Reiser til Harstad 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Harstad

Clarion Collection Hotel Arcticus
Clarion Collection Hotel Arcticus
4 out of 5
Havnegata 3, Harstad
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 226 kr per natt fra 19. okt. til 20. okt.
1 226 kr
per natt
19. okt.–20. okt.
8,4/10 Very Good! (491 anmeldelser)
"Eneste 4 stjerners hotell i Harstad. Fantastisk beliggenhet ytterst ved kaien. Kort vei til sentrum, såvel som kyststien ut til Trondenes. Varmt gratis kveldsmåltid."

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2023

Clarion Collection Hotel Arcticus
F2 Hotel Harstad
F2 Hotel Harstad
3 out of 5
Fjordgata 2, Harstad
Prisen er 650 kr per natt fra 6. okt. til 7. okt.
650 kr
per natt
6. okt.–7. okt.
F2 Hotel Harstad
Thon Hotel Harstad
Thon Hotel Harstad
3.5 out of 5
Sjogata 11, Harstad
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 338 kr per natt fra 4. nov. til 5. nov.
1 338 kr
per natt
4. nov.–5. nov.
9/10 Wonderful! (451 anmeldelser)
"Imøtekommende personale Rent rom Fin romtemperatur Gode senger Nydelig frokost Fin beliggenhet Fint for barnefamilier Passer og for kjærester på tur"

Anmeldelse skrevet 30. apr. 2023

Thon Hotel Harstad
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Harstad?
Pakkereisene til Harstad, med priser som starter på kun , er en bra måte å oppnå besparelser på. Du kan velge og vrake fra hoteller, flyreiser og leiebiler for å sette sammen din perfekte drømmeferie.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Harstad?
Hvis du kombinerer flyreiser og hoteller, og deretter legger til andre komponenter som leiebil eller aktiviteter, kan du gjøre store besparelser. Med en pakkereise til Harstad blir det både enkelt og billig å reise. I tillegg til at du sparer penger, får du også tilgang til et hav av alternativer. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i hele verden. Ditt neste eventyr begynner her og nå!
Hvor bør man bo i Harstad?
Denne bydelen kan vise til fascinerende severdigheter som Trondenes kirke og Keipen, så se om du finner et overnattingssted som ligger like ved. Et annet sted som er populært blant besøkende, er Trondenes historiske senter.
Hvilke er de beste hotellene i Harstad?
Få en god start på ferien ved å bestille overnatting F2 Hotel Harstad, som er et av de mest populære hotellene i Harstad. Et annet bra alternativ er Nobelgården Apartments.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Harstad?
Det lønner seg vanligvis å bestille tidlig. Flyselskapene begynner stort sett å legge ut flybilletter nærmere tolv måneder innen avreise, og det er den beste muligheten til å få tak i billige billetter. Har du noen ekstra feriedager neste uke? Ta det helt rolig. Expedia har alltid fantastiske tilbud, så du kan komme deg avgårde på drømmeferien til en overkommelig pris.
Hva inkluderer en pakkereise til Harstad fra Expedia?
Det kommer helt an på hva du ønsker. Reiser du alene, velger du kanskje fly og hotell. Drar du sammen med hele familien til Harstad? Da kan en pakkereise med fly, hotell og leiebil være en god idé. Expedia gir deg muligheten til å skreddersy din egen reisepakke.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Harstad?
Gjør deg klar til å spare penger med en pakkereise fra Expedia. Kombiner flyreiser, leiebiler og hoteller, og få gode tilbud. Hoteller er imidlertid ikke det eneste alternativet. Du kan velge blant alt fra øyresorter og fjellhytter, til gårder og trehus.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Harstad hos Expedia?
Ja, det kan du gjøre. Expedia samarbeider med over 500 flyselskaper i hele verden, slik at du kan skreddersy en ferie i Harstad ut ifra din reisestil.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Harstad hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det kan du. Vi forstår godt at selv de beste planer kan slå feil, så vi er her for å hjelpe hvis du må gjøre endringer i din pakkereise til Harstad. Du kan muligens endre eller kansellere reiseplanen uten at det koster noe hvis du har bestilt innenfor de siste 24 timene. Flyselskapet, hoteller eller bilutleiefirmaet krever muligens et gebyr hvis bestillingen ble gjort for mer enn 24 timer siden. Gå til vår kundeserviceportal for mer informasjon. Sørg også for å sjekke reiseplanen for å se de praktiske detaljene angående endringsgebyrer.

Populære steder å besøke