Hoteller i Wembley

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Wembley

The Fusilier Inn
2.5 out of 5
652 Harrow Road, Sudbury, Wembley, England
Hent priser
2.4/5 (76 anmeldelser)

"Ja, hva skal man si?!? Fryktelig lytt mellom rommene og fra puben under. Vi våknet hver gang noen gikk i gangene eller skrudde på en kran. Grei gåavstand til Wembley arena, hvis du ikke har noe imot å gå litt. Syntes nabolaget var helt greit! Mange nærliggende spisesteder som var helt ok! Veldig ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mai 2012

The Fusilier Inn
ibis London Wembley
3 out of 5
South Way Wembley, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
461 kr
per night
Feb 16 - Feb 17
3.9/5Good! (1,485 anmeldelser)

"Booket rommet for min sønn i forbindelse med at vi var i London for å feire bryllup i familien. Eneste ankepunkt er litt lite utvalg til frokosten. Ellers topp service."…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2019

ibis London Wembley
Hilton London Wembley
4 out of 5
Lakeside Way, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
871 kr
per night
Feb 16 - Feb 17
4.5/5Wonderful! (1,577 anmeldelser)
God service hos Hotels.com

"Vi bodde egentlig på Holiday Inn, men ringte Hotels.com da vi opplevde at disse hadde stengt både gym og basseng uten å gi oss beskjed. Hotels.com var virkelig imøtekommende, og byttet oss over til Hilton. Prosessen tok ca. 2timer, men var absolutt verdt det! Vi måtte ikke betale mellomlegg. Flott ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. mai 2019

Hilton London Wembley
The Green Man Pub and Hotel
3 out of 5
Dagmar Avenue, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
298 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
3.2/5 (620 anmeldelser)
God beliggenhet

"Bra beligenhet I forhold til T-Bane. Bra internet. Hyggelig betjening. God seng."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

The Green Man Pub and Hotel
Wembley Park Hotel
3 out of 5
92 Wembley Park Drive, Wembley, England
841 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
4.3/5Excellent! (89 anmeldelser)
Overraskende, på flere måter!

"Gikk forbi hotellet først, da det ser ut som et vanlig bolighus fra utsiden. Men, på innsiden var det rent og pent, nyoppusset og fint! Kompakt rom med en bra seng, bittelite kjøkken og et lite, men funksjonelt bad. Perfekt for korte opphold ved feks fotballkamp eller konsert på Wembley. Superhyggelig ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. nov. 2018

Wembley Park Hotel
OYO The Arch Wembley
3.5 out of 5
324 Harrow Road, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
625 kr
per night
Feb 9 - Feb 10
3.5/5Good! (261 anmeldelser)
Perfekt for kort opphold til behagelig pris

"Veldig veldig hjelpsomme ansatte som fikset en smertefri innsjekk med bekjente i området, da vi ankom hotellet rundt midnatt og resepsjonen er stengt. Gammelt, og helt ok rent. Utrolig varmt og dårlig luft på rommene da det manglet ventilasjon. Ellers svært fornøyd med rommet vi fikk."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

OYO The Arch Wembley
Luxury Apartment Wembley Stadium
Pinnacle, Fulton Road, 1402, Wembley, ENG
Hent priser
Ingen anmeldelser
Luxury Apartment Wembley Stadium
St George Hotel Wembley
4 out of 5
43-51 Wembley Hill Road, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
816 kr
per night
Jan 30 - Jan 31
4.4/5Wonderful! (773 anmeldelser)
Bo godt litt utenfor London!

"Har hatt tre netter på St. George og kan anbefale dette hotellet om du er lei av små hotellrom i London. Her hadde vi god plass til å legge ut våre(to) kofferter, og likevel var det plass til å bevege seg fritt rundt på rommet🤗Vi benyttet oss ikke av å kjøpe med frokost på oppholdet vårt, men det ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

St George Hotel Wembley
Maitrise Hotel Wembley
2 out of 5
40 London Road, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
527 kr
per night
Feb 10 - Feb 11
2.5/5 (163 anmeldelser)

"A very nice & small hotel. Small room, but big enough for me. Near tube station."…"

Anmeldelse skrevet 27. apr. 2019

Maitrise Hotel Wembley
Novotel London Wembley
4 out of 5
5 Olympic Way, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
769 kr
per night
Feb 13 - Feb 14
4.5/5Wonderful! (1,777 anmeldelser)

"Kort vei til Wembley Station, kort vei til spisesteder"…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020

Novotel London Wembley
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Wembley
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Wembley: Få steder i London er så proppfull med historie som ærverdige Wembley. Dette området i distriktet Brent i det nordvestlige London er naturligvis mest kjent for Wembley Stadium, og det er ikke få nordmenn som opp igjennom årenes løp har satt sine ben her for å få med seg en fotballkamp eller en konsert.

Uansett om du skal på fotballkamp, konsert eller bare gå på oppdagelsesferd i denne legendariske bydelen i London, finnes det et godt tilbud av overnatting i Wembley. Enten du velger å bo på et moderne hotell i Wembley med de fleste fasiliteter, eller velger et av de trivelige pubhotellene som kjennetegnes av den rause gjestfriheten som så mange nordmenn elsker når de besøker London.

Til tross for at området hyppig frekventeres av fotballstjerner og kjendiser, er prisene på hoteller i Wembley betydelige lavere her enn i sentrum av London. I tillegg er kollektivtilbudet i bydelen meget godt, og frakter deg enkelt til alle de kjente severdighetene London har å by på.

Hoteller i Wembley

Wembley har en historie som går mange hundre år tilbake i tid, og var på 1800-tallet en av de rikeste bydelene London. Så det er ikke tilfeldig at det var akkurat her Wembley Stadium ble bygget i 1923. De siste tiårene har det økende etniske mangfoldet bidratt til en dynamisk og pulserende bydel, og dette gjenspeiles også i den store variasjonen av restauranter og kafeer her. Hvis du er i shoppinghumør, kan du ta en tur til Wembley Market, som er det største søndagsmarkedet i England. I tillegg har en rekke uavhengige klesbutikker har etablert seg i området.

Når det er store fotballkamper eller eventer på plakaten på Wembley Stadium, er det mange som kommer langveis fra, og det kan fort bli rift om hotellrom i Wembley. Da kan det være en fordel å være tidlig ute med bestillingen for å sikre seg de beste tilbudene. Dersom du ønsker å leie bil i Wembley, er det greit å ha i minne at det bor rundt 15 millioner mennesker i hele storbyområdet, og at trafikken til tider kan gå svært så langsomt.

Fotball og billig hotell i Wembley

Det er ikke til å komme fra at det er Wembley Stadium som er den store magneten i området. Når du reiser til Wembley trenger du imidlertid ikke å dra på fotballkamp for å komme inn på arenaen. Etter nyåpningen i 2007 er det blitt at av de mest populære severdigheten i England, og det arrangeres guidede turer hit hver dag hele året. En fordel med å besøke dette legendariske stadionet utenom de store begivenhetene, er at det er enklere å finne et billig hotell i Wembley.

London har etter hvert blitt svært tilgjengelig for nordmenn, og du har mange daglige direkteruter mellom Norge og England å velge mellom dersom du ønsker å ta fly til Wembley. Fra de to nærmeste flyplassene, Heathrow og Gatwick, tar det rundt én time med offentlig transport til fotballmetropolen. Har du booket deg inn på et av de større og mer eksklusive hotellene i Wembley på forhånd, kan de organisere henting eller taxi på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Nylig bestilte hoteller i Wembley

Nylige anmeldelser i Wembley

Flere reisealternativer