Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Reiser til Sørreisa 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Sørreisa med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Sørreisa. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Sørreisa

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
3 out of 5
Furøyveien 102, Sørreisa
Gratis avbestilling
Prisen er 1 080 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
4.6/5Exceptional! (21 anmeldelser)

"Helt Okei."…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
Sørreisa Hotell
Sørreisa Hotell
3 out of 5
Vikaveien 1, Sørreisa
2.9/5 (29 anmeldelser)
Styr unna!

"Minner om en leirskole fra 80-tallet. Hadde ingen annen mulighet å overnatte her da alt var utsolgt i nærheten, hadde vi visst at det var så ille ville vi slått opp telt. Helt seriøst! Gadd rett og slett ikke klage da eneste ansatte vi møtte var ei thaidame som behersket norsk svært dårlig. Toalett ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. sep. 2019

Sørreisa Hotell
Finnsnes Hotell
Finnsnes Hotell
3 out of 5
Torggata 17, Box 38, Finnsnes, Lenvik, Troms
4.1/5Very Good! (90 anmeldelser)

"Rommet vi fikk først var ikke bra. Fikk byttet rom og det var utmerket. Gode senger. Frokosten var litt sparsommelig, men god."…"

Anmeldelse skrevet 17. des. 2019

Finnsnes Hotell

Sett sammen din fly- og hotellbestilling hos Expedia. Vi er her for å hjelpe reisevante reisende med å finne perfekte pakkereiser. Pengene du sparer kan du bruke til å oppleve enda mer på ferien i Sørreisa. Reisende som bestiller et pakketilbud kan spare så mye som $603. Vi vil gjerne at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår store database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 verden rundt hjelper deg å finne akkurat det du er ute etter. Det skal nok godt gjøres å finne lavere priser på reiser til Sørreisa i Troms enn hos Expedia. Du kan endre reiseruten hos oss, siden vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellreservasjoner.

Sørreisa: steder å besøke

Ser reiseplanen litt kort ut? Er reisen til Sørreisa bestilt, men nå vet du ikke helt hva du kan se fram til? Vi har flere tips! Om en rask biltur ikke virker avskrekkende, er Bardufossen verdt et besøk. Andre tilreisende anbefaler dessuten Sørreisa kirke og Polarbadet. Hvorfor ikke legge til alle tre på reiseplanen din?

Flyplassene nærmest Sørreisa

Langnes (TOS) ligger 70 kilometer nordøst for sentrum av Sørreisa. Så det er bare å finne kofferten på bagasjebåndet, vinke på en taxi og begynne ferien!