Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Stockholm

Se de 13 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Stockholm

Det bugner av aktiviteter i Stockholm

Aldri før har Stockholm føltes så nære som den gjør i dag. Det går en rekke direkteflygninger tog og busstjenester til den svenske hovedstaden flere ganger daglig fra de fleste store norske byer. Enten du er opptatt av historie kulturopplevelser

friluftsliv eller shopping i Stockholm vil du finne ting å gjøre i Stockholm. Ta med barna vil de helt sikkert elske det!

Historien ligger tjukt utenpå det aller meste i Stockholm og det er mange aktiviteter for den som er interessert i dette. Først og fremst Gamla Stan en hel bydel som er beholdt slik den har vært siden 1700-tallet med trange gater fantastiske fasader og koselige kneiper. Det er mange ting å gjøre i Gamle Stan som er mer enn å vandre rundt og se på gamle hus. Bydelen huser et stort utvalg av Stockholms flotteste restauranter og for den matinteresserte er det mye spennende her. Dessuten er det flust av museer i Gamla Stan: Nobelmuseet Livrustkammaren Postmuseum og kirkene Stockholms Domkyrka og Riddarholmens Kyrka.

La deg rive med i Stockholm

Vakre Stockholm har også ting å gjøre for den som liker å kjenne et lite magesug. Unner man seg en kveld på Gröna Lund landets eldste fornøyelsespark finner man alt man kunne ønske av berg-og-dalbaner karuseller og teddybjørnkonkurranser. Vil man heller la seg rive med av god musikk finnes det knapt en artist som ikke har drømt om å opptre i Globen eller Debaser. Disse er bare to av de verdenskjente scenene i byen.

Vil man heller hengi seg til byens vakre omgivelser kan man aldri ta feil med en båttur i Stockholms skjærgård. Det er titusenvis av flotte holmer og øyer her og en rekke aktiviteter man kan ta seg til på disse. Øyhopping med sykkel kajakkpadling eller kanskje en utflukt i fiskebåt er noe som treffer blink. Her er det aktiviteter for hele familien.

Stockholm-aktiviteter for den matglade

I tillegg til å nyte av gode restauranter i Gamla Stan er det mange ting å gjøre i Stockholm for den som er over gjennomsnittet interessert i mat. Östermalms Saluhall er blant landets største åpne markeder for alle mulige deilige ingredienser. Tar du turen til Hammarby Sjöstad finner du også Food Village som er både marked caféer og restauranter i en gammel industrihall. Her finner du mye mer enn granskuddssirup og gravet elg.

Som hovedstaden i det mest folkerike av de nordiske landene trekker Stockholm til seg kunstnere og kulturpersonligheter av alle slag. Det er et enormt utvalg av gallerier og kunstutstillinger som man absolutt burde få med seg om man er ute etter kulturelle aktiviteter i Stockholm. Gå en tur på Fotografiska Magasin III eller Wetterlings Galleri og du finner helt sikkert noe å feste blikket på som appellerer.

Enten du vil ha høyt tempo stillhet og ro kulturelle opplevelser eller rett-fram-moro har Stockholm aktiviteter å by på som passer for alle. Stor og liten gammel og ung får alle noe morsomt å gjøre i denne fantastiske byen.

Kart