Billige flybilletter til Bardufoss

Billige flyreiser til Bardufoss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 949 kr for enveisflyvninger og 1 897 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Fly til Bardufoss

Flyvninger til Bardufoss

Bardufoss er et sted som ligger sentralt plassert i Midt-Troms, med fjell og hav som umiddelbare naboer. Hvis du er på jakt etter flotte polaropplevelser, enten det er om sommeren eller vinteren, er Bardufoss det perfekte reisemålet for deg. Stedet har sin egen flyplass, Bardufoss lufthavn, noe som gjør det enklere å komme seg dit for de som bor langt unna. Når du har bestemt deg for å fly og er klar for å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av søkeverktøyet vårt på Expedia.no. Med dette verktøyet finner du enkelt et billig fly til Bardufoss. Det lister oppe alle billige flybilletter på en oversiktlig måte, så du får full oversikt over tilbudet. Hvis du i tillegg til fly bestiller leiebil og hotell i Bardufoss samtidig, sparer du enda mer.

Opplev den nordnorske naturen

Det er mange spennende attraksjoner du kan få med deg når du drar på ferie til Bardufoss. Start med en tur til opplevelsesparken Polar Park, som er verdens nordligste dyrepark. I denne parken får du nærkontakt med dyr som bjørn, moskus, jerv, gaupe, ulv og rev. Parken har også mange spennende friluftsaktiviteter for store og små. Få også med deg Målselvfossen, som av Nitimens lyttere er kåret til Norges nasjonalfoss. Sist, men ikke minst, ligger Bardufoss i midnattssolens og nordlysets rike, to naturfenomener som er verdt hele turen i seg selv. Midnattssolen kan du oppleve hvis du besøker Bardufoss om sommeren, mens nordlyset danser på himmelen om vinteren.

Flyreiser til Bardufoss fra flyplasser i Norge

Det er ikke så enkelt å komme seg til Bardufoss fra rundt om i Norge. Det er faktisk bare fra Oslo det går fly til flyplassen, så du vil måtte reise via Oslo lufthavn hvis du er bosatt et annet sted i Norge. Strekningen flys av Norwegian, og det er stort sett tre daglige avganger, med unntak av lørdager, da det bare er én avgang. Siden det er så få fly som lander på Bardufoss lufthavn, lønner det seg å være ute i god tid med å bestille på travle dager, som i starten av ferier og lignende.

Bardufoss lufthavn

Bardufoss lufthavn er en ganske liten flyplass med i overkant av 200 000 passasjerer innom årlig. I 2011 ble flyplassen ”døpt” om til ”Snowman International Airport”, noe som ble gjort for å markedsføre Bardufoss som et reisemål utenlands. Flyplassen heter imidlertid fortsatt offisielt Bardufoss lufthavn. På flyplassen er det trådløst Internett og hittegods, men ikke noen restauranter eller butikker.

Fra Bardufoss lufthavn inn til Bardufoss sentrum er det bare 500 meter – du kan med andre ord bokstavelig talt gå strekningen til fots. Har du med deg mye bagasje, kan imidlertid 500 meter være langt å gå, og det er derfor mulig å ta både flybuss og drosje inn til sentrum. Det er også flere selskaper som driver med bilutleie på flyplassen, så du som har planer om å ha leiebil i Bardufoss kan avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Bardufoss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 949 kr for enveisflyvninger og 1 897 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
SAS