Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Melbourne

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Melbourne

Fly til Melbourne

Flyreiser til Melbourne tar deg til hovedstaden i Victoria og Australias nest mest folkerike by etter Sydney. Det er en vakker by med internasjonalt preg og unik sjarme. Verdens øyne retter seg mot Melbourne hver januar da den første tennisbegivenheten i Grand Slam finner sted – Australian Open. Med billige flybilletter til Melbourne kan du ta del i dette. Søk på Expedia.no etter de beste prisene før du kjøper og gjør deg klar til å utforske Melbourne og den flotte naturen som omgir byen. Forretningsreisende vet at Melbourne er et stort finanssenter og også huser hovedkontorene til to av de største gruveselskapene i verden.

Verdensby, vakkert landskap, nydelig kyst

Bestill flybilletter til Melbourne og ta med barna til Melbourne Zoo og Melbourne Aquarium. Gå en morgentur gjennom Victoria Market og prøvesmak de beste middagsrettene. Kombiner flybilletter, hotell og leie av bil i Melbourne for å spare enda mer her på Expedia.no. Våre verktøy gjør det lett å finne lavpristilbud før du kjøper.

Én av verdens vakreste kjøreturer langs kysten kan du oppleve på Great Ocean Road, som ligger sørvest for byen. Hvis du foretrekker to hjul, er denne ruten også perfekt for sykling. Great Victorian Bike Ride er en offisiell begivenhet som finner sted hver høst. Billige flyreiser til Melbourne gjør det enkelt å utforske kysten eller oppleve de mange vingårdene i området. Kjør på Great Western Highway i innlandet og se gullgruvehistorie vist frem i nærheten av Ballarat.

Finn gode tilbud på lavprisfly til Melbourne på Expedia. Informasjon om spesialpriser hjelper deg å finne de beste tilgjengelige prisene. Hvis du reiser fra Nord-Amerika eller Europa, må du huske at sesongene «Down Under» er motsatt fra her. Den varme sommeren i Melbourne kan være et deilig avbrekk fra den kalde vinteren. Bestill flybilletter til Melbourne og dra på oppdagelsesferd.

Informasjon om flyreiser til Melbourne

Ankomstflyplass Melbourne
Ankomstflyplassens IATA-kode MEL

Populære flyvninger til Melbourne

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.