

Mitte
Prenzlauer Berg fasiliteter samt by

Prenzlauer Berg

Trivelige barer er én av grunnene til at mange reiser til Prenzlauer Berg, og mens du er i byen, bør du ta turen til Velodrom. For å utforske mer kan du hoppe på metroen på Greifswalder Straße S-Bahn-stasjon eller Prenzlauer Allee S-bahn-stasjon.

Prenzlauer Berg
Vest-Berlin sentrum, Berlin, Tyskland

Vest-Berlin sentrum

Spennende museer er bare én av grunnene til at mange drar til Vest-Berlin sentrum. For å få med deg attraksjoner som Kurfürstendamm er det bare å hoppe på metroen på Uhlandstrasse U-bahn-stasjon eller Savignyplatz S-bahn-stasjon. .

Vest-Berlin sentrum