Kreuzberg

Berlin
Kreuzberg fasiliteter samt utendørs kunst i tillegg til en kvinne

Kreuzberg er et av de kuleste nabolagene i Berlin, og har en lang tradisjon for ungdomskultur, tilflytning fra flere deler av verden og noen av byens beste underholdningssteder.

Befinner du deg i sentrum, drar du vest for elven Spree for å komme deg til Kreuzberg – et av de mest boblende områdene i Berlin. På 1970-tallet var dette et av byens fattigste områder. I dag er Kreuzberg kjent for sin multikulturelle befolkning, en haug med barer og kaféer og en sterk tradisjon for alternativ kultur. Ta en ferie til Kreuzberg og prøv tyrkiske og libanesiske delikatesser på en av grillrestaurantene, eller ta en piknik i en av de mange parkene i området.

Kreuzberg krysses av Berlins nettverk av kanaler, og er derfor et fantastisk område for en spasertur på kvelden. Gå langs en av kanalene og prøv en av barene eller restaurantene, eller kjøp en kebab og slå deg ned på en plen ved vannet. Du kan også prøve en båttur på kanalen og oppleve Kreuzberg fra vannet. Det tilbys guidede turer på flere språk, inkludert engelsk, for de som ikke kan tysk.

Planlegger du en tur på våren, kan du henge med den unge lokalbefolkningen og nyte stemningen når solen endelig titter frem etter vinteren. Besøk Görlitzer Park og se hvordan byen har transformert den tidligere trikkelinjen til en populære møteplass. Dra til toppen av Viktoriapark i den vestre delen av Kreuzberg og få en fantastisk utsikt over byen.

På kvelden bør du dra til Schlesisches Tor, som blir et av de travleste områdene i byen. Lave leiekostnader har ført til stor variasjon i mattilbudet, og i dag har Kreuzberg flere av byens mest ettertraktede restauranter. Velg mellom tradisjonell tysk mat, europeiske veikroer eller hurtigmat. Etterpå kan du ta en cocktail eller høre musikk på en av barene i området. Hvis du fortrekker frisk luft, bør du se etter et sted hvor de har røykfrie rom. Det er nemlig fortsatt lov til å røyke innendørs på mange av barene og restaurantene i Berlin.

Du kommer deg til Kreuzberg med både U Bahn og S Bahn, for eksempel til Merringdamm i sør eller Kottbusser Tor i nord. Området er massivt. Selv om det kan være gøy å oppleve noen av området til fots, bør du vurdere kollektivtransport for å se mest mulig av Kreuzberg.


Populære steder å besøke i Kreuzberg

Populære aktiviteter i Kreuzberg


De mest populære hotellene i Kreuzberg

Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
4 out of 5
Hedemannstraße 11-12, Berlin, BE
Prisen er 507 kr per natt fra 9. feb. til 10. feb.
Dette hotellet ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie. Dessuten ligger Potsdamer Platz og Brandenburger Tor kun ...
4.2/5 Very Good! (972 anmeldelser)
Korana regler
"Greit hotel , men slitsomt med alle korana reglene. Virket svært unødvendig med bruk av plasthansker og maske i spisesal."

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2021

Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
4.5 out of 5
Markgrafenstrasse 16 - 16a, Berlin, BE
Prisen er 690 kr per natt fra 9. feb. til 10. feb.
Dette leilighetshotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Berlin og 10 minutters gange unna Det jødiske museet i Berlin og Checkpoint Charlie. ...
4.3/5 Excellent! (1,334 anmeldelser)
Shoppingtur til Berlin
"Heilt grei leiligheit, rein og ryddig. Hyggelig og hjelpsomt personell. Rolig strøk. Kort veg til U-Bahn."

Anmeldelse skrevet 18. okt. 2021

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie
Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
3 out of 5
Anhalter Str. 2, Berlin, BE
Fullt refunderbart
Prisen er 673 kr per natt fra 1. feb. til 2. feb.
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Kreuzberg og 5 minutters gange unna Berlin Story Bunker og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Checkpoint Charlie ...
4.1/5 Very Good! (986 anmeldelser)
Funksjonelt hotell med god beliggenhet
"Funksjonelt hotell. Stort rom. Hjelpsom resepsjon. Gir inntrykk av å være mer «budsjett-hotell» enn ordinære Novotel. S-banestopp (Anhalter Bahnhof) rett over gaten. Populær italiensk restaurant på nærmeste gatehjørne. Lidl-butikk og hyggelig cafe 50 meter unna. Under ti minutter å gå til Potsdamer ..."

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

Novotel Suites Berlin City Potsdamer Platz
Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel
Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel
3.5 out of 5
Hallesche Str. 10, Berlin, BE
Prisen er 760 kr per natt fra 6. feb. til 7. feb.
Dette hotellet med et spa ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Berlin Story Bunker og Friedrichstrasse. Dessuten ligger Checkpoint Charlie og Potsdamer ...
4.5/5 Wonderful! (987 anmeldelser)
Good hotel, very helpful and nice staff
"Had a good stay! Nice and helpful staff, room was clean and nice, and bathroom was spacious. The bed was okay, but unfortunately the mattress and pillows don't fit my body, but that's just a personal taste. Location was excellent for my stay."

Anmeldelse skrevet 25. jan. 2020

Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz, an IHG Hotel
Holiday Inn Express Berlin City Centre, an IHG Hotel
Holiday Inn Express Berlin City Centre, an IHG Hotel
3 out of 5
Stresemannstr. 49, Berlin, BE
Prisen er 624 kr per natt fra 20. feb. til 21. feb.
Dette hotellet ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Berlin Story Bunker, Tempodrom og Det jødiske museet i Berlin. Dessuten ligger Martin-Gropius Bau ...
4.2/5 Very Good! (988 anmeldelser)
Helt greit
"Veldig bra beliggenhet, helt greit frokost, hyggelig service"

Anmeldelse skrevet 20. feb. 2020

Holiday Inn Express Berlin City Centre, an IHG Hotel
ibis Berlin City Potsdamer Platz
ibis Berlin City Potsdamer Platz
2.5 out of 5
Anhalter Str. 4, Berlin, BE
Prisen er 633 kr per natt fra 20. feb. til 21. feb.
Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Kreuzberg og 10 minutters gange unna Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie. Dessuten ligger Potsdamer Platz ...
4.1/5 Very Good! (428 anmeldelser)
"Fint hotell til en rimelig pris.Stille og rolig område. Rett ved S-banen og gangavstand til Potzdamer Platz"

Anmeldelse skrevet 3. feb. 2019

ibis Berlin City Potsdamer Platz
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre områder i KreuzbergKreuzberg

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din: