Billige flybilletter til Sydney

Billige flyreiser til Sydney

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 774 kr for enveisflyvninger og 9 425 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
KLM
Qatar Airways
Singapore Airlines
SAS
SAS
Qatar Airways
Air France
Widerøe
Finnair

Anmeldelser fra verifiserte kunder

26. feb. 2019

Meget positivt første bekjentskap med Virgin Australia.

En verifisert reisende
Melbourne til Sydney · Virgin Australia

Fly til Sydney

Fly til Sydney

Hvem har ikke drømt om å besøke den andre siden av jordkloden? Med en reise til Sydney går denne drømmen i oppfyllelse. Byen med det verdenskjente operahuset er et spektakulært reisemål, og ligger på den sørøstlige kysten av Australia. Det er ingen liten reise du legger ut på når du skal besøke Sydney, men de flotte strendene, den gode temperaturen og storbylivet kombinert gjør turen så absolutt verdt det. Det er ikke billig å fly til Australia, men bruker du Expedia finner du enkelt de billigste flybillettene til Sydney. Hvis du er lur, bestiller du hotell i Sydney samtidig som flybillettene – siden prisen da ofte kombinert blir lavere enn ved bestilling hver for seg.

Naturlig nok er det umulig å fly direkte til Sydney, siden dagens fly ikke har lang nok rekkevidde til å klare hele turen uten minst én mellomlanding. De raskeste flyvningene til Sydney bruker i overkant av 23 timer, men som oftest må du regne med 26-27 timer fra du går på flyet i Oslo til du er fremme i Sydney.

Sydney – byen med det ikoniske operahuset

Sydney er den eldste og største byen i Australia, og er også den byen som er mest vestlig orientert. De siste 10-20 årene har byen gjennomført mye renovasjonsarbeid, blant annet i forbindelse med OL-vertsskapet i år 2000. Byen fremstår i dag som renslig, trygg og godt vedlikeholdt, og er en ren fryd å besøke. I byen slipper du også unna de aller fleste av Australias giftige insekter og reptiler, noe mange nok setter pris på.

Det er mye spennende å se i Sydney, og visse attraksjoner er et must første gang du besøker byen. Den mest opplagte av disse er selvsagt byens operahus, Sydney Opera House. Det ble bygget mellom 1959 og 1973, og dets ikoniske design er kjent over hele verden. Broen Sydney Harbour Bridge, som binder sammen den sørlige og nordlige delen av byen, bør du også sørge for å få gått over i løpet av oppholdet ditt. Gamlebyen i Sydney, som kalles ”The Rocks”, er vel verdt et besøk. Før i tiden var denne bydelen dominert av småkriminalitet, prostitusjon og organiserte gjenger, men etter de mange renoveringsprosjektene har bydelen blitt svært populært blant byens turister.

Flyreiser til Sydney fra Norge

Du kan velge mellom flere forskjellige flyselskaper når du skal fly til Sydney. Mens noen selskaper flyr hele ruten selv, velger andre selskaper å samarbeide om ruten. Blant de største selskapene er SAS, i samarbeid med Cathay Pacific, Emirates og Qantas Airways.

Før du reiser til Australia, må du sørge for å ha ordnet deg med turistvisum. Dette visumet ordnes elektronisk, og er gyldig for opphold på inntil tre måneder av gangen.

Kingsford Smith internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er den største flyplassen i Australia, og når du lander på den er du 8 km sør for sentrum. For å komme deg fra flyplassen og inn til sentrum har du en rekke muligheter. Dersom du har planer om å ha leiebil i Sydney, er flyplassen det perfekte stedet for å ordne dette. Skal du ikke ha leiebil, kan du velge mellom T-bane, buss og drosje inn til sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Sydney

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 6 774 kr for enveisflyvninger og 9 425 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

British Airways
SAS