Billige flybilletter til Bardufoss

Billige flyreiser til Bardufoss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 129 kr for enveisflyvninger og 2 135 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Bardufoss

Flyvninger til Bardufoss

Bardufoss er et sted som ligger sentralt plassert i Midt-Troms, med fjell og hav som umiddelbare naboer. Hvis du er på jakt etter flotte polaropplevelser, enten det er om sommeren eller vinteren, er Bardufoss det perfekte reisemålet for deg. Stedet har sin egen flyplass, Bardufoss lufthavn, noe som gjør det enklere å komme seg dit for de som bor langt unna. Når du har bestemt deg for å fly og er klar for å kjøpe flybilletter, bør du benytte deg av søkeverktøyet vårt på Expedia.no. Med dette verktøyet finner du enkelt et billig fly til Bardufoss. Det lister oppe alle billige flybilletter på en oversiktlig måte, så du får full oversikt over tilbudet. Hvis du i tillegg til fly bestiller leiebil og hotell i Bardufoss samtidig, sparer du enda mer.

Opplev den nordnorske naturen

Det er mange spennende attraksjoner du kan få med deg når du drar på ferie til Bardufoss. Start med en tur til opplevelsesparken Polar Park, som er verdens nordligste dyrepark. I denne parken får du nærkontakt med dyr som bjørn, moskus, jerv, gaupe, ulv og rev. Parken har også mange spennende friluftsaktiviteter for store og små. Få også med deg Målselvfossen, som av Nitimens lyttere er kåret til Norges nasjonalfoss. Sist, men ikke minst, ligger Bardufoss i midnattssolens og nordlysets rike, to naturfenomener som er verdt hele turen i seg selv. Midnattssolen kan du oppleve hvis du besøker Bardufoss om sommeren, mens nordlyset danser på himmelen om vinteren.

Flyreiser til Bardufoss fra flyplasser i Norge

Det er ikke så enkelt å komme seg til Bardufoss fra rundt om i Norge. Det er faktisk bare fra Oslo det går fly til flyplassen, så du vil måtte reise via Oslo lufthavn hvis du er bosatt et annet sted i Norge. Strekningen flys av Norwegian, og det er stort sett tre daglige avganger, med unntak av lørdager, da det bare er én avgang. Siden det er så få fly som lander på Bardufoss lufthavn, lønner det seg å være ute i god tid med å bestille på travle dager, som i starten av ferier og lignende.

Bardufoss lufthavn

Bardufoss lufthavn er en ganske liten flyplass med i overkant av 200 000 passasjerer innom årlig. I 2011 ble flyplassen ”døpt” om til ”Snowman International Airport”, noe som ble gjort for å markedsføre Bardufoss som et reisemål utenlands. Flyplassen heter imidlertid fortsatt offisielt Bardufoss lufthavn. På flyplassen er det trådløst Internett og hittegods, men ikke noen restauranter eller butikker.

Fra Bardufoss lufthavn inn til Bardufoss sentrum er det bare 500 meter – du kan med andre ord bokstavelig talt gå strekningen til fots. Har du med deg mye bagasje, kan imidlertid 500 meter være langt å gå, og det er derfor mulig å ta både flybuss og drosje inn til sentrum. Det er også flere selskaper som driver med bilutleie på flyplassen, så du som har planer om å ha leiebil i Bardufoss kan avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Ofte stilte spørsmål

