Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Weekendtur til Troms – opplev Norges nest nordligste fylke

Her har du mange muligheter til å oppleve den nordnorske naturen. Med utallige øyer, fjorder og spektakulære fjell er dette et sted som innbyr til en aktiv ferie.

En reise til Troms gir deg et variert utvalg av friluftsaktiviteter å delta på. Her har du muligheten til å fiske i noen av landets beste lakseelver, som Reisaelva og Målselva, prøve deg på skikjøring utenfor løypene i området rundt Lyngsfjorden eller legge ut på vandringer i flere nasjonalparker. Du bør også beregne noe tid i Tromsø som er fylkets største by.

Troms er det eneste fylket i Norge som grenser til både Sverige og Finland, og her kan du besøke Treriksrøysa som markerer møtepunktet mellom de tre landene. I tillegg til Tromsø er det også to andre byer du kan besøke i fylket, nemlig Harstad og Finnsnes. På en ferie til Troms kan du utforske denne delen av Norge, som fremdeles har mange lite kjente peler.

Ta turen til Trondenes Historiske Senter i Harstad og lær mer om historien i området. Hvis været er dårlig, kan du besøke Grottebadet og tilbringe noen skjønne timer i vannet. Foretrekker du utendørsaktiviteter, kan du legge turen til Sollifjellet Alpinsenter, eller ta turen til Lyngsalpene for en høyfjellsopplevelse uten sidestykke. I Tromsø kan du besøke den berømte Ishavskatedralen eller ta turen til Polarmuseet.

Troms er et flott sted å besøke hvis du ønsker deg varierte naturopplevelser. Her er det kort vei til de utallige øyene langs kysten og kort vei til høye fjell. Tromsø er det administrative senteret i fylket, og her anløper for eksempel hurtigruten. Her finner du også fylkets største flyplass.

Det kan være greit å benytte leiebil i Troms, da blir det enklere for deg å kjøre mellom de forskjellige byene og attraksjonene. Veinettet er godt utbygget, og det er hele tre europaveier som går gjennom fylket. De fleste større øyene er også forbundet med fastlandet via broer eller tunneler.

Troms kan by på mange naturopplevelser, enten du foretrekker å begi deg ut på havet, seile inn i fjordene eller dra oppover i fjellene. Ønsker du å holde deg nærmere bebyggelsen, har byene også spennende aktiviteter og opplevelser å by på.


De beste hotelltilbudene i Troms

Se alle de 102 hotellene i Troms
Clarion Hotel The Edge 1,152 kr
Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge

Kaigata 6, Tromso
   
  4,5
  av 5, basert på 638 anmeldelser
  4.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 10 minutter unna.

  Radisson Blu Hotel, Tromso 911 kr
  Radisson Blu Hotel, Tromso

  Radisson Blu Hotel, Tromso

  Sjogata 7, Tromso
    
   4,0
   av 5, basert på 1 317 anmeldelser
   4.0 av 5.0

   Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polarmuseet kun 10 minutter unna.

   Comfort Hotel Xpress Tromso 606 kr
   Comfort Hotel Xpress Tromso

   Comfort Hotel Xpress Tromso

   Gronnegata 35, Tromso
     
    4,2
    av 5, basert på 842 anmeldelser
    3.0 av 5.0

    Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Mack bryggeri, Tromsø domkirke og Nordnorsk kunstmuseum. Dessuten ligger Polaria og Polarmuseet kun 15 minutter unna.

    Enter Amalie Hotel 598 kr
    Enter Amalie Hotel

    Enter Amalie Hotel

    Sjogata 5B, Tromso
      
     4,2
     av 5, basert på 400 anmeldelser
     3.0 av 5.0

     Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polarmuseet kun 10 minutter unna.

     Scandic Ishavshotel 982 kr
     Scandic Ishavshotel

     Scandic Ishavshotel

     Fr. Langesgate 2, Tromso
       
      4,2
      av 5, basert på 701 anmeldelser
      3.5 av 5.0

      Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og få skritt unna Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Polarmuseet og Mack bryggeri kun 10 minutter unna.

      Smarthotel Tromso 603 kr
      Smarthotel Tromso

      Smarthotel Tromso

      Vestregata 6, Tromso
        
       3,9
       av 5, basert på 736 anmeldelser
       3.0 av 5.0

       Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke og Nordnorsk kunstmuseum. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 10 minutter unna.

       Tromsø Lodge & Camping 647 kr
       Tromsø Lodge & Camping

       Tromsø Lodge & Camping

       Elvestrandvegen 10, Tromso
         
        4,0
        av 5, basert på 76 anmeldelser
        2.0 av 5.0

        Denne campingplassen ligger i Tromsdalen og 5 kilometer unna Polarmuseet, Nordnorsk kunstmuseum og Tromsø domkirke. Dessuten ligger Mack bryggeri og Polaria kun 5 kilometer unna.

        Thon Hotel Polar 1,004 kr
        Thon Hotel Polar

        Thon Hotel Polar

        Grønnegata 45, Tromso
          
         4,1
         av 5, basert på 175 anmeldelser
         3.0 av 5.0

         Dette hotellet ligger midt i hjertet av Tromsø og 5 minutters gange unna Tromsø domkirke, Nordnorsk kunstmuseum og Mack bryggeri. Dessuten ligger Polaria og Polarmuseet kun 10 minutter unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.