Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Adelaide

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Adelaide

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Adelaide

Flyvninger til Adelaide

Adelaide er naturlig skjønnhet blandet med fortryllende arkitektur. Dette vakre stedet består av brede gater og livlige bytorg omgitt av imponerende grøntområder. Men Adelaide er ikke bare flott å se på, det har også et spennende uteliv, en overflod av fine restauranter, en yrende kunstscene og ekstravagante botaniske hager. Hvis du leter etter billige flybilletter til Adelaide, vil du bli glad for å oppdage at dette er enkelt å finne så godt som hele året rundt.

De beste tidspunktene å reise til Adelaide på

Høysesong:

Slutten av vinteren og begynnelsen av høsten utgjør høysesongen i Adelaide. Fra februar til mars strømmer turistene til dette flotte stedet for å kose seg i varmen. De tiltrekkes også av de mange arrangementene i området, som for eksempel Adelaide Festival of Arts og Womadelaide.

Mellomsesong:

Mellomsesongen starter i september og varer til november. Enkelte mer aktive turister liker å besøke området i denne perioden, siden det er mange sportsarrangementer som finner sted på denne tiden av året. Ettersom denne sesongen også kan være nokså fuktig, blir det likevel mindre turister, noe som gjør dette til en flott tid å finne rimelige flybilletter til området på.

Lavsesong:

Juni til og med august er et godt tidspunkt hvis du vil delta i noen av de mange vintersportsaktivitetene i området. Hvis du derimot helst vil unngå altfor kaldt vær, kan du også besøke et av kasinoene, Art Gallery of South Australia eller Her Majesy`s Theatre i West End. Siden de fleste turister foretrekker å unngå regnet i denne sesongen, er dette den beste tiden å finne rimelige flybilletter på.

Informasjon om Adelaide Airport og transport

Adelaide Airport (ADL)
Beliggenhet: 6 km vest for sentrum
Et av de mer praktiske bakketransportalternativene fra Adelaide Airport er flybussen. Skylink Airport Shuttle kjører til både jernbanestasjonen og til byens sentrale forretningsstrøk, mens Adelaide Airport Flyer tilbyr minibuss dør-til-dør-transport til omkringliggende områder. Alternativt kan du ta offentlig transport, taxi eller – til en noe høyere pris – også leie en bil.

Informasjon online før turen til Adelaide

Hos South Australian Tourism Commission kan du få informasjon om lokale attraksjoner og parker, underholdning og spisesteder samt informasjon og kontaktopplysninger til ulike turistsentre. Nettstedet for Adelaide Airport gir informasjon om flyankomster og -avganger, bakketransportalternativer og persontransporttjenester.