Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Canberra

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Canberra

Fly til Canberra

Canberra er virkelig et paradis for turister som liker kultur. Det er en liten by med en rekke museer og gallerier, monumenter og arkiver. Selv om kunsten og historien til denne spesialbygde hovedstaden er noen av hovedattraksjonene, finner du også vakker natur og friluftsaktiviteter, for eksempel frodige hager og naturreservater, turer i villmarken og sykling. Hvis du foretrekker litt mer spenning, tilbyr Canberra også rugbykamper, vannparker og et livlig uteliv. Siden denne byen har noe for alle, er det lett å forstå hvorfor den er så populær. Derfor er det viktig å planlegge i god tid for å finne de beste prisene på flyreiser.

De beste tidspunktene å fly til Canberra på

Høysesong:

Desember til januar er høysesong for byen. Disse månedene har behagelig klima, men det er veldig folksomt med både lokalbefolkning og turister som deltar i jule- og nyttårsfeiringen. Hvis ikke du bestiller i god tid, kan det være vanskelig å finne billige flyreiser til Canberra på denne tiden.

Mellomsesong:

Mens de fleste turistene gjør seg klare for julefeiringen, kan du heller dra nytte av det behagelige klimaet og de billige flybillettene til Canberra fra september til og med november. Selv om det er færre turister i denne perioden, er det fortsatt et godt tidspunkt for et besøk, siden du kan rusle rundt Burley Griffin-sjøen eller utforske National Gallery of Australia i fred og ro.

Lavsesong:

Flyreisene er på sitt rimeligste og folkemengdene på sitt minste mellom mars og mai. Dette er et perfekt tidspunkt for å delta på en av de mange lokale begivenhetene, slik som festivalene National Folk eller Celebrate Canberra, eller bare kose deg i det behagelige klimaet mens du går fotturer i Mount Majura eller Mount Taylor.

Informasjon om Canberra Airport og transport

Canberra Airport (CBR)
Avstand: 9,5 km øst for sentrum
Leiebil, taxi og buss er tilgjengelig på denne flyplassen. Det tar mellom 10 og 15 minutter med bil eller taxi, men disse alternativene er kanskje litt for kostbare hvis du reiser på budsjett. Busser kan ta opptil 25 minutter, men er mye billigere.