Hva er navnet på flyplassen i Bardufoss?
Bardufoss (BDU) er den eneste flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til Bardufoss (BDU) fra sentrum av Bardufoss?
Bardufoss (BDU) ligger bare en kort tur med taxi fra det pulserende livet i sentrum av Bardufoss. Du finner den 0,6 km fra bykjernen.
Kan jeg fly til Bardufoss nå?
For å finne den nyeste informasjonen om fly til Bardufoss kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du lære mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Bardufoss?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Bardufoss, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Bardufoss med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Bardufoss, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er den beste å reise til i Bardufoss?
BDU er hovedflyplassen i Bardufoss. Det kan være lurt å undersøke litt om den før du går om bord på flyet. Flyterminalen ligger 0,6 km fra sentrum.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Bardufoss?
Det er lett å bestemme seg for hvem du skal bestille hos for å fly til Bardufoss – det er bare ett flyselskap som opererer ruten. Du bør bestille god tid i forveien for å være sikker på at du får plass på flyet de datoene du ønsker.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Bardufoss?
SAS betjener mesteparten av flyvningene til Bardufoss. De fleste velger å fly med SAS fra Frogner.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Bardufoss?
Det er ingen sak å arrangere en uforglemmelig ferie til Bardufoss når man kan velge fra 18 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Bardufoss avreise fra?
Mange av flyvningene til Bardufoss har avreise fra flyplasser i Oslo, Nordstrand og Bryn.
Hvor lang er flyturen til Bardufoss?
Hvis du skal reise til Bardufoss fra Oslo, må du regne med en flytur på rundt 1 t og 45 min. De med avreise fra Nordstrand, kan regne med å være på flyet i 1 t og 45 min. Fra Bryn tar det omtrent 1 t og 45 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Bardufoss så rimelig som mulig?
Som alle erfarne reisende sier – ikke vent med å bestille. Billettprisene er ofte på sitt dyreste når avreisedatoen nærmer seg. Ikke stopp der. Du bør også sjekke om reisemålet har flere flyplsser. Prisene kan nemlig variere avhengig av hvilken flyplass du flyr til. Ikke glem å sammenligne billettpriser på tvers av flyselskaper. En annen måte å spare litt penger på er å være klar til å bestille på kort varsel. Hvis du snubler over et utrolig tilbud, er det bare å kjøre på. Grip muligheten når den dukker opp!
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Bardufoss?
Avhengig av hvor du reiser fra, kan flyvningen din til Bardufoss være helt smertefri eller være langtekkelig. Her har du noen praktiske reisetips som hjelper deg med å starte ferien på riktig måte.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først og fremst bør du pakke pass, reiseinformasjon, lommebok og eventuelle medisiner. Deretter tar du med noe som får flyturen til å gå litt raskere. Det kan være interessant lesestoff og et nettbrett med forskjellige TV-serier du kan se. Er planen å hvile øynene litt på turen, er en nakkepute og et par støydempende hodetelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du ta med deg noen toalettsaker, så du ser bra ut når du er fremme.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte gjenstander varierer fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, driller, brennstoff og fyrverkeri. Sportsutstyr som balltrær og andre ting som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Komfort bør være høyeste prioritet når du skal finne ut hva du skal ha på deg under flyreisen. Det er også viktig å ta på gode sko ettersom det er normalt at føttene hovner opp litt. Romslige, lukkede sko fungerer bra.
  • DVT (dyp venetrombose) forårsakes av inaktivitet over lengre tid og er en tilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyreiser. De gode nyhetene er at det er mulig å redusere risikoen betraktelig for å få det. Drikk vann, reis deg og gå rundt i kabinen når du kan, og bruk kompresjonsstrømper for å få bedre blodsirkulasjon.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Bardufoss?
Det enkle svaret er – vær forberedt. Vi har laget en liste med gode tips til hvordan du uten problemer kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. Snart er du i Bardufoss:

  • Først må du vise reise-ID og ombordstigningskort i kontrollen. Du bør ha dette lett tilgjengelig, så du ikke lager kø.
  • Røntgenmaskinen er neste steg. Tøm lommene og fjern alt som antakeligvis piper i metalldetektoren. Det kan være hodetelefoner eller øretelefoner samt yttertøy. Alt dette må plasseres på båndet og sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i et par minutter. Laptop, telefon og annen elektronikk må også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Må du bare ha med deg eau de cologne? Ikke noe problem. Så lenge beholderen ikke er større enn 100 milliliter og er lagt i en gjennomsiktig pose, kan du ta den med i håndbagasjen.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifull tid. Fjellsko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, kan du ofte beholde dem på.
  • Flyselskapene tillater ikke at du har med skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med om bord. Hvis du må ta med deg slike ting, må du pakke dem i den innsjekkede bagasjen.

Informasjon om flyreiser til Bardufoss
Ankomstflyplass
Bardufoss
Ankomstflyplassens IATA-kode
BDU
Ankomstby
Bardufoss
Pris for flyreisen
2 135 kr

Populære flyvninger til Bardufoss

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 129 kr for enveisflyvninger og 2 135 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines