Storbritannia kan ha innført reiserestriksjoner, inklusive karantene, i forbindelse med koronasituasjonen.

Sam Bird på trover

Hoteller i Wembley

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Wembley

The Fusilier Inn
2.5 out of 5
652 Harrow Road, Sudbury, Wembley, England
Hent priser
1.16 km fra sentrum
2.4/5 (76 anmeldelser)

"Ja, hva skal man si?!? Fryktelig lytt mellom rommene og fra puben under. Vi våknet hver gang noen gikk i gangene eller skrudde på en kran. Grei gåavstand til Wembley arena, hvis du ikke har noe imot å gå litt. Syntes nabolaget var helt greit! Mange nærliggende spisesteder som var helt ok! Veldig ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mai 2012

The Fusilier Inn
ibis London Wembley
3 out of 5
South Way Wembley, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 517 kr per natt
0.77 km fra sentrum
3.9/5Good! (996 anmeldelser)
Bra hotell like ved Wembley Stadium

"Bra hotell like ved Wembley Stadium. Kort vei til undergrunnen. Veldig fint område å bo i. Rommet hadde god størrelse. Renholdet og servicen var god. Rask og effektiv innsjekk og utsjekk."…"

Anmeldelse skrevet 28. feb. 2020

ibis London Wembley
Hilton London Wembley
4 out of 5
Lakeside Way, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 070 kr per natt
0.89 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (997 anmeldelser)
I`ll be back :-)

"Swimmingpool was great after long days downtown. Nice Breakfast, big room, Wifi was perfect, nice area."…"

Anmeldelse skrevet 22. feb. 2020

Hilton London Wembley
Dobbeltrom med Felles Hage i Wembley AD7
81 Dagmar Ave, Studio 7, Wembley, ENG
Prisen er 1 073 kr per natt
0.35 km fra sentrum
3/5 (1 anmeldelse)
Drama in London

"Owner did not communicate check-in process until after check-in time despite numerous attempts by ourselves and VRBO to contact them. And then instructions were wrong and check out information was wrong.. Too bad. It set off our holiday on a sour note."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019

Dobbeltrom med Felles Hage i Wembley AD7
Novotel London Wembley
4 out of 5
5 Olympic Way, Wembley, England
Prisen er 764 kr per natt
1.28 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (1,000 anmeldelser)

"God service, flott hotell til en grei pris. Har bodd der før, og kommer gjerne igjen."…"

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2020

Novotel London Wembley
Lush Apartment - London Designer Outlet
4.5 out of 5
Engineers way, Wembley, England
Hent priser
0.87 km fra sentrum
Lush Apartment - London Designer Outlet
OYO The Arch Wembley
3.5 out of 5
324 Harrow Road, Wembley, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 644 kr per natt
0.82 km fra sentrum
3.4/5Good! (283 anmeldelser)
Perfekt for kort opphold til behagelig pris

"Veldig veldig hjelpsomme ansatte som fikset en smertefri innsjekk med bekjente i området, da vi ankom hotellet rundt midnatt og resepsjonen er stengt. Gammelt, og helt ok rent. Utrolig varmt og dårlig luft på rommene da det manglet ventilasjon. Ellers svært fornøyd med rommet vi fikk."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2019

OYO The Arch Wembley
Dobbel Studio med Felles Hage i Wembley AD1
81 Dagmar Ave, Studio 1, Wembley, ENG
Prisen er 941 kr per natt
0.35 km fra sentrum
Dobbel Studio med Felles Hage i Wembley AD1
Dobbel Studio med Felles Hage i Wembley AD6
81 Dagmar Ave, Studio 6, Wembley, ENG
Prisen er 1 000 kr per natt
0.35 km fra sentrum
3/5 (1 anmeldelse)
Un poco alejado

"El apartamento en general está bien, en buenas condiciones. El problema es la ubicación, está un poco alejado y según la descripción pensábamos que estaba más cerca del transporte. Los detectores de humo que tienen dentro suelen hacer unos pitidos bastante fuertes durante todo el día de manera intermitente, ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2018

Dobbel Studio med Felles Hage i Wembley AD6
The Green Man Pub and Hotel
3 out of 5
Dagmar Avenue, Wembley, England
Hent priser
0.43 km fra sentrum
3.2/5 (642 anmeldelser)
God beliggenhet

"Bra beligenhet I forhold til T-Bane. Bra internet. Hyggelig betjening. God seng."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

The Green Man Pub and Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Wembley
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell i Wembley: Få steder i London er så proppfull med historie som ærverdige Wembley. Dette området i distriktet Brent i det nordvestlige London er naturligvis mest kjent for Wembley Stadium, og det er ikke få nordmenn som opp igjennom årenes løp har satt sine ben her for å få med seg en fotballkamp eller en konsert.

Uansett om du skal på fotballkamp, konsert eller bare gå på oppdagelsesferd i denne legendariske bydelen i London, finnes det et godt tilbud av overnatting i Wembley. Enten du velger å bo på et moderne hotell i Wembley med de fleste fasiliteter, eller velger et av de trivelige pubhotellene som kjennetegnes av den rause gjestfriheten som så mange nordmenn elsker når de besøker London.

Til tross for at området hyppig frekventeres av fotballstjerner og kjendiser, er prisene på hoteller i Wembley betydelige lavere her enn i sentrum av London. I tillegg er kollektivtilbudet i bydelen meget godt, og frakter deg enkelt til alle de kjente severdighetene London har å by på.

Hoteller i Wembley

Wembley har en historie som går mange hundre år tilbake i tid, og var på 1800-tallet en av de rikeste bydelene London. Så det er ikke tilfeldig at det var akkurat her Wembley Stadium ble bygget i 1923. De siste tiårene har det økende etniske mangfoldet bidratt til en dynamisk og pulserende bydel, og dette gjenspeiles også i den store variasjonen av restauranter og kafeer her. Hvis du er i shoppinghumør, kan du ta en tur til Wembley Market, som er det største søndagsmarkedet i England. I tillegg har en rekke uavhengige klesbutikker har etablert seg i området.

Når det er store fotballkamper eller eventer på plakaten på Wembley Stadium, er det mange som kommer langveis fra, og det kan fort bli rift om hotellrom i Wembley. Da kan det være en fordel å være tidlig ute med bestillingen for å sikre seg de beste tilbudene. Dersom du ønsker å leie bil i Wembley, er det greit å ha i minne at det bor rundt 15 millioner mennesker i hele storbyområdet, og at trafikken til tider kan gå svært så langsomt.

Fotball og billig hotell i Wembley

Det er ikke til å komme fra at det er Wembley Stadium som er den store magneten i området. Når du reiser til Wembley trenger du imidlertid ikke å dra på fotballkamp for å komme inn på arenaen. Etter nyåpningen i 2007 er det blitt at av de mest populære severdigheten i England, og det arrangeres guidede turer hit hver dag hele året. En fordel med å besøke dette legendariske stadionet utenom de store begivenhetene, er at det er enklere å finne et billig hotell i Wembley.

London har etter hvert blitt svært tilgjengelig for nordmenn, og du har mange daglige direkteruter mellom Norge og England å velge mellom dersom du ønsker å ta fly til Wembley. Fra de to nærmeste flyplassene, Heathrow og Gatwick, tar det rundt én time med offentlig transport til fotballmetropolen. Har du booket deg inn på et av de større og mer eksklusive hotellene i Wembley på forhånd, kan de organisere henting eller taxi på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Wembley?
Hilton London Wembley er høyt rangert av Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 restauranter og innendørsbasseng. Overnattingsstedet ligger dessuten like i nærheten av SSE Arena, Wembley. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Holiday Inn London Wembley og St George Hotel Wembley også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Wembley hvis jeg må avbestille?
Ja! De aller fleste hotellbestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekking. Hvis du har en ikke-refunderbar reservasjon, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Legg til datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne gode tilbud i Wembley.
Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Wembley?
Basert på anmeldelser er London Wembley International Hotel et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. To rimelige alternativer er OYO The Green Man Pub and Hotel og ibis London Wembley.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Wembley?
London Wembley International Hotel er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre valgmuligheter for familieturen er Hilton London Wembley og Novotel London Wembley. Attraksjoner som ZSL London Zoo og Madame Tussauds voksmuseum ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk tur til Wembley?
St George Hotel Wembley er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Andre valgmuligheter for en romantisk ferie er ibis London Wembley og Hilton London Wembley.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Wembley?
Hilton London Wembley er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet 2 restauranter og et innendørsbasseng. Noen andre alternativer hvis du vil ta med kjæledyr, er Novotel London Wembley og ibis London Wembley.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Wembley?
St George Hotel Wembley har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Hilton London Wembley og Novotel London Wembley er også to eksklusive valgmuligheter for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Wembley?
St George Hotel Wembley er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. Hvis du vil bo på et boutique-hotell, kan du også ta en titt på Hilton London Wembley.
Hvilke overnattingssteder i Wembley har basseng?
Hilton London Wembley er et hotell med 4 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, 2 restauranter og en bar.

Nylige anmeldelser i Wembley

Flere reisealternativer