Hotell i Stockholm

Se alle 316 hoteller i Stockholm
Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Stockholm 111 64

4.0 av 5.0
4,6 av 5 (4 458 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Stockholm sentrum og 10 minutters gange unna Stockholm Waterfront Congress …

NOK 1 221
Scandic No 53
Scandic No 53

Kungsgatan 53, Stockholm 11122

3.5 av 5.0
4,1 av 5 (3 568 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Stockholm sentrum og 15 minutters gange unna Oscarsteatern, Kungliga Operan i Sverige og …

NOK 824
Freys Hotel
Freys Hotel

Bryggargatan 12, Stockholm 101 31

4.0 av 5.0
4,2 av 5 (2 212 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Stockholm sentrum og 15 minutters gange unna Oscarsteatern, …

Hent priser
Generator Stockholm
Generator Stockholm

Torsgatan 10, Stockholm 111 23

2.0 av 5.0
4,1 av 5 (169 anmeldelser)

Dette vandrerhjemmet ligger i Stockholm sentrum og 2 kilometer unna Oscarsteatern, Stockholms stadshus og Kungliga Operan i …

NOK 606
Hotel Hansson
Hotel Hansson

Surbrunnsgatan 38, Stockholm 113 48

4.0 av 5.0
3,7 av 5 (1 515 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Stockholm sentrum og 10 minutters gange unna Stockholms stadsbibliotek og Odenplan. Stockholm …

NOK 601
Comfort Hotel Stockholm
Comfort Hotel Stockholm

Kungsbron 1, Stockholm 111 22

3.0 av 5.0
3,8 av 5 (1 159 anmeldelser)

Dette hotellet ligger i Stockholm sentrum og 2 kilometer unna Stockholms stadshus, Kungliga Operan i Sverige og …

NOK 957
Connect Hotel Arlanda
Connect Hotel Arlanda

Lindberghs Gata 10, Arlandastad 195 61

3.0 av 5.0
3,8 av 5 (3 360 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger nær flyplassen, 0,7 kilometer unna Eurostop kjøpesenter og 5 kilometer unn …

Hent priser
Best Western Plus Sthlm Bromma
Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, Bromma 168 67

4.0 av 5.0
4,2 av 5 (901 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger midt i hjertet av Bromma og 2 kilometer unna Bromma Blocks og Solvalla. …

NOK 512
Park Inn by Radisson Solna
Park Inn by Radisson Solna

Hotellgatan 11, Solna 17125

4.0 av 5.0
4,1 av 5 (1 824 anmeldelser)

Dette hotellet er familievennlig og ligger i forretningsområdet i Solna og 2 kilometer unna Solna Centrum kjøpesenter og Soln …

NOK 716
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 6, Stockholm 12066

4.0 av 5.0
4,3 av 5 (2 283 anmeldelser)

Dette hotellet med en miljøvennlig profil ligger i Hammarby Sjöstad og 3 kilometer unna Hammarbybacken skiområde, Globen og …

Hent priser

Nylige anmeldelser i Stockholm

Skjul innhold

Begrens søket ditt

Hotellguide for Stockholm

Hotell Stockholm: Stockholm er en by du kan besøke når som helst. En hotellweekend i Sveriges hovedstad er like koselig både når kirsebærtrærne blomstrer på Kungsholmen og når de samme trærne gulner på høsten. Du finner billige hoteller i Stockholm og dyrere hoteller, alle med ulike standarder. Du vil helt sikkert finne et hotell i byen som passer for deg.

Stockholm består av 14 øyer, som i likhet med bydelene har sin egen sjarm og særegenhet. Hotellene i Stockholm reflekterer gjerne denne særegenheten, og hvor du bor kommer an på hva slags stemning du helst vil ha rundt deg. Uansett hvilket hotell i Stockholm ditt valg faller på, kan du forvente en litt høyere standard i forhold til antall stjerner enn hva du får i Norge.

Hvilken bydel bør man velge?

Sveriges hovedstad er betraktelig mye større enn vår egen hovedstad, så det gjelder å planlegge litt før man reiser til Stockholm . Transporten gjennom byen er forholdsvis enkel å forstå seg på, men det kan ta litt tid å reise med kollektivtransport siden byen er så stor. Du kan også leie bil i Stockholm , det gir stor frihet til å besøke områdene utenfor sentrumskjernen.

Östermalm er Stockholms mest eksklusive bydel. Dette reflekteres i priser på restauranter, butikker og hoteller – som det kryr av i området. Norrmalm, eller City som det også kalles, er sammen med Östermalm de mest pulserende områdene for shopping og fornøyelser. I City finner du det kjente Stureplan, med eksklusive nattklubber, butikker og mange gode restauranter. Verdt å få med seg også er Saluhallen, der mat og råvarer fra alle hjørner av verden selges.

Med et hotellrom på Södermalm befinner du deg midt blant av det eldste og vakreste av Stockholm. Bygårder og miljøer fra 1800-tallet, kulturbebyggelse og flott utsikt over hovedstaden fra Fjällgatan kjennetegner området. Hvis du har hørt om det trendy området SOFO, er det på Södermalm du finner det. Butikker med klær du ikke finner hos kjedebutikkene bugner det av her. Kungsholmen like i nærheten har også blomstret opp som et interessant område.

Gamla Stan er nesten grunn nok i seg selv til å bestille flybilletter til Stockholm . Her finner du trange brosteinsbelagte gater fulle av små butikker, kafeer og spisesteder for en bedre middag i sjarmerende omgivelser. Gamla Stan er Stockholms eldste bydel, det var her Birger Jarl grunnla byen i 1250. Har du hotellrom her kan du nesten ikke bo mer sentralt eller være nærmere severdigheter, shoppingområder og steder hvor du kan nyte god mat.

Opplev Stockholm

Stockholm har noe for alle. Er du fotografi-interessert må du få med deg et besøk på Fotografiska. Liker du parker, har Stockholm flere fine. Ta deg også en tur til Djurgården i løpet av oppholdet. Liker du å gå på utstillinger, er Stockholm i bresjen for interessante og nyskapende utstillinger. Vil du utforske slott finnes det flere å velge blant, både i byen og utenfor. Er du glad i en god kaffeopplevelse kan noen av Stockholms utmerkede baristaer garantert gi deg en flott smaksopplevelse.

Det er ikke den ting man ikke kan se og gjøre i Stockholm. Unn deg et rom på et hyggelig hotell og opplev byen selv.

Hotellbestilling: Stockholm

Søk etter et hotell i Stockholm. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Stockholm ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Stockholm.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Stockholm. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Stockholm for dine datoer.
false